1 aylık bebeğim asla uyanmıyor

uzumbogurtlen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
1
0
27
Hanımlar merhaba kızım 1 aylık oldu 3. Gününde kan uyuşmazlığı nedeniyle sarılıktan 1 gün fototerapi aldık taburcu olduk değerimiz yükselmedi şu an sadece boynunda yüzünde ve bazen gözlerinde sarılık gözüküyor 4-5 gün öncesine kadar kendisi 2 saatte bir uyanır emerdi, şimdi gece gündüz farketmeden sürekli uyuyor kendi kalkmıyor doktorumuz artık risk yok 2-3 aya sarılık düzelir 3 saatte bir kaldırabilirsiniz demişti ancak yok asla kendisi uyanmıyor artık çıldırıcam uyurken emen bir bebek de değil ağzını kitliyo kalkmıyor sütüm yetiyo çişli bezleri yeterli haftada 300gr alıyo böyle durum yaşayan var mı uyandırıp emzirene kadar saatler geçiyo ev serin tüm uyandırma yollarını biliyorum uyguluyorum gözünü açıyo kucağıma aldığım gibi geri gözlerini kapatıp aniden uykuya dalıyo

Benim bebeğim de sarılık olmuştu aynı zamanda enfeksiyon da vardı 1 haftalıkken yoğun bakıma girdi 18 gün kaldı çıktığında 1 aylıktı ben de sizin gibi sürekli sürekli geceleri uyanıp emzirdim onu da hep uyandırdım bu yaklaşık 2.aya kadar devam etti yoğun bakım doktoruna kontrole götürdüğümde doktor dedi ki bırak çocuğu artık uyusun. Uykuya da ihtiyacı var acıkırsa o zaten uyanır dedi. Eğer doktorunuz sarılık konusunda risk olmadığını söylüyorsa onu dinleyin 1 gece deneyin bakalım acıkınca uyanıyor mu kesintisiz kaç saat uyuyor. Ben oğlumun 6 7 saat uyanmadan uyuduşunu bilirim çünkü gerçekten uykuya ihtiyaçları var. Demir ilacı d vitamini kullanıyor musunuz belki onlar düştüğü için o da uyku yapıyor olabilir tabi bu sadece ihtimal. Bence uykusuz gecelerini acısını çıkarıyor miniğiniz😊

X