• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 aylık bebeğim yanımda uyuyor

kızlar merhaba, 1 aylık bebeğimi yanımda yatırıyorum emdikçe gazını çıkarıp uyutuyorum uykumda ağır değil en ufak şeye uyanıyorum. sizce bir problem yaratır mı ileride?
Valla ben bırak yanına yatırmayı anne yanı almana rağmen o bariyeri kaldırmamıştım ki uykuda kolum üstüne gelip ağırlık yapmasın diye. Cesaret edememiştim yani. Sonraki aylarda da yanına yatırmayı denediğimde deli yattığı için rahat edemedi😂 Bunun bir avantajı 1 yaşında odasını ayırdın. Şu an 15 aylık, hala yanıma alıp yatarsam rahat edemeyip uyanıyor, yatıramıyorum yani😀 Tabi kokusunu içine çeke çeke uyumak keyifli olurdu ama bizimki özgür çocuk 😂 Ama yine olsa yine cesaret edemezdim 1 aylıkken yanıma yatırmaya, emzirirken uyuyakalınır falan Allah korusun.

Uykum hafif demeyin lütfen. Belki anlık yorganınızı üstünüze çekmeniz bile bebeği nefessiz bırakabilir Allah korusun. Kayınvalidem ebe, çalıştığı köyler de o kadar vaka görmüş ki. Hamileyken ilk tavsiyesi sakın yatarak emzirme gece yanındayken uyuya kalabilirsindi.

Back