• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık evlilikte ilk kavga

"Müşterinin aldığı alışveriş tutarından bir 0 düşürülerek çekilmiş para eşimde anlamamış 1500 tl çekilmesi gerekirken 150 tl çekilmiş." yazılımda hata olsa tüm alışverişleri sondan bir sıfır eksik algılar. sadece 1 kişi için ilginç geldi.

şüphelendirmek istemem ama halen eksik birşeyler var bu işte...

Bence eşin düğün için başka şeylere de masraf etmiştir.Ailesinin karşılarız deyip karşılamadığı eşinin ödemek zorunda kaldığı birşey.Eşin de sen ailesine kin gütme diye kendince halletmeye çalışmıştır.benim eşim de yapmıştı.Örneğin bana gelin takısı alınacaktı.Para vermediler.Eşim ek işe girdi vs sonra ben durumu farkettim istemiyorum dedim ve gelinlikte gerdanım boştu almadılar.Bence kafana takma eşin eminim bu yüzden sıkıştı.Sana da söylemeye çekiniyor.Erkekler bu konularda genel olarak böyleler bence kafana takma.Para konusunda eşinle tartışma bence evet otur konuş bütçeniz ortak bu kez esgeç annenin borcunu ödeyin yavaş yavaş düzene girer.Bizim eşimin teyzesine 5 bin borcumuz vardı süre önemli değil dediler alırken sonra kaynanayla tartışınca acil lazım oldu.Eşim bin tl biriktirmişti.bende annemden aldım kapattık şuan.Sana tavsiyem eşin bu konularda benimle tartışır diye düşünmesin destek olur diye düşünsün ki sana herşeyi anlatsın.Bende hata yapıyorum.Hep biz kadınlar haksızlığa uğrayınca eşimize kızıyoruz.Dün bende çok büyük bi hata yaptım.Kayınvalide ile ipleri kopardık.Evi terkettim üzülen eşim oldu.Bugün özür dilicem sende benim düştüğüm hataya düşme sevdiğin insana sımsıkı sarıl hele ki maddi konularda yanında olduğunu kesinlikle hissettir.

Bu durum mümkün değil.
Çalıştığı şirket çok küçük bir şirketse belki olabilir diye açık kapı bırakayım. Ama kurumsal şirketlerde böyle durumlarda yazılım geliştiriciye fatura kesilmez.
Bunun testçisi var, kalitecisi var, ürün amiri var.
var da var.
yazılım geliştirici bir hatası nedeniyle maaşından olsaydı....

amazon da 100 eurluk urunleri 1 eurya yanlislikla verdikleri olmustu cok iyi hatirliyorum..cok ama cok buyuk zararlar edilmisti,haberleri uzun sure yabanci gundemde kalmisti..
olabilir sanirim boyle bi durum..:KK51:

Bence eşin düğün için başka şeylere de masraf etmiştir.Ailesinin karşılarız deyip karşılamadığı eşinin ödemek zorunda kaldığı birşey.Eşin de sen ailesine kin gütme diye kendince halletmeye çalışmıştır.benim eşim de yapmıştı.Örneğin bana gelin takısı alınacaktı.Para vermediler.Eşim ek işe girdi vs sonra ben durumu farkettim istemiyorum dedim ve gelinlikte gerdanım boştu almadılar.Bence kafana takma eşin eminim bu yüzden sıkıştı.Sana da söylemeye çekiniyor.Erkekler bu konularda genel olarak böyleler bence kafana takma.Para konusunda eşinle tartışma bence evet otur konuş bütçeniz ortak bu kez esgeç annenin borcunu ödeyin yavaş yavaş düzene girer.Bizim eşimin teyzesine 5 bin borcumuz vardı süre önemli değil dediler alırken sonra kaynanayla tartışınca acil lazım oldu.Eşim bin tl biriktirmişti.bende annemden aldım kapattık şuan.Sana tavsiyem eşin bu konularda benimle tartışır diye düşünmesin destek olur diye düşünsün ki sana herşeyi anlatsın.Bende hata yapıyorum.Hep biz kadınlar haksızlığa uğrayınca eşimize kızıyoruz.Dün bende çok büyük bi hata yaptım.Kayınvalide ile ipleri kopardık.Evi terkettim üzülen eşim oldu.Bugün özür dilicem sende benim düştüğüm hataya düşme sevdiğin insana sımsıkı sarıl hele ki maddi konularda yanında olduğunu kesinlikle hissettir.

takılarımı bile eşim aldı zaten adam maddiyatla ilgili birşey anlatmıyorki yanında olayım :(

Maddi konulara daha yeni girdik 15imde aylık kazancımız giderimiz ne kadar olur hesaplayamadım
hanım efendi ben size maddi kazancınızı değil güvendiğiniz insanın sizden bilgiler sakladığını ve sizin hala ona nasıl güvendiğinizi ima ettim bakın duygusal bir andasınız ve tek düşünceniz şuan ki probleminiz olan maddiyet haklısınız da ama bana göre asıl önemli olan şey bu değil bu kadar zaman görüştüğünüz insanın sizden saklı iş yapması
ayrıca eğer normalde ilgiliyse kalbinizi sizi hoş tutuyorsa çook gençsiniz birkaç bekleyin ve görün ama para konusunda karışma derse evlendik farkında mısın tabiki de karışacağım çünkü sen tek değilsin biziz deyin... ve birdaha kine ailesinden para istemesini önerin para lazım olunca(eğer şimdiden derseniz misilleme gibi görecek daha çok saklı iş yapacaktır)

