1 BARDAK RAKI İÇİN HARCADI BİZİ?

çok kendinden ödün vermişsin.
Sen böyle yaptıkça adam seni çantada keklik görmüş.
erkekler böyledir.. "Bu nasıl olsa benim için ölüyor bitiyor. Ne zaman gel desem gelir" kafasında olurlar.

Kaçan kovalanır arkadaşım yanlış yapmışsın

Hayatınızın hiç mi kıymeti yok ? Çok mu meraklısınız başkasının kahrını çekmeye. Bence siz barışırsınız bu adamla. Bi insanın kendine ettiğini yedi cihan edemezmiş.

Adam sizi bakıcısı olarak görmüş ne sevgisi ne aşkı. Annesimisiniz siz onun..
Ama o hatamı anladım seni seviyorum dese döneceksiniz.

‘’Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü’’
Bunun ne demek olduğunun farkında değilsiniz herhalde!Bu adam için mi yemeden içmeden kesildiniz ?

Acima yetime doner koyar g.... devamini yazamam knks mune basiyo engeli bu defa bir aydan once gelemem buralara aglarim sikintidan. Ben demedim demis gibi oldum sen anla ve acima ona. Git baska yetim oksuz sevindir en azindan dua alirsin ne yapicaksn bu keşi

ay sen çok yaşa:)

Neden süper güçleri filan mı var

Özür dile istersen barışırsınız belki

Lütfen kaç kurtul.
Böyle adamlar evlenip koca baba olmayı haketmiyor.
Aç sefil yalnız kalsınlar yuvanın eşin ne demek olduğunu bilsinler.
Bırak arkadaşım kendi ipini çekme

Lütfen kaç kurtul.
Böyle adamlar evlenip koca baba olmayı haketmiyor.
Aç sefil yalnız kalsınlar yuvanın eşin ne demek olduğunu bilsinler.
Bırak arkadaşım kendi ipini çekme
kesinlikle çok şükür vicdanım çok rahat çünkü benden ona dört dörtlük eş olurdu ama bazı insanlar değer bilmiyor

Hata sizde kusura bakmayın. Özellikle daha ne kadar başıma iş açabilirim diye uğraşmışsınız resmen, umarım artık akıllanmışsınızdır

aferin sana elin oglu icin ol istersen sana verilmis en guzrl hazineyi harca caninin kiymetini icki icen yali capkini biri icin hice say anadan babandan mi utanmiyorsun ne emeklerle seni dunyaya getirip bu yasa getirdii mukafati bu mu aferin yazik edin bes kendinize bes para etmez insanlar icin biz siizin icin diyoruz yanlistan donun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…