- 29 Nisan 2010
- 3.655
- 3.118
- 373
- Konu Sahibi prensesindiyari
Herhangi bir erkek için bu kadar fedakarlık neden? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değilmiş bunu anladım adam çok mutlu resmenHer seyi affetmek, fazla fedakarlik cok iyi bi sey mi? Neyi anlatiyosunuz?
Siz böyle devam ederseniz sömüren çok olurÇok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
öyleymiş adam bednen ayrıldı diye mutluluktan uçacakBiz derken ? Sizin ilişkinizde biz diye bir şey yok canım
Bıktım sizin gibi kadınlardan. Aldatmış affetmiş, yalan söylemiş affetmiş, kadinlara bakiyomuş..... Kulu kölesi olmuşsun bunu da fedakarlık sanıyorsun. Köle ol umrumda değil her şeyi hakediyorsun ama sizin gibi hor görülmeyi her türlü aşağılanmayı fedakarlık sananlar evlenip çocuk yapıyor ya ona üzülüyorum. Daha söylenecek çok şey var da söylemeye bile değmez.Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit.
Önüne gelen her kadına bakabilecek adama bile bile bu kadar değer versiyseniz daha beterini bile hak etmişsiniz.Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
bazen insan kendi kaderini resmen kendi belirliyor.
özür dilese affeder evlenir 3 çocuk yaparsınız gibi geliyor bana.