• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 BARDAK RAKI İÇİN HARCADI BİZİ?

Gerçekten mi? Su insan için üzüldüğüne inanamıyorum... Neden kendini heba ediyorsun? Yani yazarken bile sıkılmış yorulmus olman lazimdi.

Kınamak istemiyorum ama bir erkege bu derece köle olan kadınlar bana çok itici geliyor hele ki arada cocuk, arkada durmayan bir aile ( evlilik söz konusu ise) vs vs gibi engeller yoksa öyle itici ki.

Konuların komik geliyor artık, demek bu adam için yeme içmeden kesildin vah vah!

Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
Siz böyle devam ederseniz sömüren çok olur

Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
Bıktım sizin gibi kadınlardan. Aldatmış affetmiş, yalan söylemiş affetmiş, kadinlara bakiyomuş..... Kulu kölesi olmuşsun bunu da fedakarlık sanıyorsun. Köle ol umrumda değil her şeyi hakediyorsun ama sizin gibi hor görülmeyi her türlü aşağılanmayı fedakarlık sananlar evlenip çocuk yapıyor ya ona üzülüyorum. Daha söylenecek çok şey var da söylemeye bile değmez.

Git kapısında yat, babanın çalışıp kazandığı parayla annenin yaptığı yemeği elin sarhoşuna yedir gizli gizli belki seni affeder de bu sayede kölelik yapmaya devam edebilirsin

Meloş ne yapsın sizin hiçbir artısı olmayan sevgilinizi😑

Bu sözü kullandığınız için -kızgınlıkla da olsa- sevdiğinizi düşünmüyorum. Bağımlı bir ilişkiniz varmış kurtulmuşsunuz. Böyle rahatlıyor olabilirsiniz ama dramatize ederek aynı nokta etrafında dolanır durursunuz.
Bir an önce silkenelip kendinize gelin.
Ayrıca ufak bir tavsiye: Böyle ayrılınca etrafınızda görmek zorunda kalacağınız yakınlıktaki insanlarla çıkmayın.

Hak etmişsiniz. Bunun farkına vardıysanız sizin adınıza güzel bir gelişme.
Varmadıysanız ya bununla barışıp kendinize yazık edersiniz ya da bir sonraki ilişkinizde aynı şeyleri yapıp kendinize yazık edersiniz.
Kendinizi harcamak istemiyorsanız elin adamlarına paspas olmaktan vazgeçin.

Bazı hemcinslerim yaşadığı mutsuzluğu hak ediyor açıkçası.. Allah akıl vermiş fikir vermiş. Yola girmeden önce bi düşünün..

Kendi yazdıklarınızı aklı selim bir şekilde tekrar okuyun lütfen. Bunu yazan birine ne dersiniz ?
Hiç mi değerinizi bilmiyorsunuz ??? Eğer bu adama tekrar dönerseniz aklınızdan şüphe ederim.

Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit.

1. Şunu söyleyebiliyorsunuz ve hala adamın peşindesiniz. Ne yapmayı planlıyorsunuz acaba adamın 7/24 yanında durup kontrol mü edeceksin. Her önüne gelene bakıyosa seni cidden seviyo mu sanıyosun ya zekanda problem mi var

2. Sen ilk paragrafta yazanları yaptıysan zaten paşa paşa geri barışırsın bu adamla. Hatta seni aldatsın gözünle gör yine barışırsın. Adamda da mental retardasyon olmadıgı için bunu biliyor ve keyfine bakıyor. Hatta oh kafayı dinledim diyor bile olabilir su an.

Sert yazdım kusura bakmayın ama hak ediyor. Terbiyem müsaade etseydi de daha sert yazsaydım.

Önüne gelen her kadına bakabilecek adama bile bile bu kadar değer versiyseniz daha beterini bile hak etmişsiniz.

Hayatınıza aldığınız, hayatına bir şekilde sızmaya çalıştığınız erkeklere karşı annecilik oynamadığınız vakit olgunlaşmış olacaksınız.
O yüzden şu anda size ne desem boş. Bir mesaj atsa koşa koşa gidersiniz eminim..

6 yıllık eşimin peşinde dolanmam ben çocuk gibi. Yeri gelir o fazla fazla yapar, yeri gelir ben yaparım. Ama asla pohpohlamam..

Back