• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

1907_fb kullanıcısından alıntı
devam ediyomusun bakalm canm ? bizden kimse kalmadı ya bu foruma ugramaz oldu pislikler (:

devam diyorum canım ama bu benı cırcır yaptı fena şekilde napcaz bu sorunu yaaaaaa :)

Kısa sürede okadar fazla kilo verme zararlı değilmi sonuçta vücut alışık değil böyle bir duruma

bnde takip ediyorum ya kaybolmadık burdayız :)) bn düzenli bi şekilde bi devam ettiremedm gtti ya okuldan dolayı ama yarın yine baslıycam bakalım baslayıp düzenli yapınca alıyorum kilo :)

ben başladığımdan beri 1 kere falan yapamadım okadar .. bugün itibariyle 40.günüm oluyor 10 gün önce tartıldım 3.5 kg almıştım.. aynı şekilde okula gidiyorum 2 gün sonrada 3 gün işe ama düzenli yapmaya gayret ediyorum .. Eger bu ay 5.5 6 kg ye tamamlayamazsam ek takviye almayı düşünüyorum . Bilmiyorum ne dersiniz kızlar ?

ben başladığımdan beri 1 kere falan yapamadım okadar .. bugün itibariyle 40.günüm oluyor 10 gün önce tartıldım 3.5 kg almıştım.. aynı şekilde okula gidiyorum 2 gün sonrada 3 gün işe ama düzenli yapmaya gayret ediyorum .. Eger bu ay 5.5 6 kg ye tamamlayamazsam ek takviye almayı düşünüyorum . Bilmiyorum ne dersiniz kızlar ?

cnm ek takviye derken ne gibi yani ?

kızlar eti cicibebenin bisküvisini kullanmıştım daha önce...
dün eşim ülkerin bebe bisküvisini almış, hemde 2 kutu...
diğerine alıştım galiba, bunun tadı hoşuma gitmesi..
ülkeri kulanan var mı, bi tek ben miyim?

kızlar eti cicibebenin bisküvisini kullanmıştım daha önce...
dün eşim ülkerin bebe bisküvisini almış, hemde 2 kutu...
diğerine alıştım galiba, bunun tadı hoşuma gitmesi..
ülkeri kulanan var mı, bi tek ben miyim?

bende senin gibiyim eti dışında diğer markaların ürünlerini yiyemiyorum...
eti cici bebe daha lezzetli sanki
ya da biz eti ye alıştığımızdan öyle geliyor :)

Bu küre başlayalı ne kadar oldu canım :) ayrıca cok mutlu oldum

17 aralıkta başlamıştım bugün tam 10 gün oldu

kahvaltıdan sonra bu kürü içiyorum, gece yatmadan öncede bebe bisküvisi yiyorum :)

ender saraç bu kürün tarifini verirken yağlanmadan, kas yapıcı sağlıklı kilo alma diye vermişti

soruyu yanlış mı anladım acaba bebe bisküvisinden bahsediyorsan toplam 4 ay oldu :)

Son düzenleme:
17 aralıkta başlamıştım bugün tam 10 gün oldu

kahvaltıdan sonra bu kürü içiyorum, gece yatmadan öncede bebe bisküvisi yiyorum :)

ender saraç bu kürün tarifini verirken yağlanmadan, kas yapıcı sağlıklı kilo alma diye vermişti

soruyu yanlış mı anladım acaba bebe bisküvisinden bahsediyorsan toplam 4 ay oldu :)

evet canım ya yanlış anlamışsın :) bebe büskivisine başlayalı ne kadar oldu ? kaç ayda kaç kilo aldın onu merak ettim ya ben (:

Back