Kişiden kişiye degişiyomus ama inşallah hamilesnizdr
Hamileyim yaaa kizzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kişiden kişiye degişiyomus ama inşallah hamilesnizdr
Sanırım sadece turkcellilerde oluyo bende aveaya gecicektim sırf bu yuzden gecmedm :)
ay ikimızınde aynıymıs ne guzel :)
cenım ben dun baktırdım 473,5 cıktı yuvarlama 475 dedım persembe gunune kadar 1500 olması lazım dedı bana doktor canım
Hamileyim yaaa kizzz
iyi bıseymıs tuh neyse kacırdık desene artık int bakarız hafta hafta gelişimine![]()
bende 5 haftalık hamileyim doktor 10 gün sonra gel kalp atışını duyarsın dedi inş. hayırlı bir şekilde kalp atışını duyarım![]()
aynen ikimizn ki aynı birbirimzden bilgi edinirz :) ben cumadan sonra baktırmadm ama dun doktora gittim muayene etti bebişimn kesesi gozuktu :) ultrasyn resmini verdi odama astım :)
Bende cikarip cikarip bakiorum hala inanamiyorum yaa cok guzel bir duygu
Aynen oyle ya cok farklı bi duygu anlatılmaz yasanır dedileri bu olsa gerek :) ilk hamilelik mi benm ki ilk de:)
aynen ikimizn ki aynı birbirimzden bilgi edinirz :) ben cumadan sonra baktırmadm ama dun doktora gittim muayene etti bebişimn kesesi gozuktu :) ultrasyn resmini verdi odama astım :)
banada verdı ultrasyon resmını bısy bellı değil ama olsun elıme alıyorum opuyorum kokluyorum onu görgüsüz gibi
kesen kac mm gorundu canım benım 4 mm gorundu
Kizlar benim ultrasonumda hicbirsey yazmiorr yaa
Ilk hamileligim 89 dogimluyum hamileligimin her asamasini cok merak ediyorum kizlarrr sayfanin basina satlarimizi yazicam birde kac dogumlu oldugunuzu yazin
ay ne guzel canım ya benımde 4mm bısey gordu ama tam emın değili dedı persembe gunu bıdaha gıdecem işlh ozamn gorurum kalp atısı kacıncı haftada bellı oluyo bılgınız varmı
dıst ..... mm dıye bısey yok mu canım
Kiyamam ne kucuksun sennnhımm bende 94 dogumluyum
hımm bende 94 dogumluyum
banada verdı ultrasyon resmını bısy bellı değil ama olsun elıme alıyorum opuyorum kokluyorum onu görgüsüz gibi
kesen kac mm gorundu canım benım 4 mm gorundu
Valla canım hic bilmiyorum ama ultrosyn resmin ustun de kucuk yaziyla D-8.8 mm yazıyo sanırım o olabilr
hımm bende 94 dogumluyum