• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

Aynen öyle güzelim ya eyluldede teslim olabılır dersleri bitireyim diyo ee aralıktada ben doğum yapacam Allah'ın izniyle daha düğün borcunu ödüyoruz benim atanmam gerçekleşmedi çalışmıyorum ne yapacaz bilmiyorum valla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım takma kafana bebiş kısmetiyle gelir belki senin ataman olur çok düşünme bebişi de üzme:20:

sen kendini sıkma üzme yeter ben düğer gebeliklerimde kendimi parçaladım resmen ama şimdi akışına bıraktım halen risk var geçmişimden ötürü ama buna takılmıyorum kaderimizde ne yazıyorsa onu yaşıcaz biz kendimizi vursakta dövsekte kırsakta bunun önüne geçemeyiz varsa evlat sahibi olmak olucaz ama yoksa kaderde olamıcaz kabullenmek çok önemli ben kabullendim her şeyi.. habersiz bırakma bizi gelişmelerden Allah'ım hayırlısını versin kucaklarımıza

amin canım. çok haklısın aslında şimdi yükseldi mi yükselmedi mi öyle mi böyle mi derken olacağı varsa da stresten olmayacak. haftaya cuma 6 hafta tamamlanıyor sanırım bakalım kesinleşir artık herhalde. rabbim dualarımızı kabul etsin.

Doktorda benim kan degerime bakmadan kan ilaci verdi ne is allah allah yaa killandim bak simdi degiatircem o doktoru

Karnimdan bakti canim alttan istemedim zaten

Ayyy arkadasimda o tedaviye basladi dun sen ilk aydami hamile kaldin yazikk yaaa beraber kalmak istiyoduk onun yumurtasi catlamiomus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana da karnımdan baktı. 2. kullanımımda hamile kaldım. ilkinde kist olmuştu bakalım hayırlısı olsun artık.

Gunaydin gebisnazlaaaaaarr
Bugun mide bulantilariyla uyandim
Vatana millete hayirli olsun bogure bogure bi hal oldum ama kusmadim kusamadim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sebdicek selam açanım mide bulantın devam ediyormu benimde oluyor sanki ama ara ara anlayamıyorum psikolojikmi yapıyorum ama baya baya bulanıo sürekli değil

amin canım. çok haklısın aslında şimdi yükseldi mi yükselmedi mi öyle mi böyle mi derken olacağı varsa da stresten olmayacak. haftaya cuma 6 hafta tamamlanıyor sanırım bakalım kesinleşir artık herhalde. rabbim dualarımızı kabul etsin.

aman canım stres yapmaa düşüne düşüne yapıyoruz kendimize.

Bundan sonraki gelismeleri beraber takip edelimmi buyrun sohbete
Kizceler yenu gebisler oncelikle kendimizi tanitarak baslayalum sat ne zamandi kac dogumlusun nerde oturuyorsun
Sati mart olanlarin facebook grubu

https://m.facebook.com/profile.php?id=306393756174400

Facebook grubumuz

leoparaskina>>>>11subat>>>>>>>>>>
fatmaaskin1>>>>12 subat>> adana>>> 1986
iiimreeen>>>>>>>14 subat>>>>>>>>>>>>
milanour>>>>>>>22 subat>>>>>>>>>>
Elmira06>>>>>>>22 subat>>ankara>>1984
ballikaymagim>>23 subat>>sinop>>1989
mrymglbs>>>>>>>26 subat
Blackcinder>>>>>2 mart>>>ankara>>1988
çiçeks>>>>>>>>>2 mart>>>bursa>>>>>>
kimyaci43>>>>>>4 mart>>>denizli>>1985
kirmiziannecik>>4 mart>> yurtdisi >>> 1989
seymoss>>>>>> 4 mart>>>>>>>>>>>> 1990
nil_alp>>>>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
cumhuryt>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
zahter>>>>>>>>>5 mart>>>>>>>>>>>
huhu_>>>>>>>>>>7 mart>>>>>>>>>>1990
tektanem52>>>>>7 mart>>istanbul>>1994
taramtaram>>>>>7 mart >> istanbul>> 1980
pamukprensesim_>>7 mart>>>>>>>>> 1985
sebdicek>>>>>>>9 mart>>ankara>>1989
havin123>>>>>>>9 mart>> istanbul>> 1989
33Melegim33>>>9 mart>>>>>>
trkn05>>>>>>>>>>10 mart
melaiqe>>>>>>>>12 mart>> kocaeli>>> 1989
xpreiaZ>>>>>>>>16 mart >>>>>>
eylulcilek>>>>>>> 24 mart
Sat 7 mart ne çookkkkkk varmış :9::9::9:

