1 aylık bebeğim kaka yapamıyor

Evet, hatta yine yapmaz ise sütünüzü sağıp yine 1 çay kaşığı zeytin yağı ekleyin dedi ben de o damlayı doktora yazdım olur dedi o kadar ümitliyim ki bakalım süreç ne gösterir umarım iyi olur. Kendimi geçtim uyur dinlenirim ileride fakat benim bebeğimin sağlığı her şeyden önemli

Merhaba, bebeğiniz iyileşti mi? Kakasını yapabiliyor mu?

Okurken kendi bebisim için üzüldüm. Sarılık olunca mama niye vermiyorsun dediler kuvezde mamayı zorla icirtiyorlardi . Şimdi bebeğim alerjik nur topu gibi bir bebek oldu. Mamanın alerji yapabileceğini bilmiyorlar ama boy boy makalelerde yazılı. Sütun yetmiyor demek ki dediler beni strese soktular. Mama verilirse bebeğe tabiki sütüm yetmez doyan bebek süt mü emer. Ah ah o kadar kötüydü ki hastanede lohusaligi yaşadım orda bana yapılanları Allah biliyor. İşin garip yanı bende sağlık çalışanıyim ama doktorlar ve hemşireler den gördüğüm muamele maalesef çok kötüydü. Bir daha bebek sarılık olsa mama almasındansa şekerli su veririm daha iyi gerçekten. Şu an inek sütü alerjisi problemiyle bogusuyoruz hayatımız mahvoldu gaz huzursuzluk uykusuzluk bebeğin mutsuzlugu meme reddi bir tek yaşayan anneler bilir.

Çok geçmiş olsun Allah tüm evlatlarımıza sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…