- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Alırsınız alırsınız ben 1,5 ayda aldım 6 kilo şimdi 48im biraz daha alacağım sonra tamam :)
Evet canım beraber başlamıştık, ölçülerin ne alemde peki benim kalça aldı başını gitti bacaklarım da kalınlaştı ama göğüste 2 cmcik fark var sadececanım seni takip ediyorum ikimizde aynı zamanda başlamıştık ben 45-46 arası gidip geliyorum en son 45 tim.. son zamanlarda pek yiyemedim şimdi tekrar başlıyorum
sen istediğin kiloya yaklaşmışsın sana maşallahşu tartıda 50 yi görmeyi çok istiyorum.
Evet canım beraber başlamıştık, ölçülerin ne alemde peki benim kalça aldı başını gitti bacaklarım da kalınlaştı ama göğüste 2 cmcik fark var sadece
Ne güzel canım ikimiz de başlamışız ya kilo almaya o güzel işte en azından alınabiliyormuş herkese bunu anlatmaya çalışıyorum artık isteyince oluyor her zaman yapacak bir şeyler vardır
Senin boyun kaçtı canım, aslında ben hemen hemen ideal kilomdayım şu an ama hala üst kısmım zayıf gibi geliyor, annem teyzelerim alma artık diyor ama alacağım ben de şöyle bir 53 54 55 olmak istiyorum. Boyum da 1.58, boya göre 55 fazla gibi geliyor olabilir kulağa ama o kadar uzun süre zayıftım ki biraz da şişko olayım
benim boy 1.60 benimde kalçalar aldı başını gidiyorüst tarafım zayıf göğüslerde pek bi gelişme yok... aldığım kilolar kalçaya gidiyor gibime geliyor ama şikayetçi değilim 39 kilo olduğum günleri hatırlayıp şükrediyorum sağlıksız görüntüm kalmadı 5 kilo daha almaya çalışacağım
dediğin gibi isteyince kilo alınabiliyor kimse umutsuzluğa kapılmasın bol bol yemek ve sabır gerisi kendiliğinden geliyor zaten.
bende 26 yaşındayım 1.68 boyum 54 kıloyum kendımı zayıf hıssedıyorumpekmez yıyorum bır haftadır ıstahımda yerınde. bebek dusunuyoruz 2-3 aydır kan tahlıllerı hormon testlerı vs yaptrdım demır eksıklığı cıktı ılaç kullanıyorum bunun ıcın oda ıstah acar denılıyor iştahım var ama kılo alamıyorumsoyle bı 57 58 olsam cok mutlu olucam
bende yaptım..
yanında bide gün içinde çikolata ve çeviz yiyordum..
kiloda aldım.
net bi ayda 4 kilo aldım diyemem ama yüzüme renk geldi yanaklarım çıkmaya başladı..
bence denemeye deger
aynen katılıyorum gece yatmadan muz yemek te işe yarıyo
günaydın canlarım nasılsınız, oğlum biraz hastaydı pek giremedim buralara...şükür iyileşti...
derslere başlayacam yine
kilom u hiç sormayın
sizde ne var ne yok??
afillim
tiramisum
nutem
bibicanım
aklıma gelmeyen diğer canlarım ne alemdesiniz??
kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettimve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
haa bu arada ben yiyip yiyip kilo alamayanlardandım 21 yaşıma kadarda (bu seneye kadar yanii) :)) 45 kg yi aşamayanlardandım ... Bilginize
49 oldum hemde cok duzenli yapamadım bide duzenli yapsam dewam ediyorum yaza kadar insallah daha alirimburdan ara ara yazıp bilgi verecegım yokmu benle yarısacak kımse 47 kıloyum hadı hayırlısı
bende ari mama yaptım ayrıyetten yicem şimdi ondada bol vitamin var hem kızıma yediriyodum bayada tombul bir bebekdi ikinci kızımı pahalı mamalardan yedirdim o 5 yasinda ama hala tuy siklet neyse uzatmiyim karalıyım her yol mübahh49 oldum hemde cok duzenli yapamadım bide duzenli yapsam dewam ediyorum yaza kadar insallah daha alirim
49 oldum hemde cok duzenli yapamadım bide duzenli yapsam dewam ediyorum yaza kadar insallah daha alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?