• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Kilo alim zamanlari ve miktari kısidn kisiye mutlaka degisir ben ortalama 4 kg almistm ayda soranlar olmus ama ogunlerimide duzene soktum bu arada parca pincik yemek yerdim hep oda kilo aldirmiyodu bana duzenli saatli yiyin farki gorursunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunu deneyeceğim önümüzdeki hafta başlıyorum inşallah 24 yasındayım ve yıllardır 42 kiloyu aşamadım gerisini düşünün
3 ay sonra deneyimimi sizlerle paylaşıcam inşallah işe yarar

23 yasındayım 1.60 boy 42 kilo :( bende dün basladım ben 15 gun oncesıne kadar 20 tane cıcı bebeyyı tahın pekmeze batırıp yıyodum ama fayda etmedi bide bu yontemı deneyecegım ınş alırım.bide benım 8 aylık kızım var emziriyorum yınede alabılır mıyım acaba ltfen yardım :(

bende cici bebeyle 50 kiloyum şu an. her gece küçük çay b ardağı kdr ballı süt ve 15 -20 cici bebe yiyorum.
keçiboynuzu pekmezini de unutmayın .içinde antioksidan filan var. kansızlığa da bire bir.
hatta yarın kan tahlili yaptırcam boğazımda aso neden bi enfeksiyon var. sonuçlarda belli olur.
Ocak ayından beri 42 den 50 ye çıktım bence iyi bi süreç diye düşünüyorum.
2 haftada 2 kilo almak çok sağlıklı değil bana kalırsa tabi ama bünye meselesi kim çok daha hızlı alır.
Ayda 2-3 kilo ideal diyor dr.ler.

Herkes kilo alsın ve mutlu olsunnn:) göbek oldu bende de baya kalça da yaptı ama ona rağmen mutluyum.
Kemiklerim sayılıyodu, herkesin ne kdr zayıfsın lafından bıkmıştım şimdi bende olumlu cümleler duyuyorum :nazar:

bende 1 su bardağı kadar süte 20 tane koyuyorum yaklaşık..
yaz geliyor kıyafetlerde yakışmıyor sağlıklı şekilde kilo aldığım günlerin hayalini kuruyorum yıllardır...42 den 50 ye çok güzel darısı başıma diyorum..

Son düzenleme:
Bu tarifi duzenli yapmak kadar yemek ogunlernzide duzenli yapmak da onemli aldgnz kilolari geri werip wermemek brazda buna bagli diye dusunuyorum tarifi braktignizda duzensiz yemek yeme gibi bi durumunuz da warsa bu aldgnz kilolari wermenze sebeb olur bence

teşekkürler öncelikle..peki siz toplamda kaç ay yaptınız ve kaç kilo aldınız?

Kilo alim zamanlari ve miktari kısidn kisiye mutlaka degisir ben ortalama 4 kg almistm ayda soranlar olmus ama ogunlerimide duzene soktum bu arada parca pincik yemek yerdim hep oda kilo aldirmiyodu bana duzenli saatli yiyin farki gorursunuz

kızlar bi kaç kez yazdım ayda ortalama 4 kg aldım bu tarifle ben bilginmizee

• Beğen
Reactions: HCI
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

Canımmm ne mutlu sana :)) çok sevindim bennde almak istiyorummm..bu yazıyı okuyan ve kilo almak isteyenler yarış yapalımmııı :)??? katılmak isteyen varsa özelden mesaj atabilir hemen yarın başlarızz :))

Canımmm ne mutlu sana :)) çok sevindim bennde almak istiyorummm..bu yazıyı okuyan ve kilo almak isteyenler yarış yapalımmııı :)??? katılmak isteyen varsa özelden mesaj atabilir hemen yarın başlarızz :))

Evett ben basliyorum yarindan itibaren o zaman :))cok sevindim cok iyi topik olmus :) yas 20 boy 170 kilomda 50

2 haftada 2 kilo çok iyi ben daha henüz alamadım ama bırakmamda..
süt ve cici bebe miktarınız ne kadar oluyor kilo aldığınız için merak ettim miktarlarını..

Kusura bakma çok sık foruma giremediğim için cevap yazamadım. Her akşam yatmadan önce 20 adet bebe bisküvisi ile 1 su bardağı ılık sütü karıştırıyorum ve yedikten sonra yatıyorum. Umarım sende kilo alırsın

Bugün cici bebeye başlayalı tam iki ay oldu ve 7 kilo aldım. Beraberinde günde 2 defa keçiboynuzu pekmezi içtim. Yarım çay bardağı keçiboynuzu pekmezini sulandırarak sabah kahvaltıdan önce ve gece yatmadan önce içtim. Çok faydalı. 44 kilo ile başladım şu an tam 51 kiloyum. 58'e kadar devam.:nazar:

Kusura bakma çok sık foruma giremediğim için cevap yazamadım. Her akşam yatmadan önce 20 adet bebe bisküvisi ile 1 su bardağı ılık sütü karıştırıyorum ve yedikten sonra yatıyorum. Umarım sende kilo alırsın

teşekkürler..bende bu şekilde yapıyorum tartılmadım henüz ama kilo almadım gibi umarım bende alırım..

Ben de denemeye başladım. Ancak ülser olduğum için çok ağrı yaptı. Ara verdim.

Ya arkadaşlar süt beni ishal yapiyo süt yerine ne kullanabilirim yardim edin lutfen ya 😢

Bende başladım bugün bakalım nolcak :2:
169 boyum var 57 kilo olduğum zamanları da biliyorum o zamanlar bile zayıfsın diyorlardı :14:
Şimdi 53 falanımdır muhtemelen,tartılmadım ama. Off hiç birşey yakışmıyor,kendime uygun elbise bulamıyorum. Kotta 28 30 giyerken 26 bile bol oluyor :14:
Bıktım valla umarım işe yarar şu kür. Çok tatlı geldi bana ama iki kase yedim zorladım kendimi.

Bende başladım bugün bakalım nolcak :2:
169 boyum var 57 kilo olduğum zamanları da biliyorum o zamanlar bile zayıfsın diyorlardı :14:
Şimdi 53 falanımdır muhtemelen,tartılmadım ama. Off hiç birşey yakışmıyor,kendime uygun elbise bulamıyorum. Kotta 28 30 giyerken 26 bile bol oluyor :14:
Bıktım valla umarım işe yarar şu kür. Çok tatlı geldi bana ama iki kase yedim zorladım kendimi.

Emin ol arkadaşım işe yarayacaktır. Ben hiç 44 kilonun üzerine çıkamamıştım şimdiye kadar. 2 ayda 52 kilo oldum bu kür sayesinde. Günde 2 defa yapıyorum. çok işe yaradı. 44 kilo ile başladım 2,5 ay oldu şu an 52 kiloyum:nazar::nazar::nazar:

Back