• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 dk aramak için zamanı olmayan insan

Sizi önemsiyor olsaydı bu şekilde davranmazdı. Önceliği değilsiniz zamanında aynı yoldan geçtim. Onun sizi hayatından çıkarmasını beklemek sizin kendi zamanınızdan çalmak demek. Hayatında başka biri var ve bunun ispata ihtiyacı yok belirtisi çok net zaten yol yakınken kendinize bir iyilik yapın derim

3 kişi değil ki mevzu adam için önemli değilsiniz. Öncelikli değilsiniz. Şöyle düşün eşimin eve geleceğini biliyorum akşam ama 2 saat cevap vermezsem mesajına yada reelslere emoji atmazsam adam arar. Toplantıdan bir sn diye çıkıp cevap verdiğini bilirim. Yeni evli de değilim. Size değer veren insanlarla brlikte olun. Onun aşkım geçicek demesi bile rahatlatıcak belki. Zor zamanda yanında olmayacaksa niye var?

Önceden 1 dk bile sesini duyim diye arayan birisi zor zamanda olduğumu bilmesine rağmen işim bitmedi arayamadım diyorsa arada 3.kişi mi vardır? 1 saatte bir internet açılıyor 1 mesaj atılıp çıkılıyor. ( asker)
Evet birisi var ve sizi sevmiyor. Ayrıl geç

Önceden 1 dk bile sesini duyim diye arayan birisi zor zamanda olduğumu bilmesine rağmen işim bitmedi arayamadım diyorsa arada 3.kişi mi vardır? 1 saatte bir internet açılıyor 1 mesaj atılıp çıkılıyor. ( asker)
Evet birisi var ve sizi sevmiyor. Ayrıl geç
Ay koşmayın şöyle adamların peşinden ya kendinize saygınız olsun

3 kişi değil ki mevzu adam için önemli değilsiniz. Öncelikli değilsiniz. Şöyle düşün eşimin eve geleceğini biliyorum akşam ama 2 saat cevap vermezsem mesajına yada reelslere emoji atmazsam adam arar. Toplantıdan bir sn diye çıkıp cevap verdiğini bilirim. Yeni evli de değilim. Size değer veren insanlarla brlikte olun. Onun aşkım geçicek demesi bile rahatlatıcak belki. Zor zamanda yanında olmayacaksa niye var?
Böyle adamlara da niyeyse böyle yapışkan kız denk geliyor. Onlar da iyice kendini bir b.k sanıyorlar

Askere giden kuzenim bana bile her gün mesaj atıyor. Mesleği askerse zaten sorun olmaz. Mesleki eğitimde olan kuzenim de arıyormuş ailesini

Adam size iyilik yapıyor farkında değilsiniz. Aldatma var, kavga hakaret önemsememe var bencillik var, arayıp sormama var. Sizden hemen önce nişanlıdan ayrılmış, niye acaba? Doğru düzgün biri olsa nişanlısı ayrılmazdı. Annenizin hastalığını bile kullandınız yine aramamış. Sizin tedavi görmeniz şart. İnternete giriyor diyorsunuz sosyal medyada geziyordur ya da ailesiyle görüşüyordur.
AdChoices
ADVERTISING​

Yazık o annenize acıdım. Kadın ciddi hasta, tedavi kadar moral de önemli. Sizle mi uğraşacak kendi derdiyle mi? Bırakın şunun peşini de annenize yoğunlaşın.

Zaten öyle biliyorum. Başka biri mi var desem saçmalama dıcek susturacak. Falan filan başkaları da soğumuş dedi. Soğuduysa çıkarsık hayatından. Ne zaman konuşmaua başlasam çok konuşuyosun az konuş diyip susturan bir tip adam akıllı konuşamazsın edemezsin.
Konuşmanı dahi istemeyen susturmaya çalışan birisi sizi sevmiyordur. Önceliği siz değilsiniz ne yazıkki. Hayatında bir başkası da olabilir, yedekte tutmaya çalışıyordur.

Back