1 Aylık Yeni Gelinin Evi

nlyvz

Evladımın Varlığıyla Değerliyim (06.11.2014)
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2013
5.593
3.483
178
Büyük bir zevkle, her parçası içime sine sine aydınlık bir ev döşemeye çalıştım. Sizlerle paylaşmak istedim, umarım beğenirsiniz :) Girişteki ve koridordaki halılarım görünmemiş :)

Mutfak

Salon

Dinlenme-kitap okuma Odası

Yatak Odası (Dolabın kapakları kapalıyken çekmemişim resmini, o yüzden son resim yatak odamın mağazadaki resmidir)

Banyo

Eşimin Playstation Odası

Giriş

nillll
neredeyse bütün aşamalarını bizimle paylaştın evinin şimdide sizinle can bulmuş halii
huzurla oturunn canımm

nillll
neredeyse bütün aşamalarını bizimle paylaştın evinin şimdide sizinle can bulmuş halii
huzurla oturunn canımm

Paylaştım gerçekten, insan mutluluğunu paylaşmaktan zevk alıyor gerçekten. Darısı başınıza, seninde evinin resimlerini bekliyorum

amanında amanınnn mis olmuş mis miiisss Allahım ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin nilcim..

amanında amanınnn mis olmuş mis miiisss Allahım ağzınızın tadıyla oturmayı nasip etsin nilcim..

Teşekkür ederim canım amin inşallah, Allah herkesin yuvasına mutluluk, huzur versin.

Bu arada, bu beğeni bir acayip olmuş, yorumunu beğenmek istedim, yapamazsın dedi. Başka kullanıcılarında yorumlarını değerlendirmem gerekiyormuş

abuk subuk bir sistem olmuş aynen bir kere beğendiğin kişiyi bir daha beğendirmiyor abidik gubidik pfff(!)

Allahımm huzurla oturmayı nasip etsin..
özellikle mutfağına bayıldım

çok güzel görünüyor evin allah huzur dolu günler nasip etsin içinde...

Mutfağın çok güzel eminim burada nefis yemekler yapıyorsundur her masanız birbirinden güzel olsun inşallah salonda koltuğun çok güzel ve salonun çok ferah iç açıyor resmen yatak oda takımın çok güzelmiş inşallah hiç bir zaman o yatağa kırgın girmezsiniz her daim huzurlu olun ve banyo tek kelimeyle bayıldım jakuzi harika
Benim evim olsa anca bu kadar benzer yapabilirdim nazar değmesin

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım, Allah daha iyilerini daha güzellerini nasip sana da

canım evin çok güzel..
her şey çok uyumlu
güle güle oturun..

bu arada beyaz eşyalarımızın hepsi aynı
ben çok memnunum hepsinden

Son düzenleme:
Nil huzurla aşkla oturun inş

bu arada play station odasına bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…