• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza:) bende 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 14.04.2014 de .beta-hcg değerim 92.59 çıktı 21..04.2014 de yani 5 gün sonra tekrar kan ölçtürdük 94.7 çıktı sizce nasıl normalmi..doktor normal dedi ama?

Canım 2günde nerdeyse artmamış moralini bozma ama yine de hazırlıklı ol derim kimyasal yada dış olabilir 2 günde bi ölçtür bhcg ni. En azından kontrollerini ihmal etme 2 günde bi. İnşallah herşey yolundadır

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 gün sonra gel demişti doktor 5.haftamzdayız dedi benimki geç döllenme kesin artık son sat 12 şubattı çünkü kese istediğimiz gibi büyümüş dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışlarını 6-7. Haftalarda duyulur dedi içim rahatladı :16:

10 gün sonra gel demişti doktor 5.haftamzdayız dedi benimki geç döllenme kesin artık son sat 12 şubattı çünkü kese istediğimiz gibi büyümüş dedi 10 gün sonra tekrar gel dedi kalp atışlarını 6-7. Haftalarda duyulur dedi içim rahatladı :16:

gözün aydın canım bnde 10 gn sonra gidicem kalp atışlarını duymak için inşallah duyarız

Folidoce kullanan var mı atanızda
Yan etki yaptı mı size
Beni sürekli uyutuyor bu hap ya
Sersem gibiyim 😚

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben sadece folbiol kullanıyorum. Onun dışında balık tüketemiyorum. Balık yağı içen varmı? İlla içmek mi gerekir. Randevum 10 Mayısta ne yapsam bilemedim. İçmesem ne olurki???

Sutumuzude icelimmmmmmmm

Eklentiler

• $1398337573688.jpg
    $1398337573688.jpg
    39 KB · Görüntüleme: 62
kızlar ben sadece folbiol kullanıyorum. Onun dışında balık tüketemiyorum. Balık yağı içen varmı? Illa içmek mi gerekir. Randevum 10 mayısta ne yapsam bilemedim. Içmesem ne olurki???

canım türkiyede hamilelerin içebilieceği balık yağı yok DR UM BANA SADECE FOLİK ASİT İÇ DEDİ

Son düzenleme:
folidoce kullanan var mı atanızda
yan etki yaptı mı size
beni sürekli uyutuyor bu hap ya
sersem gibiyim 😚

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben folbiol olarak kullanıyorum bulantı yapıyo bende

çok kötüyüm:((şimdi doktordan geldim 6+1 deyim.karından ultrasonla baktı kese güzel büyümüş 19 mm fakat bebek kalp atımı gelişimi görünmüyor ve 2-3 güne görünmesi gerekiyor dedi.vajinaldende baktı o bebeği görüyor ama ben net göremiyorum.bide daha önce kürtajı bu doktor yapmıştı beni üzücek diye açıklama bile yapmadı ben soruyorum o cevaplıyo ,yüzü düşük ama testlerinde bişi çıkmadı kötü düşünmeyelim diyor.25 ine görünmesi gerekiyormuş ama kesin olsun diye pazartesi gel dedi.yine iğne verdi yaptırmadım iğneyi yaptırmıcam o düşük tehdidi için benim bebek gelişmiyor.içmicem hiç bir şey çok moralim bozuldu.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.siz ultrason fotolarınızı koyuduğunuzda bebeği görebiliyorum ama bnmkinde okadr büyük ve net belli değil.hiçbirşey yapmak istemiyorum düşünmek istemiyorum.kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil heryerim titriyor:(((((((((((

ben dayanamadım moralim çok kötü dün herşeye kendimi hazırlamaya çalıştım.daha önceki gebeliğimdende süreci bildiğim için daha çok üzülüyorum.olursa neden aynısı demekki bi problem var diyorum ve o kürtajı olmak ..çok etkileniyorum Allahım sana yalvarıyorum hepimizin bebişlerini bize hayırlısıysa bağışla sağlıkla..bugün gittim beta hcg verdim hastanede doktora gitmedim haberi yok.yarında gidicem tekrar vericem değer artıyormu diye bakıcam dayanamıcam pazartesi günü için.en son ayın 9 unda yaptırmıştım ve düzenli artmıştı 330 du beta hcg.bugünki değer 15400 çıktı.2 şer gün şeklinde sayıyorum sanki 30.000 lerde olması gerekiomuş gibi geliyor inşallah düşmüyordur.yarın biraz olsun anlaşılmış olur diye düşünüyorum

Evet bugun keseyi gorduk gayet saglikliymis. Haftaya kalp atislarini duyacagim cunku bebisim daha 5 haftalikmis. Sukur rabbime .

çok kötüyüm:((şimdi doktordan geldim 6+1 deyim.karından ultrasonla baktı kese güzel büyümüş 19 mm fakat bebek kalp atımı gelişimi görünmüyor ve 2-3 güne görünmesi gerekiyor dedi.vajinaldende baktı o bebeği görüyor ama ben net göremiyorum.bide daha önce kürtajı bu doktor yapmıştı beni üzücek diye açıklama bile yapmadı ben soruyorum o cevaplıyo ,yüzü düşük ama testlerinde bişi çıkmadı kötü düşünmeyelim diyor.25 ine görünmesi gerekiyormuş ama kesin olsun diye pazartesi gel dedi.yine iğne verdi yaptırmadım iğneyi yaptırmıcam o düşük tehdidi için benim bebek gelişmiyor.içmicem hiç bir şey çok moralim bozuldu.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.siz ultrason fotolarınızı koyuduğunuzda bebeği görebiliyorum ama bnmkinde okadr büyük ve net belli değil.hiçbirşey yapmak istemiyorum düşünmek istemiyorum.kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil heryerim titriyor:(((((((((((

Canm geçmiş olsun. Nasıl net göremiyorsun siyah bir nokta ya da kararti yok mu bazen kalp atışları geç duyuluyormus 8. Hafta da duyan var Dr. Um bana 7. Haftanın bitimine randevu verdi kalp atışı için mesela... inşallah güzel haberlerini alırız. ..

Back