• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Emin ol arkadaşım işe yarayacaktır. Ben hiç 44 kilonun üzerine çıkamamıştım şimdiye kadar. 2 ayda 52 kilo oldum bu kür sayesinde. Günde 2 defa yapıyorum. çok işe yaradı. 44 kilo ile başladım 2,5 ay oldu şu an 52 kiloyum:nazar::nazar::nazar:

Baska bisi yapmadn dmi ? Yani yeme aliskanlgni degistirdn mi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Baska bisi yapmadn dmi ? Yani yeme aliskanlgni degistirdn mi ?

Yeme alışkanlıklarımı değiştirmedim. Çok fazla yemek yiyen biri değilim. Günde iki öğün yerim. Sabah ve akşam. Sabah kahvaltıdan sonra 15-20 kadar bisküviye süt ilave ettim ve yedim. Ben sıcak sütle yiyemediğim için soğuk sütle yapıyorum ve bulamaç gibi karıştırmıyorum(midem bulanıyor o şekilde)Ardından yarım çay bardağı keçiboynuzu pekmezini yarım çay bardağı ılık su ile sulandırarak içiyorum. Aynı şekilde gece yatmadan önce bisküvi ve süt yeyip pekmezimi içiyorum. Sonuç 2,5 ayda 52-53 kiloya ulaştım. Bir gün bile ara vermedim. Düzenli bir şekilde yapıyorum. 58 kiloya kadar devam edeceğim.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Yeme alışkanlıklarımı değiştirmedim. Çok fazla yemek yiyen biri değilim. Günde iki öğün yerim. Sabah ve akşam. Sabah kahvaltıdan sonra 15-20 kadar bisküviye süt ilave ettim ve yedim. Ben sıcak sütle yiyemediğim için soğuk sütle yapıyorum ve bulamaç gibi karıştırmıyorum(midem bulanıyor o şekilde)Ardından yarım çay bardağı keçiboynuzu pekmezini yarım çay bardağı ılık su ile sulandırarak içiyorum. Aynı şekilde gece yatmadan önce bisküvi ve süt yeyip pekmezimi içiyorum. Sonuç 2,5 ayda 52-53 kiloya ulaştım. Bir gün bile ara vermedim. Düzenli bir şekilde yapıyorum. 58 kiloya kadar devam edeceğim.:nazar::nazar::nazar::nazar:

Ben bikiyorum iste sen bikmadan yapmissin hergun :) Nazar degmesin bebegim :) uzun uzun anlattigin icin tesekkur ediyorum senin gibi yapicam bende bugunden itibaren😗😙

Bisküvileri yedikçe iştahım kesiliyo sanki ama gövdemde bi kalınlık hissediyorum :1: göbek yaptım 2 günde :1:
pekmezi de her öğünden sonra içiyorum. Ama sulandırıp içmek çok midemi bulandırıyo onun yerinde iki tatlı kaşığı yiyip 2 yudum da su içiyorum,onun da faydası olur herhalde dimi :44:

ılk gunlerde sut ishal yapti ama 3-4 gun ustuste sutle cicibebeyi karistirip ictim vucudum alisti herhalde bidaha olmadim :)

kızçelerim geçen aylarda bir ay kullandım ama sureklı dııl toplam 15 kez falandır 3 kilo aldım 50 kg oldum ara verdım bi r iki ay ama şimdi başliyorum neyse mideniz bulanmasın diye bakın 1 muz 1 elma 1deveci armutu sarı sulu olanlar varya yazın şeftalide katılırda tadı daha süper oluyo tercıhe kalmıs süt pekmez yada bal karıstırın mama kvamında olmalı bıraz koyu yanı muz mutlaka olmalı kı mıde bulantısını gıderen meyvemiz bu hadi yutun cici bebeleri şimdi :d:49::56::21:

kızçelerim geçen aylarda bir ay kullandım ama sureklı dııl toplam 15 kez falandır 3 kilo aldım 50 kg oldum ara verdım bi r iki ay ama şimdi başliyorum neyse mideniz bulanmasın diye bakın 1 muz 1 elma 1deveci armutu sarı sulu olanlar varya yazın şeftalide katılırda tadı daha süper oluyo tercıhe kalmıs süt pekmez yada bal karıstırın mama kvamında olmalı bıraz koyu yanı muz mutlaka olmalı kı mıde bulantısını gıderen meyvemiz bu hadi yutun cici bebeleri şimdi :d:49::56::21:

Super ya kilo aldigina sevindim :)
Bende ara vermistim bugun tekrar basliyorum :)

Cicbebeye her seferinde başlıyorum bırakıyorum mama şeklinde yiyemiyorum midem bulanıyor ama cicibebeden başka kilo aldıran pek bi şey de yok gibi :?

