dilerim dilerim,diyelim satın aldınız, ama kargoya hiç güvenmiyorum ki, evet kırılma riski çokben buralarda bi araştıracağım, olmadı bulamadım sriski göze alıcam, isticem yani perde konusunda doğru terch böyle daha şık olmuş, iki tarafta da detayı var
Sanırım havalı naylonla sarılırsa kırılma riski olmaz. Siz yine bir araştırın, bulamaz iseniz ben yardımcı olurum seve.
ewiniz cok güzell güle güle oturun inşBüyük bir zevkle, her parçası içime sine sine aydınlık bir ev döşemeye çalıştım. Sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz :) Girişteki ve koridordaki halılarım görünmemiş :)
Mutfak
Eki Görüntüle 931881 Eki Görüntüle 931882 Eki Görüntüle 931883 Eki Görüntüle 931884 Eki Görüntüle 931885 Eki Görüntüle 931886 Eki Görüntüle 931887
Salon
Eki Görüntüle 931888 Eki Görüntüle 931889 Eki Görüntüle 931890 Eki Görüntüle 931891 Eki Görüntüle 931892 Eki Görüntüle 931893 Eki Görüntüle 931894
Dinlenme-kitap okuma Odası
Eki Görüntüle 931895 Eki Görüntüle 931896 Eki Görüntüle 931897
Yatak Odası (Dolabın kapakları kapalıyken çekmemişim resmini, o yüzden son resim yatak odamın mağazadaki resmidir)
Eki Görüntüle 931898 Eki Görüntüle 931899 Eki Görüntüle 931900 Eki Görüntüle 931901 Eki Görüntüle 931902
Banyo
Eki Görüntüle 931904 Eki Görüntüle 931905 Eki Görüntüle 931907
Eşimin Playstation Odası
Eki Görüntüle 931914 Eki Görüntüle 931913 Eki Görüntüle 931909 Eki Görüntüle 931910
Giriş
Eki Görüntüle 931918 Eki Görüntüle 931916 Eki Görüntüle 931917
Eviniz çok güzel Allah mutlu huzurlu oturmayı nasip etsin inşallah...mutfağına bayıldım...bizde yeni ev aldık mutfağım kırmızı olsun isterdim bende ama benim mutfağım siyah beyaz...mutfağım için senin perdelerinin aynısını düşünüyorum sizce uygun olur mu acaba bide kullanımından memnun musunuz karanlık oluyor mu içerisi acaba???
Evin çok güzel begendim ben de çok ama o mavi olan küçük odada neden duvarda bu kadar modası geçmiş pano var?
Koltuk renklerin falan çok güzel ama dubvardaki tablo benim nerdeyse annemlerin evindeki tablolar gibi. Bunun yerine çok daha modern bir tablo almalısın bence.
Gule gule oturun
ewiniz cok güzell güle güle oturun inş
Ben şu ana kadar memnunum, hiç sıkıntı yaşamadım. Asılıyken bile gayet rahat siliniyor. Beğeniniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yorumunuz için teşekkürler ama o bir pano değil, kendi ellerimle yaptığım bir puzzle, sırf onu kullanmak için mavi koltuk tercih ettim zaten.
Çok teşekkürler.
Ben şu ana kadar memnunum, hiç sıkıntı yaşamadım. Asılıyken bile gayet rahat siliniyor. Beğeniniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Cevabınız için çok teşekkür ederim ...bende mutfak perdemin siparişini verdim mutfağım siyah-beyaz olduğu için o perdeden vazgeçtim hiç renk olmayacaktı bende bu perdenin siparişini verdim umarım güzel olur
İnegöl'den aldım Vardar Mobilya'dan. Yatak odası takımımda aynı mobilyacıdan. Ciddi sağlam ve sözünün eri bir yer. Tam tamına istediğimiz tarihte ve saatte teslim ettiler. Hiç üzülmedik yani.
Ben hiç zorlanmıyorum açıkçası, öyle aşırı diyeceğim kadar toz olmuyor. Benim hayalim hep beyazdı zaten öyle de kısmet oldu. Şöyle de bir durum var ki, bir mobilya benimle yaşamayacak sonuçta, illa ki gün gelecek değiştireceğim. İlk eşyalarım gönlüme göre olsun istedim.
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Araba yarış koltuğunu eşime düğünden önce hediye olarak aldım. Türkiye'de yok maalesef, yurt dışından sipariş ettim. Çocuklar gibi eğleniyoruz, oynuyoruzAllah gönlüne göre versin seninde
Teşekkür ederim
şimdi gördüm bu cevabı nerden hangi siteden aldınız ve kaça aldınız öğrenebilir miyim? ben de eşime böyle bişey almak istiyorum da.. bu arada eviniz çok güzel Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?