- 7 Haziran 2013
- 33
- 3
- 28
1,54 canım 60 kilo olunca şişman olucam zaten 1 haftada eririm 55 olurum mamayı bırakınca
hmm inş. istediğin gibi olur cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,54 canım 60 kilo olunca şişman olucam zaten 1 haftada eririm 55 olurum mamayı bırakınca
Bende denemek istedim. Sütle birlikte yiyince öğürtü geliyor afedersin Bende yanında süt içiyorum daha iyi oluyor.kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
kızlar ben yeni başladım.sipraktin aldım günde 3 ölçek alıyorum. bebe bisküviside yiyorum onun dışında normal devam ediyorum bugün başladım acaba kilo alabilecek miyim ????
kızlar ben yeni başladım.sipraktin aldım günde 3 ölçek alıyorum. bebe bisküviside yiyorum onun dışında normal devam ediyorum bugün başladım acaba kilo alabilecek miyim ????
kızlarrr banada yardım edin nolur gitmediğim doktor kalmadı bi türlü kilo alamıyorum iştahım sıfır bir kaşık fazla yesem midem bulanıyor ayağa kalkamıyorum... tahliller temiz çıkınca psikolojik dediler pskoloğada gittim yine aynı değisen bisey yok ben nasıl kilo alcam benim gibi olan var mı bi yardım nolur bu mide bulantısı hayatımı kararttı....:18:
canım benim söylediğim sadece bir ihtimal, baktırmadıysan dahiliyeye gidip idrar tahlili yaptırmanı tavsiye ederim, idrar yolu iltihabı bende sabahları mide bulantısı yapıyordu tek lokma koyamıyordum ağzıma haberim yoktu iltihap olduğundan, tahlillerde tesadüfi çıktı
ilaç kullandım tedavi oldum halloldu şimdi kalmadı mide bulantım
Bende 45 kilo,1.70 boya sahibim ama yıllardır sizinde söylediğiniz gibi bir kilo alabilmiş değilim. Gerçi çok sırıtan bir zayıflığım yok fakat yine de bu durumdan hoşnut değilim. Söylediğinizi önceden yapmıştım fakat bir yararını göremedim. Bir bende mi yaramıyor bu durum anlamadım gitti Çok doktora gittim fakat sonuç yok. Ne yapacağımı bilemiyorum artık.