1 ayda basenlere elveda

nemesis872

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
23
17
27
bu başlığı açmak için az önce kaydoldum ve basenleriniz konsunda size yardımcı olmak istiyorum. iki ay önce yine bu forumda basenlerinden kurtlulan bi arkadaşın yazısını okumuştum onu ouduktan sonra basenlerim konusundaki kararlılığımda arttı :) eskiden çok zayıftım . kilo alacam derken kısa bir süre içinde basenlere verdim artık önü alınamaz bir hal almıştı. bu önünü almazsam daha kötüye gideceğini biliyordum. okuduğum yazı beni dahada kararlı yaptı. 1 ay bacak egzersizleri yaptım denedim ama pek bir fark olmadı. bişeyleri farkına vardım ve egzersizlere bir kaç şey daha ekledim. öncelikle her gün bol bol su içtim evin içinde su şişesiyle dolaşıyorum. bunun çok yardımcı olduğuna inanıyorum. yine aynı şekilde üşenmeden her gün 15 dakka yan yatıp bacaklarımı biraz kendime doğru çekip açıp kapayarak egzersiz yaptım . zaten basen kısmınız aşırı şekilde yanmaya başlıyor. ardından 100 ip atladım.ama dikkatli olunması gerek bir kereden hızlı atlayarak kalbe yüklenilmemeli başta yavaş adım şeklinde atlayıp sonradan hızlanılması gerek. bazen 20 dakkamı bile almadı toplam günlük egzersizlerim. egzersizler sadece sıkılaştırma konsunda yardımcı olduğunu düşünüyorum. ip atlamak yağ yakımına yardımcı oluyor. yani 20 dakikada yağ yakıp sıkılaşabilirsiniz. ama her gün düzenli bir şekilde... ve tabikide squat. bununda kalaçamı toparladığına ve şekillendirdiğine inanıyorum. ve en son olarak saat 8 den sonra bişey yemiyorum . sonucu gerçekten mükemmel. arkdaşlarım annem 1 ay sonuda şok oldular. basenlerim toparlandı ve yan tarafım kavissiz olmaya yaklaştı diyebilirim . bu duygu gerçekten mükemmel. burda en önemli şey sabır . egzersizden bıkıp işe yaramadığını düşünüp bırakırsanız büyük hata yaparsınız. sabırla yaptım egzersizlerimi ve bol suyumu içtim bu lanet basenlerden kurtuldum :)) siz egzersiz yaparken her gün farketmden eriyecekler onlar o yüzden bi değişiklik olmuyor diye sakın bırakmayın... bir ayın sonunda şekilli be basensiz kalçalar sizleri bekliyor :KK54::KK54::KK49:

Son düzenleme:
bayağı genişti basenlerim... bunalıma girmiştim diyebilirim. ilk mezurayla ölçtüğümde 110 u geçiyodu 110u görünce ölçmeyi bıraktım resmen. şu an 95 im .. devam ediyorum anlattığım her şeye . günde 100 ile 150 arasında atladım. zaten toplasan günlük egzersiz ve ip yarım saat bile sürmedi.

bayağı genişti basenlerim... bunalıma girmiştim diyebilirim. ilk mezurayla ölçtüğümde 110 u geçiyodu 110u görünce ölçmeyi bıraktım resmen. şu an 95 im .. devam ediyorum anlattığım her şeye . günde 100 ile 150 arasında atladım. zaten toplasan günlük egzersiz ve ip yarım saat bile sürmedi.
ip atlamayi baya tavsiye ediyorlar. bende bir ip alicam atlayamiyorum maalesef birde cok soru soruyorum ama bacaklarında bir incelme oldu mu

yok hiç sorun değil yeterki bu konuda size yeteri kadar yardımcı olabileyim :KK39: bacaklarım biraz kalınlaşmaştı bacaktanda gitti ama çok değil . pantlonlarım genişledi yani biraz. şu an normal görünümündeler bence yani aşırı incelme yapmıyor zaten egzersizler basen bölgesine yönelik

ip kesinlikle yağ yakımında bire bir
Tebrik ederim sizi darısı başımıza yan yatarak mı yapıyordunuz resim paylaşırsanız seviniriz birde ayrıntılı resimli anlatırsanız seviniriz kaç sayıdan başladınız kaça kadar bıraktınız.Sanırım doğru egzersizi sayılarını artırarak yapmak gerek

Tebrik ederim sizi darısı başımıza yan yatarak mı yapıyordunuz resim paylaşırsanız seviniriz birde ayrıntılı resimli anlatırsanız seviniriz kaç sayıdan başladınız kaça kadar bıraktınız.Sanırım doğru egzersizi sayılarını artırarak yapmak gerek

