1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

1 hafta icinde 2 kılo almısım kızlarr.bakalım işe yarayacak mı dıe baslamıstım pek umudum yokdu ama hakıkaten yarıyomus. mamaya devam

cicibebe mideyi bulandırıyo ucuncu aksam yıyemıyorsunuz cozumu ıcıne muz atın cicibebenın tadını bastırıyo o armut elma da katabilirsiniz damak tadınıza kalmıs deneyın mutlaka ve bana dua edın kı kılo olsun

benimde boy 173 kilom 50-53 arası gidip geliyor. İşe yarıyor mu cidden ben de deneyeyim cici bebeyi çok severim zaten üni de bile alıp yiyodum öyle :)

CANIM YARDIM ET MAŞALLAH BU ARADA SADECE GECE YATMADAN ÖNCE Mİ YEDİN NE NE KADAR BÜSKİVİ YEDİN SÜTLE YARDIM EDİN BALOM VAR 2.5 AY SONRA

ben de yaza kadar bir miktar kas yapmak ve kilo almak istiyorum ve bu konuları araştırıyorum. kesinlikle faydalı bir başlık çok teşekkür ederim!

Canım bir bebe biakuvisinde kaç tane oluyor acaba?? Her defa 17 biskuvu yemeliyimmi?? 2 stakan sütemi? :2:

Bende kilo almak istirm 170 boya 52 kiloya sahibim.57 civari olsam kendimi dhaa iyi hissedicem.bu mamalar ise yariyor mu grrcekten

evet yarıyo işe ama ben 1 haftada 2 kilo aldım sende degısır bu durum senın vücuduna baglı ama aksam özellikle bıseyler atıstırıp snrda mamayıda tatlı nıyetıne yersen onun üstünede uyudugunda ve bunu düzenlı yaptıgında alırsın.1 gün bile aksatma snr gelsin kilocuklar

Arkadaşlar! Bir kaç gündür burada da yazmış olduğum gibi sağlıklı kilo alma konusunda araştırmalar yapıyordum ve gerek internetten gerek ise çevremde spor yapanlardan aldığım tavsiyeler üzerine sizlerle öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum.

Öncelikle, söylenene göre kilo almak için çok da ekstrem şeyler denemeye gerek olmadığı yönünde. Bazı arkadaşlarım sadece günde 2-3 litre süt içerek bile başka hiçbir şey yapmadan ayda 2-3 kilo alınabileceğini fakat bunun yağlanmaya sebep olabileceğini belirttiler.

Bunun yerine kilo aldırıcı (verdiğim adreste kilo aldırıcılar bölümünde detaylı bilgiye ulaşabilrsiniz) sporcu gıdaları kullanmanın daha akla yatkın olduğunu da söylediler. Bu gıdalar genellikle protein tozu (bkz. wikipedi başlığında yazanlar https://tr.wikipedia.org/wiki/Protein_tozu) ve benzeri karbonhidratlar içeriyorlarmış ve bazıları neredeyse serviş başına 1000 kalori veriyor! Artık bunları da kullanıp kilo almamak imkansız herhalde.

Ben en kısa zamanda bir tane sipariş verip deneyeceğim, sonuçları da burdan sizlere aktaracağım!

arkadaşlar bir kaç mesaj yukarıda bahsettiğim gibi sporcuların kullandığı kilo aldırıcılardan birini araştırıp aldım (Hangi Supplement adlı siteden bilgi aldım, yukarıda bahsetmişitm).

Bugün ilk defa kullandım, bakalım sonuç ne olacak, bilgi vermeye devam edicem.

Kızlar kilo almak için sporcuların kullandığı progainer diye bi toz var kakaolu çok özdiler nette araştırdım. Almanızı tavsiye ederim bende yeni aldım eşim için 3 gündür sabah akşam içiyo bakalım alıcakmı sonucu burayada yazarım bir ay geçsin.

Karbonhidrat değeri yüksek olanları kullanın.aksine protein değeri yüksek olanı kullanırsanız almak yerine verirsiniz. Spor hocası söylemişti.

Arkadaşlar ben 33 yaşında evli iki çocuk annesiyim. Ama şimdiye kadar 44 kilonun üzerine çıkamadım. Hamileliklerimde en çok 52 oldum ve doğum sonrası bir çırpıda gitti aldığım kilo. Kilo adına denemediğim hiçbir şey kalmadı. Bu cici bebe mucize gibi bir şey gerçekten 14 gündür sabah kahvaltıdan sonra 15 adet bisküviyi süt ile karıştırıp yiyorum, birde gece yatmadan hemen önce 25 bisküviyi sütle karıştırıp yiyorum.. 14 günde 1,5 kilo almışım. hayatımda ilk defa 44 kilonun üzerine çıktım...Kendim bile inanamıyorum... bu arada boyun 1,65 55 kilo olana kadar devam....

Destinax arkadasim tesekkuru sana bir borc biliyorum.Iyiki bunu paylasmissin cok faydasini gorduk.Cok ama cok TESEKKURLER..

Bende yatmadan önce mama yiyordum bi zaman sonra midem almamaya başlamıştı bırakmıştım. Bugün başlıyorum yeniden kızlar pekmezli daha güzel oluyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…