1 dk aramak için zamanı olmayan insan

Bence engellemen en doğrusu ama görünürlüğünü kapatabilirsin. Mavi ticki iptal seçeneği de var. Böyle yaptığında ne yaptığını bilemez ama kesinlikle cevap vermemelisin.

Bence engellemen en doğrusu ama görünürlüğünü kapatabilirsin. Mavi ticki iptal seçeneği de var. Böyle yaptığında ne yaptığını bilemez ama kesinlikle cevap vermemelisin.
Beni yargılayacaksınız belki ama engellersem diyecek ki benim dediklerime karşılık vermekten korktuğu için engelledi. Adam cidden narsist belki değildir benim davranışlarımdan cesaretlenmiştir eminim. Engellemek bana senin yaptıkların bana çok koyuyor vs gibi geliyor. Çünkü sabah günaydın yazarken bile akşam yazıcam engellemezsen görürsün dedi tam bir ruh hastası manipülatif. Cevap vermezsem evet görüyor ama cevap vermiyor izlenimi vermem mi daha çok? Hangisi daha mantıklı bilemiyorum ondan bu kadar soruyorum

Madem bu kadar taktın, engelleme ama asla cevap da verme, muhatap olma. (cevap verip muhatap olacağına emin olarak yazıyorum bu yorumu da)

Madem bu kadar taktın, engelleme ama asla cevap da verme, muhatap olma. (cevap verip muhatap olacağına emin olarak yazıyorum bu yorumu da)
Engelledim eskisi gibi açmamak üzere. Bir daha da boşluğa düşsem de yazmayacapım insanlar arasına girdi. Aldattı mı aldatmadı mı düşünmeue gerek yok gibi. Seviyesine çol düştüm en azından kafam rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…