- 7 Mart 2019
- 3.019
- 1.476
- 133
- 32
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
Eşimle ayrıyız şuan 3 aylıktan beri tek başıma bakıyorum ücretsiz izindeyim evdeyim eşim karşılıyor herşeyi henüz boşanma olmadı merak edip sorarsınız diye yazdım bu detayı. Ben istanbuldayım ailem de uzak bi şehirde 3 aylıktan beri tek bakıyorum çok şükür huysuz bi çocuk değildi dişleri de zor çıkmadı ama 1 yaştan sonra uykusu bozuldu çok zor uyuyo 1-1,5 saat uyutmak için ugrasıyorum uykusu çok olsa bile uykuya direniyo. Uyku işi beni mental olarak çok yoruyor her gün parka gidiyoruz ama yolda kovalayım diye sağa sola kaçıyo yolun yarısını yürüyorsa yarısı kucagımda gidip geliyo e parkta da indir bindir vs yoruluyorum eve gel yemek ye topla az oyun oyna yıka yatır (o kadar parka vs gitse de gene zor uyuyo çoğu zaman) derken ben bitiyorum artık evi toplayacak halim kalmıyo mesela avm ye gittik bir sürü gezdi herseye bakıyo inceliyo tabi bende peşinde yoruluyorum ee ee diyerek geldik eve ama gelince gene uyumadı vallahi delircem bu uyku yüzünden 
uyuyunca boş oturuyorm çünkü zor uyuyunca daralıyorum oturmayıp işleri yapsam bulaşıklar vs halledilecek ama hem enerjim kalmıyo hem de biraz da yalnız başıma kada dinlemek istiyorum kafa dinlemeyi de geçtim bana enerji lazım hiç bi şeyi tam yapamıyorum aşırı dağınık değil ama hep bi dağınıklık var bu beni ruhen geriyo pis hissediyorm mutfak bazen çok fazla dagınık oluyo ama ertesi gün topluyorum bi şekilde ama çogu zaman uyanıkken bulaşıkları makineye dizemiyorum makineyle bulaşıklarla oynamaya çalışıyo hem derdimi dökeyim dedim kısaca çok zorlanıyorum beceremiyorum hiç bişey gibi geliyo böyle olunca kızımı yedir ilgilen vs derken bazen kendim doğru düzgün yiyemiyorum da düzgün besleniyor muyum bilemedim şuan bana doping gibi bişey lazım yani böyle full enerji herşeyi yapabilmek için ne yapmam lazım ya da ben bu süreci nasıl daha iyileştirebilirim