• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

selam ben 4-5 ay önce düzenli olarak her gece yatmadan önce kocaman 1 bardak süt ile 10 adet bebe bisküvisi yiyerek yattım ve 1 ay içinde 3 kilo aldım.Ama çoğunluğun olduğu gibi ben de daha fazla yiyemedim çünkü içimi baydı. Tekrar arada deniyorum ama içim artık almıyor malesef.;(

Ayrıca ben mama gibi yemedim.Öyle kötü oluyor bence.Süte bisküviyi batırarak yiyordum.Aynı şey sonuçta..

bende yalnızca 3 kılo alsam cok ideal olucak fakat ben hergün 1lt kola içen bir insanım yani vucuduma istemeden şeker yukluyorum:50: buda çok sakıncalı ama bana kılo olarak gerı dönmedi hiç bir şekılde hemde...:43: ben gunde en fzla 2 ögün ama az yiyen biriyim son öğünü gece yerim... daha önceleride fazla yesemde farketmezdi zaten kolayı umarım bu sayede bırakırım bide bunu deneyelım... :26:

kızlar bu arada tartıya çıktığınızda 300 500 gibi gram oynamalar normal açlık ve tokluk durumuna gore artar yada azalır... ben sporcuyum antrenmanlı yorgun olursam tartıda 1 kılo fazla çıkarım buda kan dolasımı hızlanınca tükettiğim sıvı miktarının fazlalığından zaten bunu hasas tartıda rahatlıkla görebilirsiniz gram yada küsüratlar açken farkeder... bir insanın günlük alması gereken kalori 2000kl eğer bunun üstüne çıkarsa kilo alır aşağıda seyrederse yerinde sayar tıpkı bizde olduğu gibi :31: ayrıca o protein tozları kilo almak için değil kas oluşumuna yardımcı olmak için siz ağırlık yada fitness çalışmıyorsanız bi işe yaramaz takviye protein yada karbonhidrat tozlarını yoğun spor yapıp besini az tüketenler kullanır tavsıye etmem:50:
...........................................................>>>> OZAMAN SÜT VE BEBE PÜSKEVİTİYLE DEVAMMM EDELİMM:1:

kızlar bu arada tartıya çıktığınızda 300 500 gibi gram oynamalar normal açlık ve tokluk durumuna gore artar yada azalır... ben sporcuyum antrenmanlı yorgun olursam tartıda 1 kılo fazla çıkarım buda kan dolasımı hızlanınca tükettiğim sıvı miktarının fazlalığından zaten bunu hasas tartıda rahatlıkla görebilirsiniz gram yada küsüratlar açken farkeder... bir insanın günlük alması gereken kalori 2000kl eğer bunun üstüne çıkarsa kilo alır aşağıda seyrederse yerinde sayar tıpkı bizde olduğu gibi :31: ayrıca o protein tozları kilo almak için değil kas oluşumuna yardımcı olmak için siz ağırlık yada fitness çalışmıyorsanız bi işe yaramaz takviye protein yada karbonhidrat tozlarını yoğun spor yapıp besini az tüketenler kullanır tavsıye etmem:50:
...........................................................>>>> OZAMAN SÜT VE BEBE PÜSKEVİTİYLE DEVAMMM EDELİMM:1:

sen sporcuymussun bide sana kilo lazım canım .. ama ögünü artırr bnce cünkü senn migden kücülmüş yemeye yemeye..

1907_fb; sayın yoldaşım :)
kuzucuk ya bugün gittim bi eczanede tartıldım 46.100 gr çıktım. ama yeni yemek yemiştim ve kış nedeniyle kazak ve ceketim vardı. 1 kilo onu cıkarsam dedim 45 kilo olurum.
ama daha bi kaç gün önce arkadaşımın evınde tartıya çıktım 43.400
sonuç ne ki?
:) ama kilo almışım galiba ben.
başlayalıda 20 gün anca olmuştu zaten, 44 kiloydum da başladığımda..

1907_fb; sayın yoldaşım :)
kuzucuk ya bugün gittim bi eczanede tartıldım 46.100 gr çıktım. ama yeni yemek yemiştim ve kış nedeniyle kazak ve ceketim vardı. 1 kilo onu cıkarsam dedim 45 kilo olurum.
ama daha bi kaç gün önce arkadaşımın evınde tartıya çıktım 43.400
sonuç ne ki?
:) ama kilo almışım galiba ben.
başlayalıda 20 gün anca olmuştu zaten, 44 kiloydum da başladığımda..

