• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

bende yaptım..
yanında bide gün içinde çikolata ve çeviz yiyordum..
kiloda aldım.
net bi ayda 4 kilo aldım diyemem ama yüzüme renk geldi yanaklarım çıkmaya başladı..
bence denemeye deger :16:

Alırsınız alırsınız ben 1,5 ayda aldım 6 kilo şimdi 48im biraz daha alacağım sonra tamam :)

canım seni takip ediyorum ikimizde aynı zamanda başlamıştık ben 45-46 arası gidip geliyorum en son 45 tim.. son zamanlarda pek yiyemedim şimdi tekrar başlıyorum :56::56::56::56:

sen istediğin kiloya yaklaşmışsın sana maşallah :nazar::nazar::nazar: şu tartıda 50 yi görmeyi çok istiyorum.

canım seni takip ediyorum ikimizde aynı zamanda başlamıştık ben 45-46 arası gidip geliyorum en son 45 tim.. son zamanlarda pek yiyemedim şimdi tekrar başlıyorum :56::56::56::56:

sen istediğin kiloya yaklaşmışsın sana maşallah :nazar::nazar::nazar: şu tartıda 50 yi görmeyi çok istiyorum.
Evet canım beraber başlamıştık, ölçülerin ne alemde peki benim kalça aldı başını gitti bacaklarım da kalınlaştı ama göğüste 2 cmcik fark var sadece :50:
Ne güzel canım ikimiz de başlamışız ya kilo almaya o güzel işte en azından alınabiliyormuş herkese bunu anlatmaya çalışıyorum artık isteyince oluyor her zaman yapacak bir şeyler vardır:34:
Senin boyun kaçtı canım, aslında ben hemen hemen ideal kilomdayım şu an ama hala üst kısmım zayıf gibi geliyor, annem teyzelerim alma artık diyor ama alacağım ben de şöyle bir 53 54 55 olmak istiyorum. Boyum da 1.58, boya göre 55 fazla gibi geliyor olabilir kulağa ama o kadar uzun süre zayıftım ki biraz da şişko olayım :9::9::9:

Evet canım beraber başlamıştık, ölçülerin ne alemde peki benim kalça aldı başını gitti bacaklarım da kalınlaştı ama göğüste 2 cmcik fark var sadece :50:
Ne güzel canım ikimiz de başlamışız ya kilo almaya o güzel işte en azından alınabiliyormuş herkese bunu anlatmaya çalışıyorum artık isteyince oluyor her zaman yapacak bir şeyler vardır:34:
Senin boyun kaçtı canım, aslında ben hemen hemen ideal kilomdayım şu an ama hala üst kısmım zayıf gibi geliyor, annem teyzelerim alma artık diyor ama alacağım ben de şöyle bir 53 54 55 olmak istiyorum. Boyum da 1.58, boya göre 55 fazla gibi geliyor olabilir kulağa ama o kadar uzun süre zayıftım ki biraz da şişko olayım :9::9::9:

benim boy 1.60 benimde kalçalar aldı başını gidiyor :9: üst tarafım zayıf göğüslerde pek bi gelişme yok... aldığım kilolar kalçaya gidiyor gibime geliyor ama şikayetçi değilim 39 kilo olduğum günleri hatırlayıp şükrediyorum sağlıksız görüntüm kalmadı 5 kilo daha almaya çalışacağım :56:

dediğin gibi isteyince kilo alınabiliyor kimse umutsuzluğa kapılmasın bol bol yemek ve sabır gerisi kendiliğinden geliyor zaten.

benim boy 1.60 benimde kalçalar aldı başını gidiyor :9: üst tarafım zayıf göğüslerde pek bi gelişme yok... aldığım kilolar kalçaya gidiyor gibime geliyor ama şikayetçi değilim 39 kilo olduğum günleri hatırlayıp şükrediyorum sağlıksız görüntüm kalmadı 5 kilo daha almaya çalışacağım :56:

dediğin gibi isteyince kilo alınabiliyor kimse umutsuzluğa kapılmasın bol bol yemek ve sabır gerisi kendiliğinden geliyor zaten.

Inşallah üste de alırız canım ya :)
Spor yapıyor musun hiç peki

bende 26 yaşındayım 1.68 boyum 54 kıloyum kendımı zayıf hıssedıyorum:( pekmez yıyorum bır haftadır ıstahımda yerınde. bebek dusunuyoruz 2-3 aydır kan tahlıllerı hormon testlerı vs yaptrdım demır eksıklığı cıktı ılaç kullanıyorum bunun ıcın oda ıstah acar denılıyor iştahım var ama kılo alamıyorumsoyle bı 57 58 olsam cok mutlu olucam

benim kızım çok zayıf ama yemek te yemiyor böyle mamalarıda yiyebiliceeni sanmıyorum şöyle zararsız ve çok faydalı bir hap olsa ne iyi olurmuş :(
:16:

bende 26 yaşındayım 1.68 boyum 54 kıloyum kendımı zayıf hıssedıyorum:( pekmez yıyorum bır haftadır ıstahımda yerınde. bebek dusunuyoruz 2-3 aydır kan tahlıllerı hormon testlerı vs yaptrdım demır eksıklığı cıktı ılaç kullanıyorum bunun ıcın oda ıstah acar denılıyor iştahım var ama kılo alamıyorumsoyle bı 57 58 olsam cok mutlu olucam

hamile kalınca belki hormonlarda değişiklik olabilir :49:

