• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 BARDAK RAKI İÇİN HARCADI BİZİ?

Yahu insanın yaptığı bu kadar hatayı annesi bile çekmez, 2 gün sonra kapıya koyar. Siz annesi değilsiniz bu adamın, kabullenin önce bunu. Bu adamın yaptıklarına karşılık bir de yemeden içmeden kesilmek nedir, yazık değil mi size?

affetmişsiniz affetmişsiniz affetmissiniz ve bütün bunları meziyet gibi yazmışsınız..

Lütfen kendinize saygı duymayı öğrenin.. insan kendi değerini kendi belirler.. açıkçası kendisine saygı duymayan biriyle arkadaşlık bile kurmak istemem

Bazı konuları okuyup ınanamıyorum. Aileniz bir akrabanız da mı uyarmadı sizi?
'Fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir.'

Ya bunlarda zerre kadar akıl yok düşuncesiz bi tuhaf varlik bu erkekler boşuna biz harap ediyoruz kendimizi hazmediyoruz az dik dur gelicek nasılsa (eğer istiyorsan) Sende...bir trip yaparsın onlar üste çıkar takma kafana keyfine bak

''Aldattı affettim'' bu cümleden sonra söylenebilecek bir şey yok, bu muameleyi kendinize nasıl layık görürsünüz....

Sonra niye mutsuz evlilikler var niye genç kızlar evlenmekten korkuyor sizin yüzünuzden !! Adam size sadece şunu diyecek hani demişsiniz ya fedakarlıklar yaptım düşünmedi diye YAPMASAYDİN

Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
Siz neden ondan ayrilmayi dusunemediniz simdiye kadar..bu adamın vazgecilemeyen iyi yönü ne.

Lütfen bir daha bahsi geçen insanla muhatap olmayın. Ne söz verirse versin ne yaparsa yapsın. Bile bile lades demeyin.

Verilmiş sadakan varmış gidişat belli sonunun olmayacağıda belli...
Ayrılıklarda ilk zamanlar kadınlar helak olur erkekler çakır keyif bir süre sonra değişir hersey, kadin kendine bakmaya başlar özgüvenini yeniden kazanır erkekler çöküşe geçer hic üzülme sevin bile... :KK69:

Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.

Kendinizi niye sevmiyorsunuz? Küçükken değersiz olduğunuza mı inandırıldınız? Bu algınızı değiştirmeniz gerek. Kendini seven, kendini değerli bulan insanlar onları haketmeyen insanları hayatlarında tutmazlar.

Tam komşu teyze olmuşsun böyle adama bu çaba niye ? Anlattıklarından ben 5 metre uzaklaştım sen neden bu kadar değer veriyorsun? Lütfen kendine gel

Ya kusura bakma kardeş ama hata sende ne diye durmadan fedakarlık edip her hatada addedip duruyorsun ki adami?
Ya ben 20 yıllık kocamı çocuklarımın babasını affetmem bu kadar yanlış yapsa bana..alt tarafı sözde sevgili sizin ki..
Sevgili dediğin adam dediğin değer verdiğini sevdiğini hissettirir mutlu eder seni.
Bu ne yaptı sana da bu kadar köle oldun adama?
Seni kullanmış desem değil sen kendin istemişsin böyle olmasını.Su hayatta herkes kendi belirler kendi değerini.Sende kendine değer vermiyorsun iste..hak etmişsin bunları bu yüzden sakın adami suçlama.
Suçlu sensin.

Back