Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
canım bal veya pekmez katmasak olur mu
Canım merhaba, ben de dün akşam başladım ama nasıl yapıldığını bilmediğimden kafama göre yapıyorum. Akşam yatmadan önce ve sabah kahvaltıda bir kase süte katıyorum bisküvileri ama tamamen eritmiyorum midem bulanıyor öyle sadece yumuşuyorlar. Bir de ılık süt olması şart mı? Soğuk sütle yaptım ben.
Ben 3 ay kadar yaptım... Ramazanda bıraktım. Sabah kahvaltıdan sonra ve gece yatmadan. İçine bal pekmez falan karıştırmadım. Ama yarım çay bardağı keçiboynuzu pekmezini sulandırıp aynı şekilde sabah ve gece yatmadan içtim. 44 kilo ile başlamıştım. 3 ayın sonunda şu an 53 kiloyum... (İLK DEFA)ayrıca bende soğuk süt ile yaptım ve karıştırmadım. yumuşuyor zaten kesin sonuç alırsın....
allahim kedinin cigere baktigi gibi bakıyorum resmen suan :)) keske ben de kilo almaya ugrassaydim. eminim hedefime fazla fazla ulasmistim şimdiye
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
1 hafta oldu başlayalı 1 kilo almışım.
insallah biz kilo alamayanlarda yazarız buraya bır zamanlar cok zayıftık bu yontemle kılo aldık dıye:)Bende yeniyim. Merhabalar herkese. Bu yöntem le bende kilo almıştım zamanında. Şimdi kilom 56. 48 den yukarıya çıktım, ve daha bir güzel oluyor insan.
İ
insallah biz kilo alamayanlarda yazarız buraya bır zamanlar cok zayıftık bu yontemle kılo aldık dıye:)
Slm kızlar bende şuan 45 kiloyum ve 4 aylık bebeğim var çok zayıflık çok kötü. Bebeğime yetişemiyorum halsiz kalıyorum hemen. Bebe bisküvisi olayı iyimiş hemen denicem. İnş işe yarar