• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 BARDAK RAKI İÇİN HARCADI BİZİ?

Siz kendinizi harcamışsınız o değil.
Rakıya gelene kadar aldatması, umursamaması bir sürü falsosu var zaten.
Siz kendinizd değer vermezseniz el adamı tabii vermez. Dersinizi alıp önünüze bakın. Sonraki ilişkilerde yapmayacağınız şeyleri öğrendiniz

Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
sen çok sevmişsin, ama o senin hiççççç sevmemiş...yapcak bişi yok:)

Bi hata bi kere yapılıyorsa hata yapanın suçudur. Yok bin kere yapılıyorsa hep de affediliyorsa affedenin suçudur. Hiiiiç adama kızmayın. Yine affedersiniz kendinizi de üzmeyin.

Fedakarlık yapıp sevgi gören bi allahın kulunu görmedim ayrıca. Sevilmek için kendinizden daha fazla ödün vermemenizi tavsiye ederim. Naparsanız yapın olmayacak çünkü.

Sana müstehak canım hayırdır kımkı o bukadar üstüne düstün kendıne deger vermedıgın sürece oyle insanı seviyorum dwyıp herseyı yaparsan daha cok yemeden ıcmeden kesılırsın. Hiç üzülmedım allah sana akıl vermıs sevgıde ne allah askına bızde sevdık hıcbırımız sevdıgımızden ayrıldık dıye uzulmedık hemde senınkınden cok cok adam oldugu halde bence kendıne gel. Sonra cok buyuk sorunların olur. Oyle tıplerle evlenenler bak hep kadın cınayetlerıne kurban gıdıyor bılmem kac cocukla ortada kalıyor

Barışmayı düşünürsen muhteşem bir damat adayı sakın kaçırma. On numara beş yıldız baba olur bu adamdan. O çayırda çimende içer, sen de merdiven filan silersin. Sonuçta içkiye para lazım. Arada döver seni, üzülme. Bir çocuk yaparsın. Fedakarsın sen, maksat evliliğin kurtulsun.

Aldatabilir. Sakın boşama. Erkektir o. Çocuktan sonra salarsan kendini tabi, gözü dışarı kayar adamın. Hem kesin kafası güzel olur aldatırken alkol etkisi yani umursama. Affedersin kadınsın sen saçını süpürge etmelisin. Hemen ikinci bebeyi yaparsın. İlla sevecek o adam seni.

Adam bırakmış iyi ki oturun da şükredin. Başkası olsa ne güzel her dediğimi yapıyor, ne yaparsam yapayım popomdan ayrılmıyor diye sizi kullanmaya devam ederdi. Bu saplantınızdan da kurtulabilmek için psikolojik destek alın. Yaşadığınız şey sevgi ya da aşk değil zira, bildiğin takıntı. Sağlıklı ilişkiler kuramazsınız böyle.

Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
adam sızen daha cok ne ıstedıgını bılen adam en azından ben buyum dıyor
bır ınsan kendıne neden bunu yapar ben anlamıyorum ve sız kendınıze deger vermedıgınız surece bır omur mutsuz olmaya devam edeceksınız

adammı haklı burda şimdi
Adam haklı değil
Siz çok çok çok aşırı vericisiniz
Hayatta bir denge var
İlişkilerde de bir denge var
Haddinden fazla değer verirseniz değer görmezsiniz
Cepte olursunuz

Mesele rakı değil
Mesele sizin değer görmemeniz

Onu yaptım şunu yaptım böyle değer verdim saçımı süpürge ettim diyen kadın ve erkekler değer görmezler

Ne kadar ekmek o kadar köfte

Bir terazi düşünün iki tarafta eşit olduğunda aralarındaki mesafe en yakındır.
Bi taraf ağır bastığında terazinin bir ucu aşağıda bir ucu yukarıda kalır aradaki mesafe açılır

Değer gören tepede kalır size tepeden bakar.

Gerçekten kınamak istemiyorum sizi sadece diyeceğim şu Allah akıl fikir versin size,böyle adamlarla ne işiniz oluyor bu nasıl yoksunluk,bence siz yine barisirsiniz bu adamla, bazı kızlar erkeklere yapışmayı bir hayat tarzı haline getiriyorlar malesef

Doğal seleksiyon. Zayıf olursan elenirsin. Kimse senin fedakarlığınla yemek götürmenle vs seni sevmez. Zaten bunlar için seven de çıkar için sevmiş olur bi halta yaramaz. Hayat böyle bi romantizmle yürümüyor malesef.

Zaten zayıf olmasan böyle biriyle olmazdın. Haliyle ahlan vahlan. Vazgeçme gücü gösteremedikçe hakkettiğin bu.

Back