kızlar napıyosunuz görüşmeyeli :)
Nerelerdesin cadi unuttunmu bizi heeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar napıyosunuz görüşmeyeli :)
benimde perşembe sabah 9 randevum var bakalım neler olacak inşallah hayırlı haberler yazarız
Cok tatlisin yaaa insallah aramiza iyice sokulursun minnakinla
Canim cok haklisin bnde ayni sekilde hissediyorum. Bnmde yarin randevum var bu hafta gecmek bilmedi bi an once yarin olsunda keseyi ve kalp atislarini gorim icim hic rahat deil cunku.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Insallah yarin buraya guzel seyler yazarsin canim.
ay insallah 11 saat sonra doktordayim geri sayim yapiyorum :)
oh oh ne guzel caım bende hastaneden gelıyorum
kalp grafisini cıkardı bana
onun minnak kalbını yerim bennnnnn yaaa gruba koydum resmı bırde buraya oyuyum
Eki Görüntüle 1080333
baksana sunun kap atısına
İnşallaah agzın bal yesinnn :)))
Ay insallah 11 saat sonra doktordayim geri sayim yapiyorum :)
kızlar selam, bı konuda yardıma ihtiyacım var
4+4 hamileyim değerim 7200 çıktı. Testi dün Sağlık ocağında yaptırdım haliyle muayne edemedi. Cuma günü dr gitcem de bu değer çok yüksek sanki? Korkmalımıyım? Bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Bi anomaliden korkuyorum 2 ay önce düşük yaptım
Ikiz ucuz dorduz filan olmasin
Selam kizlaaaaaaar hastaneden geliyorum bebegimin kalp atislarini gordum yanip yanip sonuyoooo cok guzel yaaa surekli izleyebulirim hic bikmadan.kalp atisini dinlenttirmedi kalpin ustune cihaz koymak istemedi 12.haftda dinletiyormus ilsun gordum yaa o bana yetti bilee yaa surekli fotosuna bakiyorum canim yaaa yerim bem onuu minnak sebdicek
Facebook grubumuza koymustum burayada koymak iatedim evet bebisim 6+1
Nerelerdesin cadi unuttunmu bizi heeee
çok kötüyüm(şimdi doktordan geldim 6+1 deyim.karından ultrasonla baktı kese güzel büyümüş 19 mm fakat bebek kalp atımı gelişimi görünmüyor ve 2-3 güne görünmesi gerekiyor dedi.vajinaldende baktı o bebeği görüyor ama ben net göremiyorum.bide daha önce kürtajı bu doktor yapmıştı beni üzücek diye açıklama bile yapmadı ben soruyorum o cevaplıyo ,yüzü düşük ama testlerinde bişi çıkmadı kötü düşünmeyelim diyor.25 ine görünmesi gerekiyormuş ama kesin olsun diye pazartesi gel dedi.yine iğne verdi yaptırmadım iğneyi yaptırmıcam o düşük tehdidi için benim bebek gelişmiyor.içmicem hiç bir şey çok moralim bozuldu.aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum.siz ultrason fotolarınızı koyuduğunuzda bebeği görebiliyorum ama bnmkinde okadr büyük ve net belli değil.hiçbirşey yapmak istemiyorum düşünmek istemiyorum.kötü düşünmek istemiyorum ama elimde değil heryerim titriyor((((((((((