- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
- Konu Sahibi Liona Esposito
Tek nefeste okudumBasta diklenip duruyodu bana ne olacak gelsin falan diye. Ben de basladim saydirmaya. Kabul etmeyecegimi söyledim. "Ben 1 bucuk ay boyunca tuvalete girerken banyoya girerken diken üstünde rahatsiz ola ola giremem, banyoda giyinmek zorunda değilim, evde sürekli üstüme başıma dikkat ederek dolaşamam, salonda yayılarak uzanmak istersem surekli gözüm kapida olacak gelir mi cikar mi diye bu sekilde surekli diken ustunde olamam kendi evimde de istedğim gibi hareket edemiyceksem nerde edicem dedim, ayrica kocaman oğlanla aksama kadar evde basbasa işim yok çok ısrar edersen o gelsin ben oglumu da alir annemlere giderim dedim. O senin de kardeşin sayilir ayni evde olsan ne olacak dedi, onun yaninda taytla askiliyla sortla dolasamiyorsam demekki o kadar da kardesim sayilmiyormus madem onun yaninda bunlari giyinemeyecegimi düşünüyorsun o zaman senin mantigina gore onunla evde başbaşa olmam da normal olmamali dedim. Ben kendi erkek kardesimin yaninda istedigim gibi yayilir uzanirim, sortumu da giyerim seninkinin yaninda bunlari yapamıyorsam demekki kardesim sayilmiyor dedim.
Hepsini gectim burası cocuklu bi ev gercekten burda ders çalışabileceğini aklin aliyor mu senin dedim, sen işten geldiğinde şu bilgisayara oturup rahat rahat oyun oynayamiyorsun burnundan getiriyor kaldi ki ders calismak, evde hep bi gürültü hep bi kaos havasi var kalan günlerini çöp etmek istiyorsa buyursun gelsin dedim.
Ayrica normali şudur dedim, x (buyuk gelin) defolur evine gider, y (oteki gelin) onun da kendi evi uzak sehirde suan ama kendi ailesi burda. y de öksüz yetim değil gider kendi babasının evinde kalir, onlarin kaldigi odayi da ogullarina oda yaparlar masa atarlar calisma ortamı saglarlar dedim. Senin ailen kendi ogullarini kendi evine sığdıramıyolar diye benim ne gunahim var ben mi ödiycem bedelini dedim, ne sacma hayatlar yasiyolar benim de suan kardesim sinava hazirlaniyo onun da o evde bi takim sıkıntıları oluyo ama herkes sorununu kendi evinin icinde çözüyor git ablanda kal çalış demiyorlar dedim.
Böyle baya icimdekileri bosalttim öylece suratıma baktı cevap veremedi. Ha cokta gelsin diye tutturursan ben annemlere giderim bakarsin kardesine dedim.
Bi de sunu da soyledim, zaten dogru duzgun bi ise yardım ettigin yok tüm yük benim uzerimde dedim. Çocukla ilgilen yedir giydir oynat eglendir evi temizle yemek yap sofra kur kaldir hersey bende zaten dedim. Omuzlarimdaki yük yetmezmis gibi bi tane daha yük bindirmene izin veremem cok yükümü hafifletirmissin gibi bi de ustune kardesini cagirmak istiyosun dedim.
Ben gündüz kahvalti saatimi falan herseyi cocuga gore ayarlıyorum gece uyumamissam gunduz onunla birlikte uyuyup öğle yemegini es geçebiliyorum dedim. Ama kardeşin gelirse boyle yapmamda sıkıntı olacak ben kendi duzenimi ona gore degistiremem kimsenin yemegiyle servisiyle camasiriyla uğraşamam oglunla sen bana yetiyosunuz zaten dedim. Hic bi cevap vermedi öylece bakti. Onun susup cevap verememesi iyiye isarettir bizde
Nitekim sonradan telefonunda kardeşiyle konusmasini gordum sanirim baska bi yer ayarlamislar ona. Artik telefonda falan ne konustularsa bilmiyorum. Mesajda baska bi yere gittigini okudum.
Uzun yazmisim baya kusura bakmayin :)
çok güzel konuşmuşsun