Bu arada sat 7 mart..bebegimin kalp atislarini dun duydum :) Allahima sukurler olsun.lekelenmem vs yok ama kese yaninda kanamam var doktor progestan verdi vajinadan fitil seklinde uyguluorum.insallah kolayca atlatiriz bu durumu..Rabbim yardimci olsun bizlere..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada sat 7 mart..bebegimin kalp atislarini dun duydum :) Allahima sukurler olsun.lekelenmem vs yok ama kese yaninda kanamam var doktor progestan verdi vajinadan fitil seklinde uyguluorum.insallah kolayca atlatiriz bu durumu..Rabbim yardimci olsun bizlere..
Kızlar dua edin benım ıcınde lutfen yarın netlesıcek sanırım dıs gebelıkmı normal gebelkmı gec dollenmemı cok tedırgınım :18::18::18::18::18:
Kızlar bende yeni katılıyorum aranıza izmirde yaşıyorum 28 yaşında bir anne olucam Allahın iziiniyle.bugun doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kalp atışlarını duymadık doktorumuzda biraz ortada konuştu bu durum normal de olabilir olmayabilirde. Cumartesi tekrar gidicem kan testi sonuçlarına göre konuşacağım dedi inşlh rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese ....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar kalp atışları ne zaman duyulur 5 hafta 4 günlük olduk doktora gitmedik daha randevu aldık beklıyoruz ama çok korkuyorum inşlh duyarımmmmm:18::18::18::18:
kizlar nelere aseriyosunuz
ben ilk karpuuza aserdim
dunde baklavaya aserdim kizimda bol bol cagla yemistim :))))))))
aama bulantim yuzunden ikisindende cok az kekebildim benim kuzusum simdiden annesinin cok yiyip tosun olmasini istemiyoo galiba
ya benim canım ne duysam çekiyor ama hep burda olmayan türkiye de olan seyler kıymalı pide lahmacun falan :)
neyse ki kardeşim geliyor cuma günü yanıma bir sürü sey getirecek hepsi yemem için :)
sonrası için naparım bilmem :)
kizlar nelere aseriyosunuz
ben ilk karpuuza aserdim
dunde baklavaya aserdim kizimda bol bol cagla yemistim :))))))))
aama bulantim yuzunden ikisindende cok az kekebildim benim kuzusum simdiden annesinin cok yiyip tosun olmasini istemiyoo galiba
eda>>>>>>>>>>15 mart >>>adana>>>1985
Oooooo kizz sapik olmasinDoktorumun alttan muayene etmesi beni cok endiselendirdi bi daha ona gitmicem baska bi doktora gidicem. :what:
Hosgeldin canim aramiza ekliyorum senideselam kizlarrr ben bugun doktora gittim. 4+3 hamileyim sat im 19 mart sanirim araligin sonuna geliyo hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza insallah canlarim..
Ne guzel tanittin kendini t3k seferde valla bende 6.ayda tutturdum hic olmayacak sandimBen de geldimmm :) beni de alin araniza :) 84 dogumluyum 7.ayda tutturduk bebegi :) denizlide oturuorum ogretmenim :)
Amin canim benimBu arada sat 7 mart..bebegimin kalp atislarini dun duydum :) Allahima sukurler olsun.lekelenmem vs yok ama kese yaninda kanamam var doktor progestan verdi vajinadan fitil seklinde uyguluorum.insallah kolayca atlatiriz bu durumu..Rabbim yardimci olsun bizlere..
Kizz sen niye surekli ayrimcilik yapiosun aaaaaaaaaaaaHosgeldin canım sat 7 Mart olan 4 kişi olduk heralde benimde 7 Mart tatlım
Merhaba bende yeniyim aranizda 8 haftalik hamileyim. Kahverengi akintim oldu doktora gittim kese altinda kanamam varmis. Dusme tehlikeside var dedi. Surekli dinlenmem gerekio. Yuruyunce akintim oluyor. İnsallah bisey olmaz. Progestan ve 3 gunde bir ignem var dusmemesi icin. Kalp atislarini gordum ama dinlemedim. Dinlemek tehlikeli dedi doktor bende ustelemedim.
Hosgeldin canim benim hamileligin hayirli olsun ekliyorum aramizdasin
Oooooo kizz sapik olmasin
Hosgeldin canim aramiza ekliyorum senide
Ne guzel tanittin kendini t3k seferde valla bende 6.ayda tutturdum hic olmayacak sandim
Amin canim benim
Kizz sen niye surekli ayrimcilik yapiosun aaaaaaaaaaaa
Merhaba kizlarr. Bende araniza yeni katildim :)) 4 hafta 6 gunluk hamileyimm. İstanbuldayim 31 yasindayim sat 21 mart. Doktorum progestan hap verdi ayrica iki dozluk igne verdi. Tutunmasi icin yardimci olacakmis. Pazartesi kan testleri yapip kalbini dinliycez insallah hic sorun cikmaz. Lekelenmem olmustu o yuzden surekli dinlenerek vakit geciriyorum is yapma dedi. İstende ayrilmak zorunda kalicam sanirim. Onlar iyi olsunda biz anneler herseyi gogsleriz insallah.
Canım gecmiş olsun ayakların altına yastık koy öyle yat hep canım benimde ilk gebeliğimde düşük tehlikem vardı doktor ayaklarımı kaldır öyle yat demişti
Benim ilk bebişim bana tutunmadı ama seninki işlh tutunur canım
8 haftalıkta iyi yanı 1 ay sonra 3 aylık olacak düşük tehlikeside ortadan kalkacak mı bişey dedi mi doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?