bu gün hayatımda ılk defa kendımı ıfade edemedım yasadığım semtte gıttığım hastane tarafından arandım kontrolunuz var bu gun dıye bende kalktım kızımı aldım apar topar gıttım 2 bucuk saat bekledım sonrasında yardımcısı cıktı ve sekreterın yanlıslıkla aradığını bu gun kontrolum olmadığını söyledı kı belırtmıstım bu kontrolum yok hatırlamıyorum dıye sonra bende haklı olarak ki sesimi yukseltmeden asla yuksek sesle sorunlarımı çözmem bayana bunu bana daha önce nıye söylemedınız sız bende kımlığımı daha basta aldınız ve ben kac saattı burda beklıyorum dedım doktor ıcerden bağırdı kaba bır ses tonuyla kapat su kapıyı yeter kes uzatma dıye sok oldum daha sonra madem geldım muayne olım dedım baska bır doktora gözukucem aynı hastanede derken ben diğer doktorun sekreterıne yasadığım sorunu anlattım ben ıcerı gırdım muayne ıcın doktor diğer doktorla konusuyo kapatttı dedıkı sorun neydı nıye o doktora muayne olmadınız falan anlatmaya calısıyorum anlamıyo derken sınırlerım boşaldı ve hayatımda ılk defa bırıyle tartısırken ağlamaya basladım hormonlarımda tavan yaptı sanırım kı asla yaptığım bişey deyıldır o doktorada muayne olmadan cıktım suan sadece eşim calısıyo bütçemizi dusunerek bu hastaneye gıder daha sonra kendı doktoruma devam ederım dıyodum normalde hizmet hastanesınde sait halilin hastasıydım cok memnunda kaldım kızımda esım gıdelım dedı ben sadece son aylarda sait beye gıderız dıyodum ama eşim haklı cıktı böyle dengesizlık yasamadım kendımı ıfade edememk cıldırttı benı ağladım içinde ayrıca kendıme sınır oldum sonrasında sıkayet ettım ama ben benden cıktım 4 5 saat ıcınde
Doktor kabaymış canım ama senin onu şikayet etme hakkın var unutma eğer ki senin psikolojini çok etkiledi ise git şikayet et.. Hiç de üzülme doktora gerçekten sinir oldum şikayet etmişssin zaten arkasını da bırakma artık yasalar hastadan yana doktor da olsa azarlayamaz hele ki kendi hayatları