canım sen kalp atışınımı duydun:)
Evet duymadım ama dr ekranda gösterdi yanıp sönüyordu... 3 hafta sonra tekrar görüşelim dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım sen kalp atışınımı duydun:)
çok soru sordum da ne zaman pozitif çıktı battan önce sonra? Kaçıncı gündü
Merhaba kızlar tamda aradıgım topik sanırım;
Sat 12 Mart
17 Nisan ( Adet gecıkmesının 6. gunu) hcg 191;
21 Nisan yani bugun Hcg; 686 Progesteron; 9.38
Artıslarımın duzenlı olmadıgını ve dıs gebelık rıskımın oldugunu soyledı dr.Gec yerlesmede olabılır dedı agzının ucuyla bır fıkır ıstıyorum sızlerdende.4 ay önce bir düşüğüm oldu ve cok korkuyorum :18::18::18::18:
arkadaslar guzel haberlerinize cok mutlu oluyorum ama fazla girmiyorum cunku ben keseyi gormeden hatta kalp atislarini duymadan sanirim hamile olduguma inanamiycam benim icin dua edin persembe dr randevum var ve keseyi gorebilecegimizi soyledi bakalim hayirlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar guzel haberlerinize cok mutlu oluyorum ama fazla girmiyorum cunku ben keseyi gormeden hatta kalp atislarini duymadan sanirim hamile olduguma inanamiycam benim icin dua edin persembe dr randevum var ve keseyi gorebilecegimizi soyledi bakalim hayirlisi
canım bence değerlerin normal ,17 nisan ve bugünki tahlil saatlerin aynımı?birini sabah birini akşam yaptırdıysan arada farklar olabilio.
oh oh ne guzel caım bende hastaneden gelıyorum
kalp grafisini cıkardı bana
onun minnak kalbını yerim bennnnnn yaaa gruba koydum resmı bırde buraya oyuyum
Eki Görüntüle 1080333
baksana sunun kap atısına
İnşallah bende kalabılırım aranızda Hamilemiyim değilmiyim diyerek bogusmayla gecıyor gunler perşembede randevum var bakalım, keseyi görmek kısmına bıle gecemedım henuz degerlerın artısını takıpteyız.sonra kese, sonra kalp atısı anca oyle ıkna olucam herhalde. Durumum netleşene kadar mısafır oluyum topiğinize netlesınce kovsanızda gıtmeyebilirim :))Rabbim saglıkla sıhhatle aldırsın kucaklarımıza ınsallahhhh.
Herkese merhaba :) ben hamile degilim malesef daha evlenmedim bile ama cok istiyorum insallah sizler gibi benim de burada paylastigim gunler olur. Her birinizin adina cok sevindim Allah anali babali buyutsun insallah her zaman guzel haberlerinizi duyariz
Iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim arkadaslarimin adina evli olmadan bile buraya girip bizim adimiza sevinmem gercwkten buyuk olgunluk allah gonlune gore versin en guzel mutluluklar senin olsun canim
Ben de cok tesekkur ederim amin :) allah hepimizin gonlune gore versin insallah.
Ben de evlenir evlenmez cocugum olsun aramizda pek yas farki olsun istemiyorum aslinda ama malesef birikim olmadan iyi bir gelecek sunabilecegimizi dusunmuyoruz bu yuzden biraz zamanim var benim. Bi de cok korkuyoerum bu kadar istiyorum bi sorun cikacak diye her cok istedigim,hayalini kurdugum malesef olmuyor cunku
Kac yasindasin canim kotu dusunme dogru kisiyi bulunca hayat o kadar guzelki
25 yasimdayim ben :) ben dogeu kisiyi buldugumu dusunuyorum da iste ulkemizde malesef para garantisi yoksa elimiz kolumuz bagli oluyor
Allah sevdigine kavustursun hayirli zamanda o zaman canim