evet aynen öyle bir kereden kaslarınıza yüklenirseniz ertesi gün yürüyememe nedeniniz olabilir
öncelikle egzersize ip atlayarak başlıyoruz 100 ile 150 arasında bir iki hafta sonra bunu 200 e çıkarıtsanız daha yardımcı olacaktır. ip atladıktan sonra
bu videoyu açıp squat yapıyorum tabi siz yeni başlayacaksanız sakın bütün hareketleri yapmayın. ilk gün için en fazla 20 squat hareketiyle başlayıp sonraki günlerde arttırmalısınız. daha sonra
bu videodaki 5.56 daki hareketi bacaklarımı biraz kendime doğru çekerek yapıyorum.ben lastik kullanmadan yapıyorum. üst bacağımı 50 kere indirip kaldırdıktan sonra dinlenip aynı pozisyonda yani her iki bacağımı kendime doğru çekip üstekki bacağımı ileriye ve kendime dorğu çekerek bundanda 50 tane yapıyorum. tekrar dinlendikten sonra baştaki egzersize dönüyoru yani aşağı yukarı kaldırma... her 100 hareketi bir set olarak alırsak 3 set halşnde yapıp bırakıyorum. dedğim gibi yeni başlıyorsanız kesinlikle bu hareketleri azaltarak yapmalısınız . umarım yeteri kadar anlaşılır olabildim