Bugün cici bebeye başlayalı tam iki ay oldu ve 7 kilo aldım. Beraberinde günde 2 defa keçiboynuzu pekmezi içtim. Yarım çay bardağı keçiboynuzu pekmezini sulandırarak sabah kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce içtim. Çok faydalı. 44 kilo ile başladım şu an tam 51 kiloyum. 58'e kadar devam.:nazar:

Bugün itibari ile tam 54 kiloyum..:1::1::1:

Çok sevindim senin adına :46: Ben başlayalı iki gün oldu,bu gece 3.sünü yiyiyorum.Başladıktan tahminen ne kadar sonra 1-2 kilo aldığını görmüştün acaba?

başladıktan 15-20 gün sonra kilo almaya başlıyosun. ben hiç 45 kilo olamamıştım. neler denememe rağmen. pes etmeden ve sabırla devam edersen kilo alırsın. ben hiç ama hiç ara vermedim. hala devam ediyorum. azcık göbek yaptım da:1: ama olsun hoşuma gidiyor....

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

ay denicem ya bende

başladıktan 15-20 gün sonra kilo almaya başlıyosun. ben hiç 45 kilo olamamıştım. neler denememe rağmen. pes etmeden ve sabırla devam edersen kilo alırsın. ben hiç ama hiç ara vermedim. hala devam ediyorum. azcık göbek yaptım da:1: ama olsun hoşuma gidiyor....

Benimde 10 gun oldu baslayali bi gunu baktim 600 gram almisim ama sabah bi baktim aldiklarimida vermisim yine ayni kiloya dönmüşüm :(

Benimde 10 gun oldu baslayali bi gunu baktim 600 gram almisim ama sabah bi baktim aldiklarimida vermisim yine ayni kiloya dönmüşüm :(

sürekli aynı zamanda tartılmalısın. mesela sabah aç karnına ya da gece yatarken çok fark ediyor.benim sabah tartıldığım ile akşam yatarken tartıldığımın arasında neredeyse 1 kilo fark ediyor. birde devamlı tartılma ilk başlarda haftada 1 defa tartıl. bende kilo alacağıma hiç inanmamıştım ama 15-20 olunca gözle görülür bir şekilde fark ediyor. bizler çok zayıf olduğumuz için dışarıdan 2-3 kilo fark edilmiyor. en az 5 kilo olmalı ki fark edilsin. şu an beni görenler şokta...:1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar:

Amann olsun o kadar göbek,ben de razıyım :1: Ben 15 tane koyuyorum,süt ekliyorum bir de bal.Öyle çok büyük bir kase olmuyor yani.Biraz büyükçe bir çorba kasesi kadar.Gece yapıyorum bir tek.Yeterli mi acaba?

Amann olsun o kadar göbek,ben de razıyım :1: Ben 15 tane koyuyorum,süt ekliyorum bir de bal.Öyle çok büyük bir kase olmuyor yani.Biraz büyükçe bir çorba kasesi kadar.Gece yapıyorum bir tek.Yeterli mi acaba?

Daha çabuk sonuç almak istiyorsan bence kahvaltıdan sonra da yap. Gece yatarken sayıyı biraz arttır. Ben gece 20-25 tane, kahvaltıdan sonra 15 tane yapıyorum...:56::56::56:

Daha çabuk sonuç almak istiyorsan bence kahvaltıdan sonra da yap. Gece yatarken sayıyı biraz arttır. Ben gece 20-25 tane, kahvaltıdan sonra 15 tane yapıyorum...:56::56::56:

Oyyyy işte bulantı yapmasa.Tadı öyle kötü olmuyor evet ama belki sütü zaten sevmediğimden ben,bulantı yapıyor.Dün gece senin dediğin gibi 20 tane filan koydum mesela,bitirene kadar yani zorlandım :1: Kahvaltıdan sonra da yapayım ama haklısın,daha çabuk sonuç verebilir.Çok teşekkür ederim ilgin için bu arada.Aynı dertten muzdarip olunca insan,böyle iletişim kurmak destek oluyor,şevk veriyor :3:

Back