• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

bu gün hayatımda ılk defa kendımı ıfade edemedım yasadığım semtte gıttığım hastane tarafından arandım kontrolunuz var bu gun dıye bende kalktım kızımı aldım apar topar gıttım 2 bucuk saat bekledım sonrasında yardımcısı cıktı ve sekreterın yanlıslıkla aradığını bu gun kontrolum olmadığını söyledı kı belırtmıstım bu kontrolum yok hatırlamıyorum dıye sonra bende haklı olarak ki sesimi yukseltmeden asla yuksek sesle sorunlarımı çözmem bayana bunu bana daha önce nıye söylemedınız sız bende kımlığımı daha basta aldınız ve ben kac saattı burda beklıyorum dedım doktor ıcerden bağırdı kaba bır ses tonuyla kapat su kapıyı yeter kes uzatma dıye sok oldum daha sonra madem geldım muayne olım dedım baska bır doktora gözukucem aynı hastanede derken ben diğer doktorun sekreterıne yasadığım sorunu anlattım ben ıcerı gırdım muayne ıcın doktor diğer doktorla konusuyo kapatttı dedıkı sorun neydı nıye o doktora muayne olmadınız falan anlatmaya calısıyorum anlamıyo derken sınırlerım boşaldı ve hayatımda ılk defa bırıyle tartısırken ağlamaya basladım hormonlarımda tavan yaptı sanırım kı asla yaptığım bişey deyıldır o doktorada muayne olmadan cıktım suan sadece eşim calısıyo bütçemizi dusunerek bu hastaneye gıder daha sonra kendı doktoruma devam ederım dıyodum normalde hizmet hastanesınde sait halilin hastasıydım cok memnunda kaldım kızımda esım gıdelım dedı ben sadece son aylarda sait beye gıderız dıyodum ama eşim haklı cıktı böyle dengesizlık yasamadım kendımı ıfade edememk cıldırttı benı ağladım içinde ayrıca kendıme sınır oldum sonrasında sıkayet ettım ama ben benden cıktım 4 5 saat ıcınde

Doktor kabaymış canım ama senin onu şikayet etme hakkın var unutma eğer ki senin psikolojini çok etkiledi ise git şikayet et.. Hiç de üzülme doktora gerçekten sinir oldum şikayet etmişssin zaten arkasını da bırakma artık yasalar hastadan yana doktor da olsa azarlayamaz hele ki kendi hayatları :47:

KIZLAR çok testler istiyolar mı? özele gidenler testlerini nerede yaptırıyor devlettemi?

canım ben devlete gıdıyorum 3 ayım dolana adarda devete gıdecem
kese net gorunene kadar sadece bhcg testı ıstedler
kese tam net gorunduten sonra 4 farklı test ıstedı doktor sadece hormon testını hatırlıyorum tatlım

$10172716_651872428199269_7194501689126754078_n.jpg
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlarrrr günaydın
Aş Eren yok mu aranızda ya nasıl bişey merak ediyorum neyi as eridiysen kokusu bile burnuna gelirmiş insanız
Sizin oldumu hiçççç :)))))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben dun erik aserdim canım 1 kilo aldım yarısını yedik eşimle birlikte :))))

Beni de ekler misiniz sat 18 mart :) 1987 doğumluyum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eklemezmiyim kizz hosgeldinnn

kızlar malum çalışma temposu fazla gelemedim siteye herkes iyi mi .. ben pazartesi bebeğimin kalp atışlarını duymak için gideceğim dua edin bana olur mu.. daha önce ki bebeğimin kalbi durdu:( bu defa inanıyorum sapa sağlam bebeğimi kucağıma alacağım ama zaman zaman aklıma korkular geliyor siz bana dua edin lütfen

Bende pazartesi gidiyorumm yuppii

Kızlarrr kesemizi gördükk :-D erzincan da doktor herşey yolunda dedi :-D çok şükür rabbime herşey yolunda maşallah :-)

ben sana demiştim kuzu boşuna üzüldün sıkıldın ayrıntılı bakmıştır doktor hadi gözün aydın olsun:21::21::21:

Kizlar benim pembe acik renk akintim var hep peceteye geliyo 😦 doktorumu aradin progestan al ic hemen dedi. Bebegime bisey mi oluyo :(

Kizlar benim pembe acik renk akintim var hep peceteye geliyo 😦 doktorumu aradin progestan al ic hemen dedi. Bebegime bisey mi oluyo :(

Kötü şeyler düşünme canım belkide yerleşme kanamasıdır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Su anda yatiyorum akinti azaldikca azaldi. Daha gelmesse icmim diyorum ilaci. Napim ki ben bilemedim :(

Tüh ya o zaman hemen bulabileceğiniz şeyler asermeye başla:) bazıları asermeye psikolojik diyorlar sanırım biraz haklılar ben erik aserdim ama öyle olmazsa olmaz olarak değil olsa daa yesek gibi :)) halam kil asermis :)))))

Yok canım ya psikolojik olması imkansız bence dediğim gibi ben sarımsak aşerdim ve sarımsakdan nefret ederdim ben asla yemem yani ama nasıl yedim geçen görecen :))

arkadaşlar merhaba bende 3 gün önce bebiş beklediğimi öğrendim bugün 5 haftalık olmuş. çarşamba kan vermiştim ve hcg 119 çıkmıştı dün dr düşük dedi:( idrarda da bakteri çıktı:( ultrasonda da birşey göremedi sadece rahim bebek için kendini hazırlamış dedi haftaya cumaya randevu verdi:( benim gibi 5 haftalık bebişi olanlar sizin ultrasonda görüldü mü bide hcg kaçtı :( yardımınıza ihtiyacım var :(

canım bir iki gündür memleketteydim çok giremedim yeni gördüm yazdığını. senle günlerimiz nerdeyse aynı benim bhcg en son 2600lerdeydi seninki düşük gerçekten benim de önceki gebeliğim kimyasaldı benm doktorum değerimin düşük olduğunu bile söylememişti yani herşeyin yolunda gittiğini sanırken pat diye kanama ve sonra doktor sakin sakin adet oluyosun biyokimyasal gebelikmiş deyip öylece odadan çıkmıştı neye uğradığımı şaşırıp kaldım yani moralini bozma ama en azından hazırlıklı ol diye söylüyorum. inşallah geç döllenmedir inş usg de görürsün herşey yolundadır inş

Back