kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
Güzelim hemen bu gün denemeye başlayacağım. Kendim için değil, ben kilo vermeye çalışanlardanım. 16 yaşındaki kızım, 24 yaşındaki oğlum için. Kızım 1.61 boyunda ve saaadece 40 kg geliyo, oğlum 1.94 boyunda ve 67 kg.... İnşallah işe yarar. Hatta bebişime bile tekrar cici bebeye başlamaya karar verdim. Allah senden razı olsun.