dediğn diyet hangisiydi canım?Arkadaslar benim dedigim diyette cok kilo aldiriyor deneyin bak ayrica hergun pankek yapin uzerine nutella onun ustune muz ustune kivi superkalori bombasi
nereye yazmıştın ben bakıp bulayım canım. merak ettim :)Canm tel.den giriyorum kopyala yapistir yapamadm
pirinç ununu muhallebi olarak yiyicez sanırım. bide onun üzerine yarım ekmek mi :26:kilo almanın başka bir yolu....
Arkadaşlar kilo alma konusubu araştırırken bir arkadaşın deneyip kilo aldığı ve aynı yöntemle bir çok kişinin de kilo aldığı yorumu paylaşıyorum...
ARKADAŞLARIM !!!
Şimdi size kilo almanın en kolay ve en keyifli yolunu anlatacağım Ben o kadar zayıfım ki hala uygulayamıyorum bu diyeti tembellikten bi de azck yeyince bu zayıf halimle göbek yapıyorum
Kilo almak isteyip de alamamanın ne kadar üzücü birşey olduğunu biliyorum..Hemcinslerimiz için çoğu zaman çekiniriz erkek ya da kız arkadaşlarım doğru değil mi..? artık bunlara son. Şimdi çok samimi bir şekilde söylüyorum!!! Lütfen yazdıklarımı uygulayın..Ama bir hafta uygulayın..Eğer kilo aldıysanız devam ettirin istediğiniz kiloya ulaşıncaya dek. Alamazsanız diye birşey söylemeyeceğim çünkü öyle bir ihtimal olmayacak..
1- Günde 1 kase yoğurtun içine sevdiğiniz herhangi bir reçelden 3 yemek kaşığı dolusu ekleyin ve bunu yeyin muhakkak (saati önemli değil)
2- Yatmadan önce 1 bardak sütün içine pekmez katın bunu için.
3- Yatmadan 1 saat önce de 1 kase pirinç unu yeyin(marketlerde bulabilirsiniz 1 kutusu 1.25 TL)
4-Birde bu 1 kase pirinç ununu yedikten sonra da yarım ekmeği zorlayın süt zamanı gelene kadar.
5- Ve son olarak sabah aç karnına yarım çay bardağı pekmez için burnunuzu tıkayın zorlayın.
>>>>>>SONUÇ: 1 hafta = 5 kilo;-)
Düzenli uygulamayan 1 gün bile aksatan arkadaşlara söylüyorum.Bunu düzensiz uygulacaksanız hiç ama hiç yazmayın bile bi kenara.1 gün bile ara vermek benim gibi sizi eski halinize döndürür azıck iyi olmuşken bile. Üniversite yıllarımda yaptım bunu ve işe yaradı.1 hafta sonra buraya yazın işe yaradı diye de diğer arkadaşlar için de bi umut olsun uygulasınlar.Kimseyi gereksiz yere ümitlendirmek istemem ama şiddetli tavsiye ediyorsam da doğruluğu bir kaç kişi üzeirnde denendiğindendir arkadaşlarım..Morali asla ama aslaa azaltmayın Canınız sıkıldığı anda BEN KİLO ALMA SÜRECİNDEYİM diyerek biraz erteleyin bu can sıkıntınızı.Hatta bunu erteleyeceğiniz tarihi de yazın..Yeterki bu süreçte morali güzel tutun..Güzel ülkemin güzel insanları
Canim adacayini gogusler icin ben de kullaniyorum ama kesinlikle sabah icme uyumadan once ic cunku hormonlar biz uyurken daha iyi calisiyor sabah icenler gnelde basarisiz oldu..
Bu arada adacayini sallama iciyorsan bitirdikten sonra posette kalan suyla masaj yap 5dk. Gercekten etkili
bu cicibebe bi bende işe yaramadı anlaşılan...
Düzenli olarak her gece yedin mi ? Ve tok karına yani karnını bununla doyurmayacaksın.
Canim adacayini gogusler icin ben de kullaniyorum ama kesinlikle sabah icme uyumadan once ic cunku hormonlar biz uyurken daha iyi calisiyor sabah icenler gnelde basarisiz oldu..
Bu arada adacayini sallama iciyorsan bitirdikten sonra posette kalan suyla masaj yap 5dk. Gercekten etkili
bende tam sevincimi paylaşmak üzere foruma girdim bu yazıyla karşılaştım
her yediğimiz ürünü araştırırsak karşımıza böyle yazılar mutlaka çıkar hiçbir şey yiyemeyecek miyiz o zaman
bu arada 10 günde 1 kilo aldım :)
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettimve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?