evet aynen öyle bir kereden kaslarınıza yüklenirseniz ertesi gün yürüyememe nedeniniz olabilir :KK43: öncelikle egzersize ip atlayarak başlıyoruz 100 ile 150 arasında bir iki hafta sonra bunu 200 e çıkarıtsanız daha yardımcı olacaktır. ip atladıktan sonra bu videoyu açıp squat yapıyorum tabi siz yeni başlayacaksanız sakın bütün hareketleri yapmayın. ilk gün için en fazla 20 squat hareketiyle başlayıp sonraki günlerde arttırmalısınız. daha sonra bu videodaki 5.56 daki hareketi bacaklarımı biraz kendime doğru çekerek yapıyorum.ben lastik kullanmadan yapıyorum. üst bacağımı 50 kere indirip kaldırdıktan sonra dinlenip aynı pozisyonda yani her iki bacağımı kendime doğru çekip üstekki bacağımı ileriye ve kendime dorğu çekerek bundanda 50 tane yapıyorum. tekrar dinlendikten sonra baştaki egzersize dönüyoru yani aşağı yukarı kaldırma... her 100 hareketi bir set olarak alırsak 3 set halşnde yapıp bırakıyorum. dedğim gibi yeni başlıyorsanız kesinlikle bu hareketleri azaltarak yapmalısınız . umarım yeteri kadar anlaşılır olabildim :KK70:

evet aynen öyle bir kereden kaslarınıza yüklenirseniz ertesi gün yürüyememe nedeniniz olabilir :KK43: öncelikle egzersize ip atlayarak başlıyoruz 100 ile 150 arasında bir iki hafta sonra bunu 200 e çıkarıtsanız daha yardımcı olacaktır. ip atladıktan sonra bu videoyu açıp squat yapıyorum tabi siz yeni başlayacaksanız sakın bütün hareketleri yapmayın. ilk gün için en fazla 20 squat hareketiyle başlayıp sonraki günlerde arttırmalısınız. daha sonra bu videodaki 5.56 daki hareketi bacaklarımı biraz kendime doğru çekerek yapıyorum.ben lastik kullanmadan yapıyorum. üst bacağımı 50 kere indirip kaldırdıktan sonra dinlenip aynı pozisyonda yani her iki bacağımı kendime doğru çekip üstekki bacağımı ileriye ve kendime dorğu çekerek bundanda 50 tane yapıyorum. tekrar dinlendikten sonra baştaki egzersize dönüyoru yani aşağı yukarı kaldırma... her 100 hareketi bir set olarak alırsak 3 set halşnde yapıp bırakıyorum. dedğim gibi yeni başlıyorsanız kesinlikle bu hareketleri azaltarak yapmalısınız . umarım yeteri kadar anlaşılır olabildim :KK70:

çok teşekkür ederim canım

ne demek rica ederim eğer basen sorununuz varsa hemen başlamınzı öneriyourm 1 ay gibi kısa bir sürede büyük etkisini görecegğinizden eminim

ölçü olarak çok fazla gitmiş 110 cm den 95 cm yani 15 cm falan bir ayda mı ?kilo kaybı ne kadar oldu

dfva_d.jpg

gfg_d.jpg

canım anlatmak istediğin bu mu?

benim hatam galiba sayıları sabit yapmak artırarak gitmemek ? Uzun zamandır bende yapıyorum ama işe yaramadı bir türlü

benim hatam galiba sayıları sabit yapmak artırarak gitmemek ? Uzun zamandır bende yapıyorum ama işe yaramadı bir türlü
evet canım aynen bu hareket ama elliden sonra ileri ve kendime doğru çekip bırakarak tekrarlıyorum. egzersizlerine bol su içmek ve 8 den sonra yemek yememeyi eklersen aynı şekilde söylediğim egzersizleri arttırarak sonuç alacağından yüzde yüz eminim

evet canım aynen bu hareket ama elliden sonra ileri ve kendime doğru çekip bırakarak tekrarlıyorum. egzersizlerine bol su içmek ve 8 den sonra yemek yememeyi eklersen aynı şekilde söylediğim egzersizleri arttırarak sonuç alacağından yüzde yüz eminim
su ve akşam 8 den sonra yememeyi zaten yapıyorum 2 -2,5 lt su içiyorum cevabın için tekrar teşekkürler bir ara ip atlayıp bırakmıştım tekrar başlayayım sen en fazla 200 e mi çıkardın ip atlamayı

konuyu açtığımda başta anlattığım gibi 1. ay sadece egzersiz yaptım yani bacak hareketini 2. ay bu dediklerimi yaptım belki 1. ayın faydası olmuştur ama çok değil . diyorum ya bizde çok şaşırdık arkadaşlarım felan şok oldular . bence egzersizler her gün düzenli ve arttırılarak yapılırsa kısa süre içinde sonuca ulaşılacağını düşünüyorum. kilo kaybım 3 kilo oldu fazla vermedim .hareketlerin sıkılaştırma etkisi çok fazla basen bölgesi sıkılaşırken ip atlayarak yağda yakmış oldum. bence hızlı yok olmalarının sebebi bu :)

su ve akşam 8 den sonra yememeyi zaten yapıyorum 2 -2,5 lt su içiyorum cevabın için tekrar teşekkürler bir ara ip atlayıp bırakmıştım tekrar başlayayım sen en fazla 200 e mi çıkardın ip atlamayı
şu an en fazla 200 yapıyorum çünkü sınavlarım felan var. bazen tıkanıp dinlenmem gerekiyor buda zamanımı alıyor ama ilerdeki günlerde arttırmayı düşünüyorum

Kızlar her gün en az 5 km yürüyün başka hiçbir şey yapmanıza gerek yok. İstediğinizi yeyin yinede 36 beden olursunuz. Tecrübeyle sabit 10 km yürüdüğüm bile olmuştur..

X