çok kötüyüm(şimdi doktordan geldim 6+1 deyim.karından ultrasonla baktı kese güzel büyümüş 19 mm fakat bebek kalp atımı gelişimi görünmüyor ve 2-3 güne görünmesi gerekiyor dedi.vajinaldende baktı o bebeği görüyor ama ben net göremiyorum.bide daha önce kürtajı bu doktor yapmıştı beni üzücek diye açıklama bile yapmadı ben soruyorum o cevaplıyo ,yüzü düşük ama testlerinde bişi çıkmadı kötü düşünmeyelim diyor.25 ine görünmesi gerekiyormuş ama kesin olsun diye pazartesi gel dedi.yine iğne verdi yaptırmadım iğneyi yaptırmıcam o düşük tehdidi için benim bebek gelişmiyor.içmicem hiç bir şey çok moralim bozuldu.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.siz ultrason fotolarınızı koyuduğunuzda bebeği görebiliyorum ama bnmkinde okadr büyük ve net belli değil.hiçbirşey yapmak istemiyorum düşünmek istemiyorum.kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil heryerim titriyor((((((((((
Canım yüreğini ferah tut drlar moda mod konusuyorlar söyle olmalı böyle olmalı, iyide herkesin bunyesı farklı dua et bol bol Rabbim o pıt pıtları duymayı nasip etsin inşallah hepimize.