1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

merhaba,kaç kilodan kaça çıktınız,nekadar sürede etkisi başlıyor
ben geçen yıl yaklaşık 2 ayda 6-7 kilo aldım. tabi sadece cicibebeyle değil. sürekli yemek yiyordum bide iştah açıcı şurup kullandım. günde iki kez de cici bebe

ben geçen yıl yaklaşık 2 ayda 6-7 kilo aldım. tabi sadece cicibebeyle değil. sürekli yemek yiyordum bide iştah açıcı şurup kullandım. günde iki kez de cici bebe

iştah açıcı şurubu daha önce kullanmıştım ama acayip uyku yaptı.çalıştığım için o zor olur heralde ama günde iki defa cicibebe yemek daha bi kolay sanki..

iştah açıcı şurubu daha önce kullanmıştım ama acayip uyku yaptı.çalıştığım için o zor olur heralde ama günde iki defa cicibebe yemek daha bi kolay sanki..
uyku yapıyor ama bir iki güne alışıyor vücut. ama tabiki ilaç kullanmak hiç doğru değil iştah için ben çaresizlikten kullanıyorum
içmeye başladığım anda sürekli karnım kazınıyor bişeyler yeme ihtiyacı duyuyorum. ama cicibebe kadar önemli bişey de kahvaltı!
kilo almak için çok çokk çoookkk önemli. tereyağlı ballı ekmekler sucuklar tahin pekmezler yemek lazım. 1 haftada 2 kilo aldım bu şekilde kendimle gurur duyuyorum valla

bir haftada 2 kilo mu???süper.kahvaltıya da özen göstericem bundan böyle,bıktım artık bu zayıflıktan 40 kiloyu geçemiyorum bir türlü

bir haftada 2 kilo mu???süper.kahvaltıya da özen göstericem bundan böyle,bıktım artık bu zayıflıktan 40 kiloyu geçemiyorum bir türlü
evet tam 2 kilo! staja giderken kahvaltı yapmıyordum eski kiloma düştüm 46ya kadar
şimdi 2 haftadır tatildeyim ve 1 haftadır doğru düzgün kahvaltı ediyorum yemek yiyorum. şu anda 48.5 kiloyum
hedefim de 54 bu sefer. çok alıyım ki verme payı olsun arada

tebrik ediyorum demekki azimlisin,peşini bırakmıyosun.ben bişeye başlayınca bıkıyorum.düzensiz uygulamalardan kaybediyorum demekki

tebrik ediyorum demekki azimlisin,peşini bırakmıyosun.ben bişeye başlayınca bıkıyorum.düzensiz uygulamalardan kaybediyorum demekki
yok ben bir kere başlarsam bırakmam bide aldıkça daha motive oluyorum. ilk haftalarda 1-2 kilo birden alınıyor ama sonra yavaşlıyor. azmedip devam etmek lazım bide 4 ay sonra düğünüm var o zamana kadar azcık kilo almam lazım bu sefer kesinlikle bırakmam iştah açıcı şurup + cicibebeye devammmm

allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin inş.gelinliğe yakışmam lazım diyosun.

allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin inş.gelinliğe yakışmam lazım diyosun.
Amin teşekkür ederim aynen gelinlikçi kilo al dedi.nişanlım zaten yıllardır söylüyor düğüne kadar alıyım dedim
sen de bırakma azmet bol bol ye mutlaka alırsın

Canim adacayini gogusler icin ben de kullaniyorum ama kesinlikle sabah icme uyumadan once ic cunku hormonlar biz uyurken daha iyi calisiyor sabah icenler gnelde basarisiz oldu..
Bu arada adacayini sallama iciyorsan bitirdikten sonra posette kalan suyla masaj yap 5dk. Gercekten etkili

elimden geldiğince bırakmamaya çalışıcam,bugün koca bir kutu cicibbe aldım inş işe yarar.
kesinlikle yarar
bu arada aklıma gelmişken söyliyim. kalorisi en yüksek çikolata snickers. ben hergün snickers yiyordum. onu da tavsiye ederim. hem çok lezzetli hem de kalorisi yüksek

kesinlikle yarar
bu arada aklıma gelmişken söyliyim. kalorisi en yüksek çikolata snickers. ben hergün snickers yiyordum. onu da tavsiye ederim. hem çok lezzetli hem de kalorisi yüksek

onun içinde fıstık vardı galiba,fıstığı sevemiyorum bitürlü ondan her çikolatayı yiyemiyorum.gerçi ben bu kadar seçersem zor benim işim,ama denemeye çalışıcam,bu arada çok teşekkürler yardımın için

rica ederim, inşallah dilediğin kiloya ulaşırsın

canım kaç kiloyla başlamıştın sen

bende ogluma pekmez sulsmdirip veriyom bakalım ya su an 49 um bu ara verdim 3 -4 gün simdi yine baslarım mart 20 de tekrar tartılcam yazicam ..

Bende cici bebe sayesinde kilo almıştım sonra sorunlar sorunlar gene kilo verdim. Yeniden başlıcam bakalım. Ben bazen sütle bazen hazır pudingle karıştırıp yiyordum. Sürekli sütle sıkılıyor insan:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…