1 aylik gebeler buyrun

ay ikimızınde aynıymıs ne guzel :)
cenım ben dun baktırdım 473,5 cıktı yuvarlama 475 dedım persembe gunune kadar 1500 olması lazım dedı bana doktor canım

aynen ikimizn ki aynı birbirimzden bilgi edinirz :) ben cumadan sonra baktırmadm ama dun doktora gittim muayene etti bebişimn kesesi gozuktu :) ultrasyn resmini verdi odama astım :)

Aynen oyle ya cok farklı bi duygu anlatılmaz yasanır dedileri bu olsa gerek :) ilk hamilelik mi benm ki ilk de:)

Ilk hamileligim 89 dogimluyum hamileligimin her asamasini cok merak ediyorum kizlarrr sayfanin basina satlarimizi yazicam birde kac dogumlu oldugunuzu yazin

Kizlar suan 8 kisiyiz bu konuda insallah cogaliriz sayfanin basina hepimizi yazicam bilgilerinizi bekliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen ikimizn ki aynı birbirimzden bilgi edinirz :) ben cumadan sonra baktırmadm ama dun doktora gittim muayene etti bebişimn kesesi gozuktu :) ultrasyn resmini verdi odama astım :)

banada verdı ultrasyon resmını bısy bellı değil ama olsun elıme alıyorum opuyorum kokluyorum onu görgüsüz gibi :32::32:
kesen kac mm gorundu canım benım 4 mm gorundu

ay ne guzel canım ya benımde 4mm bısey gordu ama tam emın değili dedı persembe gunu bıdaha gıdecem işlh ozamn gorurum kalp atısı kacıncı haftada bellı oluyo bılgınız varmı

Canım geç döllenmedir belki oyüzden küçüktür kese perşembe gününe büyür annesi. Kalp atışı 6 , 7, 8 haftalarda duyuluyormuş. Dediğim gibi yumurtlama dönemi döllenmeye göre değişiklik gösteriyomuş kalp atışının duyulması.
Rabbim saglıkla kavuşmak nasip etsin inş.sat neydi senin.

banada verdı ultrasyon resmını bısy bellı değil ama olsun elıme alıyorum opuyorum kokluyorum onu görgüsüz gibi :32::32:
kesen kac mm gorundu canım benım 4 mm gorundu

Valla canım hic bilmiyorum ama ultrosyn resmin ustun de kucuk yaziyla D-8.8 mm yazıyo sanırım o olabilr

Back