• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

Şimdiye kadar herşeyi denedim ama işe yaramadı sadece hamileliğimde 68 i gördüm ilk defa doğumdan sonra hepsi gitti :KK42:

Kızlar neler yaptınız
Benim bi tanıdığım var acayip şekilde yemek yer ama hiç kilo alamazdı bende öyleyim
pharmaton kullanmış kahvaltıdan sonra içmiş kullanan varmı aranızda ben artık onu kullanmayı düşünüyorum
ne yaptıysam olmuyo çünkü

Kızlar neler yaptınız
Benim bi tanıdığım var acayip şekilde yemek yer ama hiç kilo alamazdı bende öyleyim
pharmaton kullanmış kahvaltıdan sonra içmiş kullanan varmı aranızda ben artık onu kullanmayı düşünüyorum

Kızlar neler yaptınız

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir./COLOR] :71:

9

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir./COLOR] :71:

Ben 19 yasindayim bir yasinda kizim var 58 kiloyla doguma girdim dogum dan sonra 54 kilo kalakaldim sonra haftasina 50 kilo oluverdim. Ama benim hedefim 55 bana kilo cok yakisiyo elim yuzum bebek gibi oluyor bunu deniycem ise yararsa cok dua ederim 5 kilo alsam yeter :D :D

Ben 19 yasindayim bir yasinda kizim var 58 kiloyla doguma girdim dogum dan sonra 54 kilo kalakaldim sonra haftasina 50 kilo oluverdim. Ama benim hedefim 55 bana kilo cok yakisiyo elim yuzum bebek gibi oluyor bunu deniycem ise yararsa cok dua ederim 5 kilo alsam yeter :D :D
Umarim isinize yarar

ben de 2 gün önce başladım geceleri 20 tane cicibebeyi sütle karıştırıp yiyorum 1.60 boyunda 43 kiloyum 50 olmayı planlıyorum umarım işe yarar:)

bastan sona okuyamadım bebegım var takıp edemıyorum burda okuyup deneyıp kılo alan var mı kardsım cok zayıf kılo alamıor doktorada gıdıor olmuyor bunu sabah aksma yapmasını onerıcem ıse yarıosa

Konu ilk açıldığında bende denemiştim bunu vaybe :KK49:sonradan midem bulanmisti biraz devam edememistim malum surupla ve kendi insan üstü cabalarimla 40 kilodan 56 kiloya cikmıştım 3-4ayda

Şimdi tekrar verdim o kiloları :mad:eskisi kadar olmasada zayıfladim kilo bana da çok yakışıyor özledim o halimi:cry:
Aslinda işin püf noktası yatmadan önce bişeyler yemek ben öyle başarmıştim yani
Şimdi tekrar başlıcam çalışmalara:KK69:

ben de çok zor kilo alan biriyim.şuan kilom fena değil 49 falanım.ama tek sorun yanaklarım hiç şişmiyor :( bu ara hafif yanak yaptım gibi aynaya bakmaktan alamıyorum kendimi çok yakışacak daha alsam. bunu deneyenler de hep memnun sanırım. en kısa zamanda ben de başlıyorum inşallah umarım işe yarar

en etkili sonuç alanlara sormak istiorum hangi markaları önerirsiniz cicibebede?bugün herobabyle başlayacağım varsa ona geçerim

Bende başlamayı düşünüyorum sanırım en kötü durumda olan benim şua itibariyle 38 kiloyum yaş 30 :-(
en fazla 41 oldum hedefim 45 umarım alabilirim

aslında olay ne yediğinden ziyade tok karnına zaten dolu olan mideyi genişteme meselesidir...kilo almada kritik nokta ne yersen ye ama tok karnına özellikle akşam yatmadan önce ye ki zaten mide duvarlarınızın genişlediğini hissediyorsunuz ve doğal olarak kilo almaya başlıyorsunuz...ben de 48 kg yum ve kilo almam lazım daha önce 3 defa 56 kg oldum artık ezberledim nasıl kilo alınır ama nedense bir türlü çıktığım kiloda kalamıyor geri veriyorum...şimdi yine kilo alma zamanına girdim akşamları tok karnına ballı süt içiyorum..

Bende kilo aldım zamanında bununla ama verdim oda benden kaynaklı tabii yemedim hiç. Şimdi ise kullandığım ilaç yüzünden aşırı iştahım açıldı ilaç adı veremem ve antidepresan bugün 2 ekmek yedim şu an yarım ekmek yedim mesela ve üstüne bunu yedim tekrar şaka gibi :)

Benimde boyum 172 civarında kilom 51.800 :((( bende 57 olmak istiyorum ama 1 kilo bile alamıyorum ve ben bayada yiyorum hemde hep fast food türü şeyler yiyorum ama yok alamıyorum. Bu akşam bende başlıyorum bebe bisküvisi süt bal muz karışımına inş alırım :(

Back