Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
. Ya benimde tek sinir oldugum bacaklar valla bakk 48 den sonrasi bacalara yavastan iner soyliyim bnm oyle olmustuevet kızlar gerçektende işe yarıyor 31 ağustos 2013 de başladım ve 43 kiloydum hergün yatmadan önce bebebisküvisi ve sütü karıştırıp yedim şimdi tartıldığmda 48 i görebiliyorum :)) çevremdeki insalar bile söylüyo sen kilo mu aldın yüzünden ve göbeğinden belli diye ben denemenizi tavsiye ederim hiç tatlı sevmeyen biri olarak keyfle yiyorum babam dalga geçiyor bizim evimizde bebek var diye :)) ama bi sorun var kiloda alsam bacaklarım yinede ince malesefbacak kalınlaştırmak için bildiğiniz bi yöntem varsa tavsiye ederseniz sevinirim :))
. Ya benimde tek sinir oldugum bacaklar valla bakk 48 den sonrasi bacalara yavastan iner soyliyim bnm oyle olmustu
yani 48 den snra anca bacakların toparlanırmı diyosun canım :)) senin boyun kaç peki ideal kilon 58 ise aynı boydayız o zman bnde artık mini elbiselerimi giymek istyrm çok morelim bozuluyo kat kat giyindikten snra o elbiseleri giymek(
valla alt bacakların, bileklerin ince olması hoş bir durum bence,
ben o yüzden alt bacağıma almak istemiyorum
ama üst bacaklarım çok kilo aldı benim 5 kilo falan aldım o bile farketti
5 kilo sırf kalça popo ve bacak oldu başka bir yere gitmedi keşke benim de bacaklarıma değil de kollarıma omuzlarıma gitse![]()
Alır tabiki Boyum 1,68 kilom 48 daha cok isim var bu sefer cok azimliyim yatarken praktnmi icsem diyom ya benim 49 da takiliyo asamiyom sanki assam dwmi gelirr ayy bazen bosuna cabaliyom gibi geliyoyani 48 den snra anca bacakların toparlanırmı diyosun canım :)) senin boyun kaç peki ideal kilon 58 ise aynı boydayız o zman bnde artık mini elbiselerimi giymek istyrm çok morelim bozuluyo kat kat giyindikten snra o elbiseleri giymek(
bebe bisküvilerinin zararlı olduğunu duymuştum
Alır tabiki Boyum 1,68 kilom 48 daha cok isim var bu sefer cok azimliyim yatarken praktnmi icsem diyom ya benim 49 da takiliyo asamiyom sanki assam dwmi gelirr ayy bazen bosuna cabaliyom gibi geliyo
Hemen basliyorum :) umarim faydasini gorurum . Cunku sekiz ay sonra evleniyorm ve 45 kiloyum :))
Hemen basliyorum :) umarim faydasini gorurum . Cunku sekiz ay sonra evleniyorm ve 45 kiloyum :))
Benımde nasipse 6 ay sonra düğünüm var benımde başlamam gerek umarım alırız kilocukları :))
Alırsınız alırsınız ben 1,5 ayda aldım 6 kilo şimdi 48im biraz daha alacağım sonra tamam :)
Alırsınız alırsınız ben 1,5 ayda aldım 6 kilo şimdi 48im biraz daha alacağım sonra tamam :)
1.5 Aydamı gerçekten ben 1.5 ayda alsam o kiloyu o kadar çok seviniriim ki ama alamıyorumSiz yiyince kolay kilo alanlardanmısınz çok şaşırdım maşaAllah :) Nasıl tükettiniz hangi aralarda yediniz nasıl yaptınız anlatrmısın:) boyun kaç bu arada merak ettm
Ben çok yese de kilo alamayan kiloluların ya da su içse yaratanların gıcık olduğu bir tiptim
Boyum 158
Çok çok yemek yedim cicibebe yedim bol bol:) ekstradan bir şey yapmadım ah bir de 2 haftadır çok düzenli olmasa da tibet egzersizleri yapıyorum
Balık yağı tüketiyorum kilo aldırmıştınız pek sanmıyorum ama iştah açmaya yardımcı olabilir
bebe bisküvilerinin zararlı olduğunu duymuştum