1 aylık bebeğim yanımda uyuyor

kızlar merhaba, 1 aylık bebeğimi yanımda yatırıyorum emdikçe gazını çıkarıp uyutuyorum uykumda ağır değil en ufak şeye uyanıyorum. sizce bir problem yaratır mı ileride?
Valla ben bırak yanına yatırmayı anne yanı almana rağmen o bariyeri kaldırmamıştım ki uykuda kolum üstüne gelip ağırlık yapmasın diye. Cesaret edememiştim yani. Sonraki aylarda da yanına yatırmayı denediğimde deli yattığı için rahat edemedi Bunun bir avantajı 1 yaşında odasını ayırdın. Şu an 15 aylık, hala yanıma alıp yatarsam rahat edemeyip uyanıyor, yatıramıyorum yani Tabi kokusunu içine çeke çeke uyumak keyifli olurdu ama bizimki özgür çocuk Ama yine olsa yine cesaret edemezdim 1 aylıkken yanıma yatırmaya, emzirirken uyuyakalınır falan Allah korusun.

Bende korkumdan yanima yatrmiyorum.Ne olur ne olmaz.anne yani besigine yatiriyorum

Uykum hafif demeyin lütfen. Belki anlık yorganınızı üstünüze çekmeniz bile bebeği nefessiz bırakabilir Allah korusun. Kayınvalidem ebe, çalıştığı köyler de o kadar vaka görmüş ki. Hamileyken ilk tavsiyesi sakın yatarak emzirme gece yanındayken uyuya kalabilirsindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…