Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu abla görümcelerde herhalde kendileri çıkarmış kocalarımızı şeylerinden ?
Bu kadar kıskanacaklarına evlendirmeselerdi
görümcelerin yarısından fazlası gelinlerine tavırları aynen bu arkadasınki gibi
sükunetimi korudum canım, karşımda ağzından köpükler çıkararak bağıran bir kadın vardı. sesimi hiç yükseltmeden düşündüğüm şeyi herkesin yanında söyledim. kendi tavrımdan pişman değilim. üzüldüğüm nokta k.validemin üzülmüş olması. bu kadın 35 yaşında. anladığım kimse ona bu güne kadar dur dememiş. taviz tavizi getirmiş, ama benim idare etmek gibi bir sorumluluğum olduğunu düşünmüyorum.
kimseye saygısızlık yapmıyorum, huzursuzluk vermiyorum. aynı şeyleri de karşımdakinden beklerim. yoksa kendime saygım kalmaz.
yapilmasi gerekeni hakkiyla yapmissiniz.
sayginizi bozmadan.
bence konuyu hic acmayin.
acmayin ki sizin farkiniz anlasilsin.
soylenmesi gerekenler yerinde ve zamaninda soylenmis.
artik konuyu yeniden acip dallandirmanin bi manasi yok.
35 yasinda evli bir kadin , kocasini cocuklarini birakip abisinin evine kalmaya niye gelir :26:
hee sizin orda hastane filan olur hastaneye gitmek icin kalinir bikacgün
cocuklarini kime birakti:26:ve nasil birakti insan özlemezmi cocuklarini
kac gün kalicakti
ya olabilir insan sakar olur kirar bari mahcup ol özür dile demi, bide üstüne bagiriyor
iyi yapmissin defolsun gitsin evine
cnm ama şunuda söylemek istiyorum görümcenin küçük yaşta duygularıyla hareket edip arkasını düşünmeden yaptığı hatalı evlilik onun geleceğini mahvetmiş aslında yaptığı şeyler ilgi çekmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumu belli etmeye çalışmak için yani kimisi konuşarak çözüm bulur hayatını düzeltmeye çalışır kimisi de aynı böyle görümcen gibi etrafındaki onu seven ve nazını çeken insanları yıpratarak çözümsüzlük ve huzursuzluk içinde olan hayatına yenilerini ekler. sen iyi ve aklı başında birine benziyorsun olgun ve mantıklı olduğunuda görüyorum yazdıklarından ama bence ona yardım edersen hem sen hayatında sürekli birşekilde olacak olan bu kadınla daha mutlu yaşarsın hem de onun daha mutlu olmasını sağlarsın. kolay olmadığını ve bunu yapmak için bir nedenin olmadığını biliyorum hatta başına iş almakta istemeyebilirsin ama güzel ailenin mutlu olması senin çekirdek aileni de mutlu edecektir. yoksa kayınvalden ve eşin için hep sorun olan ve çözümsüz kaldıkları ara ara onları huzursuz edecek bir akrabaları olarak o kadın orada duruyor olacak. anladığım kadarıyla görümcenin hayatla belki evliliyle ve dışardaki insanlarla başa çıkma yolu bağırıp çağırmak ve karşındakileri suçlamak. en doğrusu onu bir uzmana yönlendirip aslında onunda ailenizin bir parçası olmasını çok istediğinizi hissettirmek Allah yardımcınız olsun. şu mübarek ayların hürmetine görümcenize huzur versin tabi sizede. bu arada evliliğiniz de hayırlı olsun. Allah mutlu mesut etsin
Çok iyi yapmışsın canım benim. Hemde harika yapmışsın valla.Ağzına sağlık
Herkes haddini ve yerini bilecek.
Burada '' Keşke öyle demeseydin.sana mı düşmüş '' diyen arkadaşlara da en büyük örnek benim.
Ben de böyle düşünerek hep sustum,hep sustum...İçim sinirden duramayacak bi haldeyken bile hiç belli etmedim.Ama ne oldu biliyor musuz? İpler gerildi,gerildi,gerildi ve feci koptu sonunda.
Zamanında tavrımı alsaydım olmayacaktı böyle farkındayım.Sus sus en sonunda öyle bir patladım ki hiç kendime yakışmayan ve telafisi olmayan sözler sarfederk bitirdim ilişkiyi.
Kim ne sanarsa sansın,annesi - babası - diğer kardeşleri umrumda değil artık.Yaralarım çok çünkü.