sebdicek selam açanım mide bulantın devam ediyormu benimde oluyor sanki ama ara ara anlayamıyorum psikolojikmi yapıyorum ama baya baya bulanıo sürekli değil
Yaaaa ayni durumdayiz biliomisun bende anlamadim mide bulantim ara ara oluyor icim dalgalanior sanki ama kusma yok sabah cok ogurdum ama kusma yok benim bugun basladi zaten 6.haftadan sonra basliyormus

bana da karnımdan baktı. 2. kullanımımda hamile kaldım. ilkinde kist olmuştu bakalım hayırlısı olsun artık.
Sen yenimi katildin aramiza bilgilerini vermemissin yoksa gecerken mi ugradin

canım takma kafana bebiş kısmetiyle gelir belki senin ataman olur çok düşünme bebişi de üzme:20:

Hamilemisin canim belirtmemissin

Ay ben iyice kartlaşmışım. Sen 94 lümüsün? Vay bee ben evlendiğimde sen 5 yaşındaymısın.... Şimdi aynı anda annelik ..... Ben 19 yaşımda evlendim gerçiii hadi hayırlısı

Annelign yası yoktur ya her yasta annelik guzel :) bende 19 da evlndm 20 de hamile oldm :)

Merhaba kızlar bende 4 hafta 2lükken test yaptırım 876 cıktı kanamam oldu 4hafta 5 günlüükken tekrar tahlil yaptılar 3200 cktı 3 günde bu kadar yyükselmesiii normal mii ikiz mii acebaa:=)

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende 4 hafta 2lükken test yaptırım 876 cıktı kanamam oldu 4hafta 5 günlüükken tekrar tahlil yaptılar 3200 cktı 3 günde bu kadar yyükselmesiii normal mii ikiz mii acebaa:=)

değerin çok güzel canım kanaman inşallah önemli değildir ne dedi doktorlar bı sıkıntı varmıymış

Yaaaa ayni durumdayiz biliomisun bende anlamadim mide bulantim ara ara oluyor icim dalgalanior sanki ama kusma yok sabah cok ogurdum ama kusma yok benim bugun basladi zaten 6.haftadan sonra basliyormus

Sen yenimi katildin aramiza bilgilerini vermemissin yoksa gecerken mi ugradin

Hamilemisin canim belirtmemissin

yeni katıldım. bilgi verilmesi gerektiğini bilmiyordum :))

Bundan sonraki gelismeleri beraber takip edelimmi buyrun sohbete
Kizceler yenu gebisler oncelikle kendimizi tanitarak baslayalum sat ne zamandi kac dogumlusun nerde oturuyorsun
Sati mart olanlarin facebook grubu

https://m.facebook.com/profile.php?id=306393756174400

Facebook grubumuz

leoparaskina>>>>11subat>>>>>>>>>>
fatmaaskin1>>>>12 subat>> adana>>> 1986
iiimreeen>>>>>>>14 subat>>>>>>>>>>>>
milanour>>>>>>>22 subat>>>>>>>>>>
Elmira06>>>>>>>22 subat>>ankara>>1984
ballikaymagim>>23 subat>>sinop>>1989
mrymglbs>>>>>>>26 subat
Blackcinder>>>>>2 mart>>>ankara>>1988
çiçeks>>>>>>>>>2 mart>>>bursa>>>>>>
kimyaci43>>>>>>4 mart>>>denizli>>1985
kirmiziannecik>>4 mart>> yurtdisi >>> 1989
seymoss>>>>>> 4 mart>>>>>>>>>>>> 1990
nil_alp>>>>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
cumhuryt>>>>>>>5 mart >>>>>>>>>>>>>
zahter>>>>>>>>>5 mart>>>>>>>>>>>
huhu_>>>>>>>>>>7 mart>>>>>>>>>>1990
tektanem52>>>>>7 mart>>istanbul>>1994
taramtaram>>>>>7 mart >> istanbul>> 1980
pamukprensesim_>>7 mart>>>>>>>>> 1985
sebdicek>>>>>>>9 mart>>ankara>>1989
havin123>>>>>>>9 mart>> istanbul>> 1989
33Melegim33>>>9 mart>>>>>>
trkn05>>>>>>>>>>10 mart
melaiqe>>>>>>>>12 mart>> kocaeli>>> 1989
xpreiaZ>>>>>>>>16 mart >>>>>>
eylulcilek>>>>>>> 24 mart

ilk msjı okumamışım pardon sat 15 mart istanbulda oturuyorum ve 1987 doğumluyum :)

Back