- 20 Nisan 2012
- 439
- 28
- 68
bizim sırrımızmı ahaha cok güldüm canım ya :) bi sırrımız yok keşke olsaydı metebolizma hızlımı calışıyor nedir .
ahhhh ahhhh keşke benimde hızlı calışsa
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim sırrımızmı ahaha cok güldüm canım ya :) bi sırrımız yok keşke olsaydı metebolizma hızlımı calışıyor nedir .
2 ayda 6 kilo aldım resmen mucize gibi :) canım valla dua ediyorum sana bazen değiştirerek yapsamda sonuçta hep senin taktiğini uyguladım bebe bisküvisi burada önemli olan :) kızlar pekmezle yiyemiyorsanız onu sulandırıp hemen peşine için çünkü ben hep öyle yaptım 40 kiloydum ben ya herkes güzelleştin kilo alınca diyor :))
BEN bi türlü düzenli yapamadım.son 2 gündür de bıraktım galiba.çünkü dün tartıya cıktım 300-400 gr daha düşmüsüm((
her defasında farklı tartı kullandım acaba biri mi bozuk. doğru dürüst bi yapamadım ya![]()
Yapma canım ya benide üzüyosun bak böyle !! düzenli yap hırs yap evet tartıdan dır tartıdan aynı yerde tartıl bidahakinedüzenliye geç artık bende yapıyorum 23 gün oldu 2.5 kilo almışım bu azimle daha cok alıcam insallah
kuzucuk ya moralim cok kötü oldu tartıyı öle görünce.sütümde bitti almıyorumda bahanesiyle 3 gündür.
ve yakında erkek arkadasımın ailesiyle tanışcam çöp gibiyim...
aslında acilen kilo almam gerekirken neden böleyimmm(
kuzucuk ya moralim cok kötü oldu tartıyı öle görünce.sütümde bitti almıyorumda bahanesiyle 3 gündür.
ve yakında erkek arkadasımın ailesiyle tanışcam çöp gibiyim...
aslında acilen kilo almam gerekirken neden böleyimmm(
kızlar şu an çok büyük bi hayal kırıklığı yaşıyorum..
bugün itibariyle tam 10 gün oldu başlayalı... 2 su bardağı süt, bi tatlı kaşığı bal, ve 30 adet bebek bisküvisi ile yapıodum mamayı.. hiç aksatmadan yedim on gün boyunca...
aynı saatde aynı şekilde tartıldım bugün, yanlız 500 gr almışımvar mı böle bişey ya, çok üzüldüm
![]()
herkesin metabolizması aynı değil o yüzde kimi 10 günde 1 kilo alır kimi daha az alır
moralini bozma sadece mama ile sınırlı kalma bunun yanında
kalorili yiyecekler tüket mesela fındık, fıstık, tahin pekmez... vs
acaip bozuldu moralim ya...
öğünlerimi aksatmadım halbuki.. ben en azından bi kilo almayı umut ediodum ama alamamışım....
sence devam ediyim mi mamaya? yoksa demek ki bu yöntem bende işe yaramıyomuş deyip bırakayım mı?
acaip bozuldu moralim ya...
öğünlerimi aksatmadım halbuki.. ben en azından bi kilo almayı umut ediodum ama alamamışım....
sence devam ediyim mi mamaya? yoksa demek ki bu yöntem bende işe yaramıyomuş deyip bırakayım mı?
cnm cevabın için tşkler...
kuruyemiş tarzı şeyleri hiç tüketmiyorum... hiç aram yok.. bir de öyle deneyim bakayım..
kilo almak için nası çaba sarfediorum ya, annem bu azmimi görse gözleri yaşarır valla..
zayıf olunca istediğin kadar güzel kıyafet giy, güzel durmuo... en çok bu yüzden istiorum kilo almayı.. inşşşş![]()
ben bile 26 günde 2.5 kilo almşsam herkes alabilir bakarsın sonradan alırsın sende kiloyu yani 1. aydan sonra .. Bak bana 12 gnde 2 kilo aldım sonra 14 gün gecti sadece 500 gram almışım ama hırslıyım başarıcam inanıyorum ve 3 ay srekli yapcam hedefim tam 10 kilo daha almak :) 50 ydim 60 olmak istiyorum