Ama senin gibi keşke bende tatlı dillerle uyarak söylemeyi başabilseydim bu boyuta felmeyecekti tabi...
Diğer olaylar için birşey diyemem ama tepsi başlangıcı demişsiniz.Belki özenli kullanmayı bilmiyordur.Benim başıma geldi çünkü.Ben 1 yıllık evliyim.İlk haftamızda eşim teflon tencereye metal kaşık soktu,ertesi gün çaydanlığımı yaktı.Sonraki gün başka birşey derken...Eşimin fiyatı pahalı-ucuz,ayırt etmeden eşyaları çok özensiz kullandığını gördüm.Kayınvalideme gidince farkettim ki oda tüm teflonlara metal kaşık kullanıyor,35 yaşındaki görümcem çay demlemek için en büyük ocağı kullanıyor (haliyle yanıyor çaydanlık sapları).bilerek yaptığı belirgindi canım. öncesinde de, çay bardaklarını hazırlarken jumbo tepsimi aldı ay güzelce ovayım deyip bir güzel telledi hasta bence, kimse de benden hasta birini idare etmemi bekleyemez. hastaysa doktora götürsünler.
canım ben gelmesine bi şey demiyorum. kardeşinin evini merak edebilir, daha hiç görmedi. canımı sıkan hadsizliği ve iyi niyetli bi ziyaret olmaması. çocuklarını özlermiş, kocasını bırakırmış beni ilgilendirmez. sakarlılık edip yanlışlıkla kırılmadı. özellikle ve gözüme baka baka hem jumbo tepsimi telle ovdu, hem yemek takımlarını atarcasına makineye soktu. yani niyeti bozuk. vazoyu da burda olmamış kırılır dedi saatine salonda yalnızken vazo kırıldı. ki çarpılacak yer değil. köşede, i,ki tarafında koltuklar var.perde de düzeltilmesi gereken bir şekilde de değil. yani velhasıl ya hasta, ya hastalık derecesinde kıskanç. normal değil sadece onu biliyorum.
Bence çok yerince bir tepki vermişsin, zaten kayınvalidene de demişsin aynı anda anne siz üstünüze alınmayın diye..
Kayınvaliden konuyu açarsa eğer duruma göre birşeyler söylersin, ama bence sen açma konuyu..
Çünkü zaten üzgün ve biraz da sana karşı mahcup durumda konuyu açman demek onu daha da çok üzer, zaten 1-2 gün geçince havası değişir onun da diyorum.
Şimdi çok yeni olduğu için çok üzgün haliyle, sen en doğrusunu yapmışsın..
Diğer olaylar için birşey diyemem ama tepsi başlangıcı demişsiniz.Belki özenli kullanmayı bilmiyordur.Benim başıma geldi çünkü.Ben 1 yıllık evliyim.İlk haftamızda eşim teflon tencereye metal kaşık soktu,ertesi gün çaydanlığımı yaktı.Sonraki gün başka birşey derken...Eşimin fiyatı pahalı-ucuz,ayırt etmeden eşyaları çok özensiz kullandığını gördüm.Kayınvalideme gidince farkettim ki oda tüm teflonlara metal kaşık kullanıyor,35 yaşındaki görümcem çay demlemek için en büyük ocağı kullanıyor (haliyle yanıyor çaydanlık sapları).
Demek istediğim "35 yaşında kadın bilmez mi?"demeyin ben yaşıyorum bunu.Herkes farklı bir ailede büyüyor ve kimileri eşya kıymeti bilmeyi öğrenirken kimileri öğrenemiyor.Ben eşimin ailesi ile yaşıyor olsaydım da, bu davranışları eşim yerine görümcemde görseydim o zaman bende: "kıskandığı için,bilerek yapıyor "derdim.Daha ilk ayınızdasınız,çok yeni evliliğiniz.Bence görümcenizin her hareketini bilinçli yapmış gibi düşünmemeye çalışın.Çünkü bu düşünceler zamanla insanın içinde birikiyor ve nefret ediyorsunuz.Sonunda eşe yansıyor hoşnutsuzluğunuz,3.kişiler yüzünden problem yaşamaya başlıyorsunuz.En güzeli görmezden gelmek,eşinizi konuşturmak.Çoğu arkadaşta yazmış erkek söylediğinde göze batmayan kelimeler,biz gelinlerin ağızlarındandan çıktığında "kötü gelin,terbiyesiz,burnu büyük...vs."oluyoruz ve bunlar deneyimlerimizle sabit