- 2 Eylül 2019
- 59
- -7
- 3
- 32
- Konu Sahibi prensesindiyari
-
Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden
adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
annemde aynısını dedi seni annesi gibi görüyor dedi yoksa seni sevmiyor o dediSizin sevdiğiniz gibi o sizi sevmiyor demekki bu kadar şey için sizin gösterdiğiniz değeri anlamadığına göre. Belki bu davranışlarınız onda anne rolü üstlendiğinizi hissettirmiştir.
ne gibiSizce de ortada bir tuhaflık yok mu?
bu sefer tamamen bitti ölsem dönmem zaten adam umrunda değil o yüzden ne kadar helak da olsam geçer zamanlaSize insanlar kaç defa yazdı bilmiyorum. Dinlemiyorsunuz, ayyaş bir zampara için kendinizi mi helak etmek istiyorsunuz? Onsuz yapamayacak mısınız? O halde gidip adama affet diye yalvarın, hayatınızı harcayın.
Biz de yaşadık ancak yerimizde sayarak atlatmaya çalışmadık. Ben de ağladım gecelerce, şimdi geçmişime gitsem kendime bağırırım salak mısın sen diye.
Yazık.
adammı haklı burda şimdiAllah Allah siz rakıyı mı dert ettiniz?
Adam sizi kendine yardım sever komşu yapmış
Yüzünüz falan solmasın günümüzde sizin gb komşu az var iyilik yaptım diyip mutlu olun
Adamıda hayatı ile baş başa bırakın lütfen
Bu çocuğun seni sevmediğini ne zaman anlayacaksın?Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
Önceki msj okumadım ama siz deger görmek sevilmek istiyorsanızadammı haklı burda şimdi
Aptallığa doymadınız sanırım.Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?