Canım bncede bu işte bir iş var, eylül ve ekim maaşı 3000+3000 = 6000 , hiç böyle bir 1500 çekilecekmiş 150 çekilmiş onuda benden aldılar gibi bir durum ile karşılaşmadım, sonuçta o yazılımcı, ayrıca öyle olsa bile müşteri aranıp hesap extresinden kontrol ettirilip kalan tutarı almalı gerekir, hadi diyelim kesinti oldu 6000-1500 = 4500 + 600 = 5.100 eeee işte 5000 var, ya ben anlamadım yada ben anlamadım o_O

Canım bncede bu işte bir iş var, eylül ve ekim maaşı 3000+3000 = 6000 , hiç böyle bir 1500 çekilecekmiş 150 çekilmiş onuda benden aldılar gibi bir durum ile karşılaşmadım, sonuçta o yazılımcı, ayrıca öyle olsa bile müşteri aranıp hesap extresinden kontrol ettirilip kalan tutarı almalı gerekir, hadi diyelim kesinti oldu 6000-1500 = 4500 + 600 = 5.100 eeee işte 5000 var, ya ben anlamadım yada ben anlamadım o_O

evet aynı hesabı bende yaptım 1500 kredi kartıma yatırdım dedi o da ayrı bir olay kart borcu yapılandırmaya girmiş ondan bile haberim yok :(

ya ozaman ,alın karşınıza iyice konuşun kavga ile bir yere varılmaz, sana gerilme diye anlatamadığı şeyler var ise anlatsın , ben sadece neyi naptığımızı ,ne yapacağımızı nasıl yapacağımızı bilmek istiyorum dersiniz, kesinlikle amacım hesap sormak değil dersiniz,paylaş ki bende harcamalarımı ona göre yapıp sana destek olayım dersiniz,

ilk zamanlarda oluyor böyle şeyler, bizdede olmuştu eşim 1000 tl yi harcamış yerine koyarım diye ama koyamamış ben erken farkettim , sonra kavga kıyamet ,oda bana sen karışma üstüme gelme ben halledecem vs diyordu aa bi baktım adam evlenmeden önce almışta almış kart borçları var, baktım kavga ile olacak gibi değil, sonra bu şekilde yaklaştım tüm borçlarını vs hesaplayıp kapattık ve şimdi herşeyi ortak çözüyoruz

off niye kendi başına iş yaparsınki bizde çözeriz inşallah

takılarımı bile eşim aldı zaten adam maddiyatla ilgili birşey anlatmıyorki yanında olayım :KK43:
Boşver benimde düğün günü odada kollarımdan herşeyi aldılar annem ve babamın taktıklarını bile hatıra kalsın demediler.Boşver hepsini yeri geldiğinde dersin ne verdinz diye.Ama şunu unutma her kadın için geçerli hesabını elinden geldiği kadar eşinle yapmaya çalış huyuna git bu belki zaman alır eşin sonuçta daha iyi tanırsın.Senin de köşede ufak bi zulan olsun biriktir ayrıca kötü günler için eski kadınlar gibi.Eşini bu paylaşıma ikna etmen biraz zor olabilir ama herşey anlayış zamanla.

Sira altina da gelecek anneniz cok hakli altin oyle kolay bozdurulmaz bende evlendikten 3 ay sonra evime polisler geldi esimin bicak yakalatma olayindan 3 bin lira borcu varmis benim esyalarimi hep kv ve kp aldilar borcumuz yoktu 15.000 liralik altinim vardi simdi hicbiseyim yok esimin borclarina gitti hepsi geri alinacakti ama almadi diyecegim o ki sira sakin altinlarina gelmesin giden geri gelmiyor ne yazik ki...

Sanırım eşiniz sizden bir şeyler saklıyor.
Sizin borcunuz olmasına rağmen, ailesine para yardımı yapıyor da olabilir.

Hmm bilemedim canım ben düğün sonrası bu tür tatsız altın muhabbetine girmemek adına verdim tüm altını bileziği eşim bozdurdu çektiğimiz krediyi ödedik. Kafamız rahat oldu. Bence gereksiz bu tür vermem de vermem muhabbeti. Eşin çocuk gibi yalan söylemiş ama senin de kızacağın belli.. Eşine para konularında biraz daha anlayışlı yaklaş bence

Hmm bilemedim canım ben düğün sonrası bu tür tatsız altın muhabbetine girmemek adına verdim tüm altını bileziği eşim bozdurdu çektiğimiz krediyi ödedik. Kafamız rahat oldu. Bence gereksiz bu tür vermem de vermem muhabbeti. Eşin çocuk gibi yalan söylemiş ama senin de kızacağın belli.. Eşine para konularında biraz daha anlayışlı yaklaş bence

Benim kizdigim benden saklamasi cok borcumuz yoktu diye dokunmadik altinlara yoksa inan aklima bile gelmiyo dugunun sabahi anneme verdim daha elimi surmedim. Suan eger o cek cikmazsa annemin parasini veremezsem ne yaparim onu dusunuyorum :(

Back