• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

çok kötüyüm:((şimdi doktordan geldim 6+1 deyim.karından ultrasonla baktı kese güzel büyümüş 19 mm fakat bebek kalp atımı gelişimi görünmüyor ve 2-3 güne görünmesi gerekiyor dedi.vajinaldende baktı o bebeği görüyor ama ben net göremiyorum.bide daha önce kürtajı bu doktor yapmıştı beni üzücek diye açıklama bile yapmadı ben soruyorum o cevaplıyo ,yüzü düşük ama testlerinde bişi çıkmadı kötü düşünmeyelim diyor.25 ine görünmesi gerekiyormuş ama kesin olsun diye pazartesi gel dedi.yine iğne verdi yaptırmadım iğneyi yaptırmıcam o düşük tehdidi için benim bebek gelişmiyor.içmicem hiç bir şey çok moralim bozuldu.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.siz ultrason fotolarınızı koyuduğunuzda bebeği görebiliyorum ama bnmkinde okadr büyük ve net belli değil.hiçbirşey yapmak istemiyorum düşünmek istemiyorum.kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil heryerim titriyor:(((((((((((

Canım yüreğini ferah tut drlar moda mod konusuyorlar söyle olmalı böyle olmalı, iyide herkesin bunyesı farklı dua et bol bol Rabbim o pıt pıtları duymayı nasip etsin inşallah hepimize.

canım yüreğini ferah tut drlar moda mod konusuyorlar söyle olmalı böyle olmalı, iyide herkesin bunyesı farklı dua et bol bol rabbim o pıt pıtları duymayı nasip etsin inşallah hepimize.

inşallah canım meleklerimizin kalp atışlarını sağlıklı haberlerini almayı nasip etsin rabbim

sağlıcakla kucağımza alırız inşallah amin amin amin amin

cok şukur keseyi gorduk benim doktorum hep alttan muayene ediyo ama ya sizinkiside oylw mi? Kalp atislarini 6 mayisda duyycaz insallah.

Bide 10 gunde 1 iliski dedi. Sizin doktorlariniz oyle bisey dedi mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o zaman harekerlerni felan dikkat et canım bol bol dinlen ağır felan kaldırma belli süre yediğine içtğine dikkat at maydanoz ve böğürtlen bitkisel cay felan tüketme

Bundan sonraki gelismeleri beraber takip edelimmi buyrun sohbete
Kizceler yenu gebisler oncelikle kendimizi tanitarak baslayalum sat ne zamandi kac dogumlusun nerde oturuyorsun
Sati mart olanlarin facebook grubu

https://m.facebook.com/profile.php?id=306393756174400

Facebook grubumuz

leoparaskina>>>>11subat>>>>>>>>>>
fatmaaskin1>>>>12 subat>> adana>>> 1986
iiimreeen>>>>>>>14 subat>>>>>>>>>>>>
milanour>>>>>>>22 subat>>>>>>>>>>
Elmira06>>>>>>>22 subat>>ankara>>1984
ballikaymagim>>23 subat>>sinop>>1989
mrymglbs>>>>>>>26 subat
Blackcinder>>>>>2 mart>>>ankara>>1988
çiçeks>>>>>>>>>2 mart>>>bursa>>>>>>
kimyaci43>>>>>>4 mart>>>denizli>>1985
kirmiziannecik>>4 mart>> yurtdisi >>> 1989
seymoss>>>>>> 4 mart>>>>>>>>>>>> 1990
kurtkiz90>>>>>> 4 mart>>> izmir>>>> 1990
nil_alp>>>>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
cumhuryt>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
zahter>>>>>>>>>5 mart>>>>>>>>>>>
huhu_>>>>>>>>>>7 mart>>>>>>>>>>1990
tektanem52>>>>>7 mart>>istanbul>>1994
taramtaram>>>>>7 mart >> istanbul>> 1980
pamukprensesim_>>7 mart>>>>>>>>> 1985
sebdicek>>>>>>>9 mart>>ankara>>1989
havin123>>>>>>>9 mart>> istanbul>> 1989
33Melegim33>>>9 mart>>>>>>
trkn05>>>>>>>>>>10 mart
melaiqe>>>>>>>>12 mart>> kocaeli>>> 1989
ssipahi>>>>>>>>>15 mart>> istanbul>> 1987
xpreiaZ>>>>>>>16 mart> gumushane> 1988
fananay>>>>>>>18 mart>>>>>>>>>>>> 1987
eylulcilek>>>>>>> 24 mart
eda>>>>>>>>>>15 mart >>>adana>>>1985

Eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı benden başka bişey soracam da

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorumun alttan muayene etmesi beni cok endiselendirdi bi daha ona gitmicem baska bi doktora gidicem. :what:

selam kizlarrr ben bugun doktora gittim. 4+3 hamileyim sat im 19 mart sanirim araligin sonuna geliyo hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza insallah canlarim..

