Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen hafta gayet iyi dedi seyahat edebilirsin gezebilirsin dedi bende ona guvenerek gezdim akintim oldu. Bu haftada dusuk tehlikesi var dedi 3. Aydan sonra kalkar diye bisey demedi . pazartesi gene gidicem. O akinti gelince cok endiselendim eskisi gibi bulantimda olmamisti kalp atislari var diyince doktor mutlu oldum. Sumdide dusuk riski var iste. Hep yatiorum hareket etmemeye calusiorum. İnsallah bisey olmaz.
Merhaba kizlarr. Bende araniza yeni katildim :)) 4 hafta 6 gunluk hamileyimm. İstanbuldayim 31 yasindayim sat 21 mart. Doktorum progestan hap verdi ayrica iki dozluk igne verdi. Tutunmasi icin yardimci olacakmis. Pazartesi kan testleri yapip kalbini dinliycez insallah hic sorun cikmaz. Lekelenmem olmustu o yuzden surekli dinlenerek vakit geciriyorum is yapma dedi. İstende ayrilmak zorunda kalicam sanirim. Onlar iyi olsunda biz anneler herseyi gogsleriz insallah.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldin canim nerden katiliosun yarismaya:sly::sly::sly:
Hehee yarışma mı 😀
Göbüş yarışması 😍☺😊😀
Aaaaa size ne tavsiye etcem dun iki tane kitap aldin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oh oh maşallah kardeşin ziyafet çektirecek sana desene annem hep şunu der canın bişey istediğinde o an bulamıyorsa avcunun içini yala istediğin bu de
merhaba arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza:) bende 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim 14.04.2014 de .beta-hcg değerim 92.59 çıktı 21..04.2014 de yani 5 gün sonra tekrar kan ölçtürdük 94.7 çıktı sizce nasıl normalmi..doktor normal dedi ama?
ben adetim gelmeden 5 gün önce ilk kan testimi yaptırmıştım o farkedermi teşekkür ederim 1 yıllık evliyiz ve çok istiyorduk çok şükür:)
Ne kitabı canım
Gunaydin kizlar
Aramiza yeni hamisler katilmis insallah sag saglim kucaklarina almayi nasip eder Allahim
bende arada girip takip etmeye alisiyorm su dugun telasi bitsin hic cikmicm surekli burdayim :) bu arada kizlar benm mide bulantilarim basladi arada oluyo ve istahsizlikta olmaya basladi
Tektanecigim valla dugun bitsin hic affetmeyiz surekli gircen banane ben karismam valla huhu da karismaz seni kimse kurtaramaz ona goreeee
Yarin doktra gidicm bebismn kalp atislarini duyucm insallah :) gelismeleri haber vermeye calisirim