1 aylık bebek ve lavman uygulaması

Maks 7 gün yapamadigi oldu. 4. Günden sonra sızlamayan başlıyordu. 5. Gün uykularında ağlamalar ve beslenmek emmek istemiyodu. Doktprumuzda 7 10 güne kadar normal demişti fakat beslenme ve uyku sorununu duyunca, prematüre olduğu için beslenmede sıkıntı yasadiginizda yardım alın demişti. Biz gene bir iki gün takip edip bekliyorduk. Bazen kendi yapardı bazen aglama krizine girer soluğu acilde alırdık 🤦‍♀️

Oğlum 3’5 aylık son 1 aydan beri hiçbir zman düzenli yapmadık haftada 1 yapıyor hergün masaj popoyu zeytinyağıyla uyarıuorum ama fayda etmiyor. son zmanlarda her gün çocuk ıkınıyor morarıyor ağlıyor.memeyi ve mamayı istemiyor ağlamaktan, az önce dr dan geldim dediği şey 10güne kadar normal ama ıkınma ve huzursuzluk olunca cerraha yönlendirdi makat darlığı olabilir dedi .çarşamba geliyormus cerrah gidicem inşallah öyle birşey yoktur.anlamadığım 2 aya kdwr düzenli yapıp ondan sonra böyle olması ve dr kabızlık değil dedi çünkü yaprkn cıvık yapıyor.ne uyku kaldı çocukta ne huzur böyle olunca çok gazda olıyor .kolikti Zaten ha geçicek 3 aylık olduk dedik şimdide kaka oofs

1 aylık bebeğin kaka yapmaması normal değil. Siz çocuk yeni doğan uzmanına gidin lütfen.

Oğlum 3’5 aylık son 1 aydan beri hiçbir zman düzenli yapmadık haftada 1 yapıyor hergün masaj popoyu zeytinyağıyla uyarıuorum ama fayda etmiyor. son zmanlarda her gün çocuk ıkınıyor morarıyor ağlıyor.memeyi ve mamayı istemiyor ağlamaktan, az önce dr dan geldim dediği şey 10güne kadar normal ama ıkınma ve huzursuzluk olunca cerraha yönlendirdi makat darlığı olabilir dedi .çarşamba geliyormus cerrah gidicem inşallah öyle birşey yoktur.anlamadığım 2 aya kdwr düzenli yapıp ondan sonra böyle olması ve dr kabızlık değil dedi çünkü yaprkn cıvık yapıyor.ne uyku kaldı çocukta ne huzur böyle olunca çok gazda olıyor .kolikti Zaten ha geçicek 3 aylık olduk dedik şimdide kaka oofs
off evet kaka beklemekten bir hal oldum bende çok şükür bugün az da olsa yaptı ama sonrasında çok ağladı henüz anlayamıyorum kaka yapmayı mı sevmiyor yaparken canı mı yanıyor 😕 gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun 🥲

1 aylık bebeğin kaka yapmaması normal değil. Siz çocuk yeni doğan uzmanına gidin lütfen.
gittiğim doktor yenidoğan uzmanı yaşı baya var uzmanlığı da öyle ama bebeklerde bu durumun sık görüldüğünü söyledi sindirimi kolay mama ve bağırsak hareketlerini düzenleyen damla önerdi ekstra olarak da lavman verdi ben lavman konusunda içim rahat olmadığı için kullanan anneler var mı merak ettim ama beklemekle iyi yapmışım bugün az da olsa yaptı çok şükür.

off evet kaka beklemekten bir hal oldum bende çok şükür bugün az da olsa yaptı ama sonrasında çok ağladı henüz anlayamıyorum kaka yapmayı mı sevmiyor yaparken canı mı yanıyor 😕 gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcımız olsun 🥲
Kaka bittikten sonra açlık hissediyorlar o yüzden agliyolar. Bide bağırsaklarının doluluk hissine alisiyolar bosalinca da değişik hissediyolar sanirim.
Benim kız 3 günde bir yapıyo artık elhamdülillah gene yaptıktan sonra huzursuzluk hissediyo ama eskiye nazaran daha kısa süre oluyo bu. Sanki çıkıp gittiği için uzuluyo 🤣🤣🤣 neyse siz yeni yemiş dahi olsa meme teklif edin diskilama sonrasında. Yüksek ihtimal açlık hissettiği jcjn öyledir 🤗

Bugun cerraha gittim makat darlığı süphesiyle oğlumun makatına dr parmağımı sokmam lazım ancak öyle anlaşılır istersen sen dışarı çık babasıyla bakalım dedi.ve ben çıktım odadan bir kıyamet allahım ççok kötü Allah başka dert vermesin ama oğlum krize girdi canı çok yandı koca insan parmağı yarıya kadar girmiş ve hafif kanama olmuş.ben zaten o görüntüyü görünce bayılacaktım.poposu şişmiş kızarmıs yavrumun.bu arada cerrahta işinin ehli burada tanınmış bir dr.öyle olması gerekiyormus😞sonuç makat darlığı yok çok şükür. Şurup vermiyorum zaten katı kaka yapmıyor ama 2 günü geçerse yrım fitil yapçaksın ve korkma bağırsak tembelliği ve alışkanlığı yapmaz dedi. Çook gerekmedikçe böyle kontrol yaptırmayın kızlar ya ben yaşadım siz yaşamayın 😞😞😞

Bugun cerraha gittim makat darlığı süphesiyle oğlumun makatına dr parmağımı sokmam lazım ancak öyle anlaşılır istersen sen dışarı çık babasıyla bakalım dedi.ve ben çıktım odadan bir kıyamet allahım ççok kötü Allah başka dert vermesin ama oğlum krize girdi canı çok yandı koca insan parmağı yarıya kadar girmiş ve hafif kanama olmuş.ben zaten o görüntüyü görünce bayılacaktım.poposu şişmiş kızarmıs yavrumun.bu arada cerrahta işinin ehli burada tanınmış bir dr.öyle olması gerekiyormus😞sonuç makat darlığı yok çok şükür. Şurup vermiyorum zaten katı kaka yapmıyor ama 2 günü geçerse yrım fitil yapçaksın ve korkma bağırsak tembelliği ve alışkanlığı yapmaz dedi. Çook gerekmedikçe böyle kontrol yaptırmayın kızlar ya ben yaşadım siz yaşamayın 😞😞😞
Cok çok geçmiş olsun. Bebeği odada bırakıp çığlıklarını dışarıdan duymak çok zor bi durum bende farklı muayene için kapıda ağladığımı biliyorum 😞
O verilen fitilden aynı ilac mıdır bilemem bize de vermişti bi doktor. Yarım değil de yarimin yarısını kullanın ben öyle daha kolay yerleştirmiştim. Ve o ilacı 3 kere kullandım ardından kızım kendisi düzenli yapmaya başladı. Umarım sizinkini de düzene koyacaktır. Sifa olsun 🌺

evet içim hiç rahat etmedi bu kadar sık yapmak istemiyorum ihtiyaç halinde karşı değilim fakat sizinde dediğiniz gibi 8 doz çok fazla. Ilık suda hareket ettirmeyi hiç denemedim mutlaka onu da deneyeceğim şimdilik bir gaz damlası ve lavman verdi sadece damlayı kullanıyoruz masajlarla idare etmeye çalışıyoruz. teşekkür ederim yanıtınız için
Maflor damla kulanın tavsiyem bizde sizin gibiydik relactaz ve maflor harika

X