Eşiyle kan uyuşmazlığı olan var mı benden başka bişey soracam da

canim kadin dogumcun biliyor dimi cunku yakinda asi olman lazim bide dogumda bebege yapiliyo

Doktorumun alttan muayene etmesi beni cok endiselendirdi bi daha ona gitmicem baska bi doktora gidicem. :what:

bende sevmiyorum alttan muayeneyi ilk gebeligimde alttan muayeneye gerek olduydu ilk gebeligimi ogrendigimde kalp atisiicin bakmamiz gerek demisti dr esimde vardi yanimda dr erkek olunca esimin rengi atmisti zavallim biseyde diyemedi bende tirsidim tabi hocam dedimalttan bakmasak ozaman on gun icinde tekrar gel dedi bakalim simdikinde ne olcak prsembeyi iple cekiyorummmm

Son düzenleme:
selam kizlarrr ben bugun doktora gittim. 4+3 hamileyim sat im 19 mart sanirim araligin sonuna geliyo hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza insallah canlarim..

hosgeldin canim aramiza insallah hepimiz mutlu sona erisiriz bebislerimizin resimlerini paylasiriz

bende sevmiyorum alttan muayeneyi ilk gebeligimde alttan muayeneye gerek olduydu ilk gebeligimi ogrendigimde kalp atisiicin bakmamiz gerek demisti dr esimde vardi yanimda dr erkek olunca esimin rengi atmisti zavallim biseyde diyemedi bende tirsidim tabi hocam dedimalttan bakmasak ozaman on gun icinde tekrar gel dedi bakalim simdikinde ne olcak prsembeyi iple cekiyorummmm

Isin garibi benim doktorum hic karnimdan bakmadi hep alttan 2 dir alttan bakio yani amaci neki hem alttan muayene dusuge neden olurmus? Bide iliski yasak diyo benim herhangi bi problemim yok. Dusuk tehlikem olsa tamam eyvallah dicem. Baska bi doktora sordum o ne sacma sey oyle sey olurmu ne yasagi dedi. Yok yok ben bi daha gitmicem o kadina.

Isin garibi benim doktorum hic karnimdan bakmadi hep alttan 2 dir alttan bakio yani amaci neki hem alttan muayene dusuge neden olurmus? Bide iliski yasak diyo benim herhangi bi problemim yok. Dusuk tehlikem olsa tamam eyvallah dicem. Baska bi doktora sordum o ne sacma sey oyle sey olurmu ne yasagi dedi. Yok yok ben bi daha gitmicem o kadina.

illaki ayni doktor gitcen diye bi kaide yokki canim manevi olarak bi doyum vermiyorsa hemen baska bi doktor arastir ona git bende gecen hafta gittigim dr pek sevmedim baskasindan randevu aldim ona gitcem baktim iyi devam ederim

bende iliski konusunda bi anlam veremedim ilk gebeligimde son aylara kadar yasak yok demisti dr belirli pozisyonlar haric tabiki

dun aile hekimime danistim migrenim tutuyo bu aralar parolu kac doz alabilirim diye 8 . haftaya kadar migrenin tutugunda 3 e kadar icebilirsin ama dikkat et 8-12 hafta arasinda parol dahi icme dedi bebekte tam anlamiyla kan dolasimi damarlarda basliyormuss

Son düzenleme:
canim kadin dogumcun biliyor dimi cunku yakinda asi olman lazim bide dogumda bebege yapiliyo

bılıyo canım gecen kan uysmazlıgı ıcın kan testı ıstedı sorun yok dedı her ay yapmamız gerekıyomus bu kan tahlılını
senın kan uyusmalıgı hakkında bılgın varsa bısey sormak ısterım

bılıyo canım gecen kan uysmazlıgı ıcın kan testı ıstedı sorun yok dedı her ay yapmamız gerekıyomus bu kan tahlılını
senın kan uyusmalıgı hakkında bılgın varsa bısey sormak ısterım

cok fazla bilgim yok canim sadece eczaneye gelen hastalarimiza kan uyusmazligi ignesi veriyoruz ordan biliyorum

Aaa çok sewndm hemşoo 😜 kaç hAftalık hamişsn doğum nezaman dr nereye gdiyosun yani kısacası neler yapıyosn adanadaa

6. haftanin icindeyim canim tam bilmiyorum aslinda gec dollenme benimkisi adananin ilcesindeyim ortadogu hastanesine gitmeye karar verdim bakalim dr begenmezsem baska dr aricam dr sezer filiz erdal

Kızlar kalp atışları ne zaman duyulur 5 hafta 4 günlük olduk doktora gitmedik daha randevu aldık beklıyoruz ama çok korkuyorum inşlh duyarımmmmm:18::18::18::18:

Kızlar bende yeni katılıyorum aranıza izmirde yaşıyorum 28 yaşında bir anne olucam Allahın iziiniyle.bugun doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kalp atışlarını duymadık doktorumuzda biraz ortada konuştu bu durum normal de olabilir olmayabilirde. Cumartesi tekrar gidicem kan testi sonuçlarına göre konuşacağım dedi inşlh rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese ....

Kızlar bende yeni katılıyorum aranıza izmirde yaşıyorum 28 yaşında bir anne olucam Allahın iziiniyle.bugun doktora gittim 6 haftalık hamileyim ama kalp atışlarını duymadık doktorumuzda biraz ortada konuştu bu durum normal de olabilir olmayabilirde. Cumartesi tekrar gidicem kan testi sonuçlarına göre konuşacağım dedi inşlh rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese ....

hosgeldın hamış aramıza :16:
cumartesıye ne aldı surda ümidinı yıtırme sakın canım

Back