bende yaptım..
yanında bide gün içinde çikolata ve çeviz yiyordum..
kiloda aldım.
net bi ayda 4 kilo aldım diyemem ama yüzüme renk geldi yanaklarım çıkmaya başladı..
bence denemeye deger :16:

aynen katılıyorum gece yatmadan muz yemek te işe yarıyo :56:

günaydın canlarım nasılsınız, oğlum biraz hastaydı pek giremedim buralara...şükür iyileşti...
derslere başlayacam yine :5:
kilom u hiç sormayın :5:
sizde ne var ne yok??
afillim
tiramisum
nutem
bibicanım
aklıma gelmeyen diğer canlarım ne alemdesiniz??:ssz:

günaydın canlarım nasılsınız, oğlum biraz hastaydı pek giremedim buralara...şükür iyileşti...
derslere başlayacam yine :5:
kilom u hiç sormayın :5:
sizde ne var ne yok??
afillim
tiramisum
nutem
bibicanım
aklıma gelmeyen diğer canlarım ne alemdesiniz??:ssz:

çok geçmiş olsun canım :43:

valla en sonunda ben böyle sürükleye sürükleye yemeğe götürcem sizi:4:
herkes saldı iyice

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:

Bugün başlıcam! 3 ay sonra düğünüm var inşallah bi 10 kilo falan alırım :) sağ ol canım paylaşımın için

Bende sizler gibiyim arkadaşlar ama ben biraz gögüs için istiyorum kilom 46 boyuma göre 52 olmam sart 21 yasındayım ve bıran önce vucudumu şekillendirmeliyim
Normalde iştahsız biriydim ama her yemekten sonra bir kaşık zorla alıp ardından iki nane yapragı azıma atıyordum nane zayıflatır ama az kullanımda benım tat değişimi sayesinde iştahımı acıyor ve fark ettiğim şu oldu biz iştahsızlar :1: öğünlere dikkat etmiyoruz ve acıktıgımızda bıraz beklıyoruz ve mıde kuculmesıne sebep oluyoruz bunlar bır kacı tabi
Ben size günlük yaptığım programı anlatıcam :42: Umarım işinize yarar :40:
Öncelikle çalışıyorum bu yuzden sabah kalkıp
Adaçayı (gögüs için )
1 haşlanmış yumurta
Pekmez ve tain (yiyebildiğim kadar ekmekle)
Kibrit kutusundan biraz fazla peynir (tam yağlı)
Bal (yağlı ekmeğe döküp )
Zeytin 5-6 tane (kucuk kucuk ekmek içleri ile )
Salata ve domates (dilimleyip yağ döküyorum üstüne ve tuz )
Arada annemin insafına gelirse sucuk :1:

Not:Yağ bizim için önemli kilo alımında ancak orantısız almamak için sporda bunu siz ayarlamalısınız
Ayrıca iştahsız arkadaşlar benim verdiğim ölçülerin biraz aşağısı ile ufaktan başlayabilirler :)

Saat 12 gibi
İş yemeği herseyi bitirene kadar zorluyorum kusacak duruma gelince bir 10 dk ara verip yada daha fazla zorla yiyorum :27:(İşkence yoksa açılmaz bu mide )

saat 3te cay borek falan havası :D yediğimden biraz daha fazla yemeğe özenıp yıyemesem bile son lokmaları yavaş yavaş mıy mıy zorla sokuyorum mideye :D

işlerim yogun oldugu ıcın 5 gibi eve gidince
Yapılan her yemekten bir tabak ayrıca +1 kasık hergun fazla koyuyorum ve her yemekte iştah acmak için mutlaka salatanız olsun bol yeşillikle mideniz bulandığı an yiyin
Ve yemeği siz yapmıyorsanız rica edin yapan kişi mutlaka her zamankinden biraz daha fazla yağ koysun :)

Saat 9 gibi yine yemek yada kahvaltı ancak bu sefer ekmek cok cok önemli yarım ekmek zorla:)
ve bol meyve ozellıkle muz :D
ve arkadaşımızın dediği gibi cicibebe :) yatmadan önce
Çok gibi gelebilir ama uyguladıkca vucud direncinizde artıyor ayrıca ben sabahları vitamın hapıda alıyorum ac karnına bununda iştah için etkisi oluyor
Et ve balık ürünlerini unutmayın her hafta hatta ımkanınız varsa hergun tavuk veya et tuketın
Hatta benım gıbı ıstahınız acılırsa ki ben bunu 1,5 haftada basardım saat bası aburcubur yıyorum :D
Hersey sağlığım ve gögüslerim için gelişmeleri yazarım arkadaşlar umarım sizde ben gibi yapıp başarabilirsiniz ben şimdiden alacağıma inanıyorum bunları yapan herkes alır zaten midem çöp gibi :D :46::49::56:

49 oldum hemde cok duzenli yapamadım bide duzenli yapsam dewam ediyorum yaza kadar insallah daha alirim
bende ari mama yaptım ayrıyetten yicem şimdi ondada bol vitamin var hem kızıma yediriyodum bayada tombul bir bebekdi ikinci kızımı pahalı mamalardan yedirdim o 5 yasinda ama hala tuy siklet neyse uzatmiyim karalıyım her yol mübahh :56:

Kesinlikle ve kesinlikle kilo aldırıyor. Bende test ettim onayladım :32:
Şimdi yine yiyorum her gece yatmadan önce yiyin mutlaka :40:

Back