• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 dk aramak için zamanı olmayan insan

ecesoguksu

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
199
-6
11
25
Önceden 1 dk bile sesini duyim diye arayan birisi zor zamanda olduğumu bilmesine rağmen işim bitmedi arayamadım diyorsa arada 3.kişi mi vardır? 1 saatte bir internet açılıyor 1 mesaj atılıp çıkılıyor. ( asker)

Önceden 1 dk bile sesini duyim diye arayan birisi zor zamanda olduğumu bilmesine rağmen işim bitmedi arayamadım diyorsa arada 3.kişi mi vardır? 1 saatte bir internet açılıyor 1 mesaj atılıp çıkılıyor. ( asker)
bu bdv konusu değil canım biz bilemeyiz ne bilelim var mıdır yok mudur ? askerdeki bi adam

Hic kimse söylediği kadar meşgul değildir insan. Sevdiğine zaman yaratır

Inan ayni yoldan gectim.
Dusundugun saniyeye yazik.
Zaten öyle biliyorum. Başka biri mi var desem saçmalama dıcek susturacak. Falan filan başkaları da soğumuş dedi. Soğuduysa çıkarsık hayatından. Ne zaman konuşmaua başlasam çok konuşuyosun az konuş diyip susturan bir tip adam akıllı konuşamazsın edemezsin.

Meşguliyet değil, sen onun önceliği değilsin.

Zaten öyle biliyorum. Başka biri mi var desem saçmalama dıcek susturacak. Falan filan başkaları da soğumuş dedi. Soğuduysa çıkarsık hayatından. Ne zaman konuşmaua başlasam çok konuşuyosun az konuş diyip susturan bir tip adam akıllı konuşamazsın edemezsin.

Konuşmana bile tahammülü yok. Halbuki konuş da gönlüm aydınlansın ,sesini duyayım ,özledim demesi lazım.

12 aylık asker mi yoksa mesleği askerlik mi? Askerde bazen telefon sıkıntı oluyor yazamaması haklı olabilir ama tüm gün yazmıyorsa aramıyorsa sorun. Bir de sivil hayattaki davranışları nasıldı onu ölçmek gerekli.

Böyle bir adam sizi aldatsa ne olur aldatmasa ne olur çok mu yokluktasınız ? Bana kocam bile çok konuştun sus diyemez.... hiç mi kendinize saygınız yok???? Adama tekmeyi atmak yerine beni aldatıyor mu diye soruyorsunuz dilerim sizi aldatiyordur yoksa bu adamla olup başınızı yakacaksınız. ..

Böyle bir adam sizi aldatsa ne olur aldatmasa ne olur çok mu yokluktasınız ? Bana kocam bile çok konuştun sus diyemez.... hiç mi kendinize saygınız yok???? Adama tekmeyi atmak yerine beni aldatıyor mu diye soruyorsunuz dilerim sizi aldatiyordur yoksa bu adamla olup başınızı yakacaksınız. ..
Konuşmak istemediğimi söyledim yine geri vites yaptı geçmişi konuşmak istemiyorum vs vs. Çaba göstermeyeceğimi belirttim. Her zaman merak ediğ peşine düşer uzun uzun şeyler yazardım şimdi direkt görüldü attım. Zaten üstüne düştüğüm için böyle oluyor. Naparsa yapsın.

Mesaj da yeteri kadar ilgi gösteriyorsa yeterli olabilir. Bunu asker dediğiniz için dedim
Normal standart bir meslek olsaydı,biri yoksa bile size de ilgisi yok artık derdim

canım sen inanma derim o kesinlikle başkaları ile konuşuyordur emin ol.Suan senin yapman gereken şey ona inanmış gibi yapman ve ses çıkarmaman gerek .Önce bu düşünceyi kendi içinde sindir ve. böyle birşey olabilir diye de kendini bu duruma inandır ki gerçeği gördüğün de üzülme. Şuan sadece ona inanıyormuş gibi yap.

Bu peşinden koşuyor olsa dönüp bakma zaten. Çok konuşuyorsan seninle ne işi var. Hayatında başkası var, soğutma politikası bunlar.

Back