Merhaba öncelikle yaz geliyor biliyorsunuz 8 kilo vermek istiyorum 1 buçuk ay içerisinde ve bana yardım etmenizide istiyorum 1.63 boyum 58 kiloyum ve 8 kilo vermek istiyorum incecik olmak istiyorum bu göbekle basenle bikini giymek istemiyorum alt bacaklarım deseniz kaslı kaslı nefret ediyorum etek giyemiyorum yandan bakınca iğrenç gözüküyo kaslardanda fazla kilolardanda nasıl kurtulabilirim sürekli yiyorum acıkmadığımda canım çekince bile yiyorum engel olamıyorum diyet yapamam ama zumba dansınıı duydum yapmak istiyorum günde 1 saat. liseeye gidiyorum pek zamanım olmuyo zumba ile 8 kilo verebilirmiyim sizce tabi boğazımada hakim olarak okulda diyet sandviç acıktığımda diyet bisküvi ve akşamda ekmeksiz yada 1 2 dilim kepek ekmekle sebze yemeği vs düşünüyoumm sizce 1 ayda 8 kilo verebilirmiyim yardımcı olun lütfen 1 ayda zumba ile kilo verenler yada bilenler tanıyanlar yardımcı olun lütfen hatta benim gibi sorunu olanlar yarın birlikte başlayalım alt bacak kasım daha da fazlalaşsın istemiyorum bide bu dans etmek dahada çok kas yaparmı birde ip atlamak ipte atlamak isiyorum günde 1000 kere ama kas konusu yüzünden korkuyorum yardımcı olun lütfen napabilirimm acil zayıflamam lazım biliyorum 8 kilo verirsem biraz zayıf olurum ama benim istediğimde buu mini elbiseler şortlar giymek istiyorum lütfennn yardımcı olun zumba dansı ile kas oluşurmu ya birdee pilates yapmak istiyorumda pilates bandı yada topu alamm topsuz yada bandsız yapıp işe yarayan varmıııı link atabilirmisiniiz yapanlar pilates topu yda bandı yerine başka bişey kullansak