Canım benim keske söyle yapsaydın .. İlk tartıldıgın yerde tartılsaydın ve ilk basladıgın zamanda üstünde ne varsa yani üstünü cıkartıp öle tartılsaydın derim ben en iyi böle anlardık ama almıstır benim yoLdasım ya almıstır ben inanıyorumm ..

bugün tam 1 ay oldu gdip tartılcam bakalım sonuc nedir ? :)

Canım benim keske söyle yapsaydın .. İlk tartıldıgın yerde tartılsaydın ve ilk basladıgın zamanda üstünde ne varsa yani üstünü cıkartıp öle tartılsaydın derim ben en iyi böle anlardık ama almıstır benim yoLdasım ya almıstır ben inanıyorumm ..

bugün tam 1 ay oldu gdip tartılcam bakalım sonuc nedir ? :)

sonucu bekliyoruz cnm

Konu sahibi sıcak tüketin demiş ama lütfen bu karışımı sıcak süt ile yapmayın.

Çünkü içinde protein bulunduruyor. Ve proteinler 35 derece üzeri sıcaklıkta ölürler.

Oda sıcaklığında ya da hafif ılıklaştırılmış süt ile yapın mamanızı. Hem bu şekilde daha lezzetli oluyor.

bu gece başlıyorum hayırlısı bakalım :)

Hayırlısı canım benim :) All is well yoldaşım ve diger kan kardeslerim :) bugün tam 1 ay oldu bu karışıma başlayalı ..

ve gidip tartıldım ne olmuş ne bitmiş diye

14.11.2012 50 kilo ile başlamıştımm
14.12.2012 veee 53.5 kilo olmusum Gözlerime inanamadım dünyalar benim oldu of of :) Destinaxa cok teşekkürler iyiki bu konuyu görmüşüm 2-3 ay daha düzenli yaparsam eğer hedefimde 60 kg ve üstüne ulaşabilirim :) nasıl mutlu oldum inanamazsınız kızlaarr

Yediği yemeği artırıp kilo alabilenler çok şanslı bence.

Ben ne kadar çok yemek yiyorsam o kadar da lavobaya gidiyorum ve sonuç elde var sıfır....:(

Hayırlısı canım benim :) All is well yoldaşım ve diger kan kardeslerim :) bugün tam 1 ay oldu bu karışıma başlayalı ..

ve gidip tartıldım ne olmuş ne bitmiş diye

14.11.2012 50 kilo ile başlamıştımm
14.12.2012 veee 53.5 kilo olmusum Gözlerime inanamadım dünyalar benim oldu of of :) Destinaxa cok teşekkürler iyiki bu konuyu görmüşüm 2-3 ay daha düzenli yaparsam eğer hedefimde 60 kg ve üstüne ulaşabilirim :) nasıl mutlu oldum inanamazsınız kızlaarr

çokkkkkkkkkkk sevindim.darısı başımıza... :)

owf ben kaç kere denemdim bunuuu...hep yarım kaldı ... ama iştah açıyor ondan eminim...bikaç güne bende başlıyorum yeniden:52::52::52::52: pazartesi günü başlycak olanları bekliyorum ...beraber başlayalım ...

bende 45 kiloydum iştahımda çok yoktu her haftasonu dershaneye gittigimde hamburger yeme alışkanlıgım başladı hoooop bir baktım 57 kiloyum gören sana ne oldu ilaçmı kullanjyosun dediler yok hamburgerden oldu dedim kimse inanmadı ki düşünün benim gibi kilo alamayan biri bile hamburgerden kilo aldı.demekki cidden zararlıymış. baktımki aldı başını gidiyor kilomu kontrol etmem gerek dedim hamburgeri kestim ama benim bir özleliğim var ben üzünlür veya sıkılırsam kilo veririm hamburgeride 6 ay filan yemeiynce hoooopppp 47 kiloya düştüm. 57 olan halim çok iyiidi geri dönüş yapmam lazım mamayı deneyim bende.

Back