- 25 Mart 2016
- 23
- 17
- 27
- Konu Sahibi nemesis872
bu başlığı açmak için az önce kaydoldum ve basenleriniz konsunda size yardımcı olmak istiyorum. iki ay önce yine bu forumda basenlerinden kurtlulan bi arkadaşın yazısını okumuştum onu ouduktan sonra basenlerim konusundaki kararlılığımda arttı :) eskiden çok zayıftım . kilo alacam derken kısa bir süre içinde basenlere verdim artık önü alınamaz bir hal almıştı. bu önünü almazsam daha kötüye gideceğini biliyordum. okuduğum yazı beni dahada kararlı yaptı. 1 ay bacak egzersizleri yaptım denedim ama pek bir fark olmadı. bişeyleri farkına vardım ve egzersizlere bir kaç şey daha ekledim. öncelikle her gün bol bol su içtim evin içinde su şişesiyle dolaşıyorum. bunun çok yardımcı olduğuna inanıyorum. yine aynı şekilde üşenmeden her gün 15 dakka yan yatıp bacaklarımı biraz kendime doğru çekip açıp kapayarak egzersiz yaptım . zaten basen kısmınız aşırı şekilde yanmaya başlıyor. ardından 100 ip atladım.ama dikkatli olunması gerek bir kereden hızlı atlayarak kalbe yüklenilmemeli başta yavaş adım şeklinde atlayıp sonradan hızlanılması gerek. bazen 20 dakkamı bile almadı toplam günlük egzersizlerim. egzersizler sadece sıkılaştırma konsunda yardımcı olduğunu düşünüyorum. ip atlamak yağ yakımına yardımcı oluyor. yani 20 dakikada yağ yakıp sıkılaşabilirsiniz. ama her gün düzenli bir şekilde... ve tabikide squat. bununda kalaçamı toparladığına ve şekillendirdiğine inanıyorum. ve en son olarak saat 8 den sonra bişey yemiyorum . sonucu gerçekten mükemmel. arkdaşlarım annem 1 ay sonuda şok oldular. basenlerim toparlandı ve yan tarafım kavissiz olmaya yaklaştı diyebilirim . bu duygu gerçekten mükemmel. burda en önemli şey sabır . egzersizden bıkıp işe yaramadığını düşünüp bırakırsanız büyük hata yaparsınız. sabırla yaptım egzersizlerimi ve bol suyumu içtim bu lanet basenlerden kurtuldum :)) siz egzersiz yaparken her gün farketmden eriyecekler onlar o yüzden bi değişiklik olmuyor diye sakın bırakmayın... bir ayın sonunda şekilli be basensiz kalçalar sizleri bekliyor
Son düzenleme: