- Konu Sahibi prensesindiyari
bazen insan kendi kaderini resmen kendi belirliyor.
özür dilese affeder evlenir 3 çocuk yaparsınız gibi geliyor bana.
özür dilese affeder evlenir 3 çocuk yaparsınız gibi geliyor bana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acima yetime doner koyar g.... devamini yazamam knks mune basiyo engeli bu defa bir aydan once gelemem buralara aglarim sikintidan. Ben demedim demis gibi oldum sen anla ve acima ona. Git baska yetim oksuz sevindir en azindan dua alirsin ne yapicaksn bu keşiÇok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
ay sen çok yaşa:)Acima yetime doner koyar g.... devamini yazamam knks mune basiyo engeli bu defa bir aydan once gelemem buralara aglarim sikintidan. Ben demedim demis gibi oldum sen anla ve acima ona. Git baska yetim oksuz sevindir en azindan dua alirsin ne yapicaksn bu keşi
Neden süper güçleri filan mı varÇok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu.
Özür dile istersen barışırsınız belkiÇok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
Lütfen kaç kurtul.Çok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.
ALLAH RAZI OLSUNALLAH yardım etmiş arkadaşım , kurtarmış seni . Geri dönme lütfen
kesinlikle çok şükür vicdanım çok rahat çünkü benden ona dört dörtlük eş olurdu ama bazı insanlar değer bilmiyorLütfen kaç kurtul.
Böyle adamlar evlenip koca baba olmayı haketmiyor.
Aç sefil yalnız kalsınlar yuvanın eşin ne demek olduğunu bilsinler.
Bırak arkadaşım kendi ipini çekme
aferin sana elin oglu icin ol istersen sana verilmis en guzrl hazineyi harca caninin kiymetini icki icen yali capkini biri icin hice say anadan babandan mi utanmiyorsun ne emeklerle seni dunyaya getirip bu yasa getirdii mukafati bu mu aferin yazik edin bes kendinize bes para etmez insanlar icin biz siizin icin diyoruz yanlistan donunÇok konu açıyorum ama böyle rahatlıyorum. Aldattı affettim. Yalan söyledi affettim. İçki hemen hemen her gün içer ses etmedim. Çok sevdim değer verdim mutlu olması için elimden geleni yaptım. Asla ona yalan söylemedim hep doğru oldum ona. Hediyeler aldım. Aynı apartmandayız annesi babası vefat etti tek yaşıyor yemek yapamıyor diye ona gizli gizli yemek indirdim. Hasta oldu gizli gizli gittim baktım ilaçlarını verdim iyi ettim onu. Çok hatası oldu eyvallah dedim hep. Hiç bir artısı yokken kabullendim onu. Ama en son beni bir bardak rakıya harcadı. Erkek kuzeni ve nişanlısı ile yemeğe gidecekmiş bana sende gel yanımda ol demedi diye kavga ettim. Söylendim ve bana salak salak konuşma dedi. Çünkü bu insan önüne gelen her kadına bakabilecek türden çünkü arkadaşının eşinin ismi meliha ona meloş yine hitap eder çok lakayit. Ama 1 bardak rakıya gitti ve 24 saat beni hiç aramadı ayrıldık. Adamdaki tavır kendisi beni terketmiş gibi havalara girmiş ben burda helak olurken o keyif peşinde. Ve onun hataları çok düşünmesi lazımdı bu kadın benim için ne fedakarlık yaptı diye ama adamın umrunda değil. Buda beni çok üzüyor yemeden içmeden kesildim gülen yüzüm soldu.