• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylik gebeler buyrun

kızlar doktora gttım rahım duvarı kalınlasmıss dedı degerm 29 cıktı gebelık var dedı ama cok cok yenıymıs crsmba gtcm hamıleyım dımı ya bı sorn olmaz:49:

Merhaba kızlar
Ben hem yeni üyeyim hemde yeni hamileyim
Sat 25 Şubatti doktorum keseyi gördu 4 haftaliksın dedi
Ama burda yaptığım hesaba göre 6 haftalik oluyorum biraz kafam karıştı bu hafta başka doktora gidicem bakalım o ne diyecek

Sattan itibaren sayacaksin kac haftalik oldugunu ogrenmek icin bu arada hosgeldin bizimlemisin kendini tanit nerden katiliyorsun dogum yilin nedir

kızlar benim midem bulanmaya başladı bugün ,öğürcek gibi oluyorum acı bir tat var ağzımda..genetik testlerim hepsinin sonuçları güzel çıktı,doktorla telefonlaştık.geçen hafta demişti bu hafta için bebeği görürüz ama bu hafta gitmicem görünmesse çok etkilicem haftaya gidicem bu yüzden:)
Benimde dislerimi fircalayinca agzzimi yikarken ogurcek gibi oluyorum onun disinda mide bulantim yok

Ben yarin ilk kez gidicem o yuzden de ck heycanliyim senin kesen kac haftalikken gozuktu ultrasonda? Ben su an 4+5 im sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim kesem 3 hafta 6 gunlukken goruldu tatlim

kızlar doktora gttım rahım duvarı kalınlasmıss dedı degerm 29 cıktı gebelık var dedı ama cok cok yenıymıs crsmba gtcm hamıleyım dımı ya bı sorn olmaz:49:

Hamilesin yuppiiiiiii

Benim kesem 3 hafta 6 gunlukken goruldu tatlim

Hamilesin yuppiiiiiii

cok sukur rabbım ısteyenlere versın ıns dun cok krktum cıkmıyck mrlım bozulck dıe ama cok sukur cıktı :D ama cok yenıyım daha dktr 1 haftlık fln dedı tam bellı deıl crsmba tekrr gtcm:D:D

Rahim duvari kalinlasmasi guzel bisi.banada oyle dedi dr.um.ama simdi önemli olan 2-3 gunde bir bhcg değerinin artmasi

Rahim duvari kalinlasmasi guzel bisi.banada oyle dedi dr.um.ama simdi önemli olan 2-3 gunde bir bhcg değerinin artmasi

crsmba gtcm cnm ıns artar m.edıorm crsmba bı glse senn nasıl sımdı durum ne

Kizlar ultrasonlarinizi koyun bi cok merak ediyorum

Sattan itibaren sayacaksin kac haftalik oldugunu ogrenmek icin bu arada hosgeldin bizimlemisin kendini tanit nerden katiliyorsun dogum yilin nedir

Benimde dislerimi fircalayinca agzzimi yikarken ogurcek gibi oluyorum onun disinda mide bulantim yok

Canim ben 88 liyim 1.5 yıllık evliyim Mart ayında korunmayı bıraktık ve cok sukur Rabbime hemen hamile kaldım ama bu sitenin çok faydası oldu mesela benim idrar testimde çıkmadı erken olanlarından bile kullandım gecikmeden 7. Günü kan testiyle ogrendim idrarda negatifi görünce üzüldüm ama sitedeki arkadaşların yazdıklarını okuyunca sabrettim ve sonuç çok güzel oldu benim icin

Canim ben 88 liyim 1.5 yıllık evliyim Mart ayında korunmayı bıraktık ve cok sukur Rabbime hemen hamile kaldım ama bu sitenin çok faydası oldu mesela benim idrar testimde çıkmadı erken olanlarından bile kullandım gecikmeden 7. Günü kan testiyle ogrendim idrarda negatifi görünce üzüldüm ama sitedeki arkadaşların yazdıklarını okuyunca sabrettim ve sonuç çok güzel oldu benim icin

son adet tarihin ne canim cok sukur hic ugrasmadan hemencecik te olmus darisi isteyenlerin basina

Kizlar size cok guzel uygulamalar tavsiye edecegim
Bebegim
Hamilelik rehberi
Hamilelik
Hepsi cok guzel indirmenizi tavsiye ederim

Ama en iyisi bebegim uygulamasi kizlar

Ama en iyisi bebegim uygulamasi kizlar

Selamlar

Benıde lısteye ekleyebılır mısınız?
SAT 11 şubat.Sanırım herkeste farklı seyrediyor bu gebelik bir de doktor bana keseye göre 8 haftalık bebeğe göre 6 haftalık dedi.
Sizinde böyle birşey dedimi doktorunuz.:44::44::44:

Selamlar

SAT 11 şubat.Sanırım herkeste farklı seyrediyor bu gebelik bir de doktor bana keseye göre 8 haftalık bebeğe göre 6 haftalık dedi.

Canm son adet gününe göre söylüyorlar genellikle ama bir de tahmini döllenme gününe göre fetus yaşı var o da adetten 2 hafta sonra başlangıç alınarak söyleniyor diye biliyorum

Canm son adet gününe göre söylüyorlar genellikle ama bir de tahmini döllenme gününe göre fetus yaşı var o da adetten 2 hafta sonra başlangıç alınarak söyleniyor diye biliyorum

bilmiyorum tatlım bende anlamadım ama doktor bazen boyle olabılıyor dedı ya o kadar garıp bır durum kı doktorun agzından kotu bırsey cıkacak dıye ınsanın ödü patlıyor :43:

Selamlar

Yooo duymadik doktor bana fazlabisey soylemedi yaaa gerci daha bir kere gittimde dur seni listeye ekleyim hosgeldin canim artik buranin abonesisin

Back