• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

kilo aldıkça o kadar çok mutlu oluyorum ki şuan dolgunlaştığımı hissediyorum
en son 45 kiloydum 5 gün sonra tartılıp sonucu yazacağım :)

eti cici bebeden aldım muzlu sora baktım küçük paket 1günde bitti tadı çok hoşştu:37: sonra büyük kutuda aldım tadına bakmayalıda uzun zaman oldu ama şimdi öğünlerimle bütünleşmiş durumda... yalnız ilk yediğimde bi kaşık pekmez atıyım dedim muzlunun içine felaket tatlı oldu boğazım yandı öyle yapamadım.. en iyisi pekmezsiz ben birde tarçınlı polenli macun karışım siparişi verdim ikisi bi arada bu iş olur :7: fazla şeymi istiyoruz kızlar sadece 3 4 kilocuk :16:

saol tatllım saol
kilo alamayan şeker hastası bir yakınım vardı. sonra muhteşem bir şey oldu. kilo almaya başladı. şu anda 15 kilo yukarı kontrol etti ve şekerinden eser kalmadı.
kilo almak vermekten gerçekten daha zordur. ama bunun çok kolay bir yolu var ... denenmiş ve sonuç alınmış bir yöntemle hemde.
gerçekten ilgileniyorsanız benimle temesa geçin 0537 603 33 15

kızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg

45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim :33: ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.

Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir. :71:
ben denedim fakat iştah kesiyor

kilo alamayan şeker hastası bir yakınım vardı. sonra muhteşem bir şey oldu. kilo almaya başladı. şu anda 15 kilo yukarı kontrol etti ve şekerinden eser kalmadı.
kilo almak vermekten gerçekten daha zordur. ama bunun çok kolay bir yolu var ... denenmiş ve sonuç alınmış bir yöntemle hemde.
gerçekten ilgileniyorsanız benimle temesa geçin 0537 603 33 15

öyle bi konuştunki .. bize birşey pazarlıcakmış gibi .. ! bişey biliyosan konuş hodri meydan

ender saraç bugün televizyon programında sağlıklı kilo almak için bir karışım tarifi verdi
ara öğünlerde içebileceğimizi söyledi bisküvi mamasından sıkıldıysanız ara sıra bunu yapıp içebilirsiniz

1 bardak süt
1 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 adet yumurta
1 adet muz

bunları blenderden geçirip afiyetle içiyorsunuz :)
bugün denedim kalorisi yüksek tadı da güzel...

48 kilo ile başladım mamaya, 15 gündür hiç aksatmadan yedim..
dün tartıldım sonuç 49.1
50 olmuşumdur diodum bende...
neyse buna şükür... en azından az da olsa yararı olmuş

Son düzenleme:
ender saraç bugün televizyon programında sağlıklı kilo almak için bir karışım tarifi verdi
ara öğünlerde içebileceğimizi söyledi bisküvi mamasından sıkıldıysanız ara sıra bunu yapıp içebilirsiniz

1 bardak süt
1 adet yumurta
1 adet muz

Zeytin yağı var nasıl tadı güzel oluyo canım onun (:

hadi ya :) güzelmş valla .. Zeytinyağının kilo aldırdğını duymuştum zaten bebe büskivisne 2-3 ay devam edelim olmadı buna geceriz :)

ben önceden süte yumurta ve zeytinyağı karıştırarak içiyordum daha hızlı kilo alıyordum..

bebe bisküvisini bırakmayı düşünmüyorum sadece 1'e indireceğim
sabah kahvaltıdan sonra bu yazdığım karışımı içeceğim gece yatmadan önce de bebe bisküvisini
arada sırada değişik şeyleri denemekte yarar var :)

Son düzenleme:
ben önceden süte yumurta ve zeytinyağı karıştırarak içiyordum daha hızlı kilo alıyordum..

bebe bisküvisini bırakmayı düşünmüyorum sadece 1'e indireceğim
sabah kahvaltıdan sonra bu yazdığım karışımı içeceğim gece yatmadan önce de bebe bisküvisini
arada sırada değişik şeyleri denemekte yarar var :)

aynen ama sen böle daha cok kilo alırsın ya kıskandım şimdi ben bunu :)

Zeynepmeliss arkadşm mesaj sayım 100 olmadı daha özel mesaj atamıyorum burdan yazayım..

Evet canım tam 1 ayda 3.5 kilo aldım ve acaip derece huzurluyum ama benim boy uzun pek belli etmedi sağım solumda sadece kalca bölümünde etki yaptı .. En kötü 3 ögun yemek yiyorum ve yatmadan önce 20 tane bebe büskivisini kasenin icine koyup üstüne sıcak süt ekleyip mama şeklinde yiyorum ..

Mesaj attıgın icinde ayrı mutlu oldum (:

1 bardak süt
1 adet yumurta
1 adet muz

tarif için teşekkürler denemeye değer gibi gözüküyor :56:

devam ediyomusun bakalm canm ? bizden kimse kalmadı ya bu foruma ugramaz oldu pislikler (:

canım benım pek yazamasam da ben buralardayım.takipdeyim ve bebe bisküvisine devam etmekteyim. :)

ayrıca çok düzenli yapamadım ilk 1 ay ona rağmen 1 kilo almışım :) kesin yani... :)
azimliyim ya azar azar da olsa olcak bu iş :)

canım benım pek yazamasam da ben buralardayım.takipdeyim ve bebe bisküvisine devam etmekteyim. :)

ayrıca çok düzenli yapamadım ilk 1 ay ona rağmen 1 kilo almışım :) kesin yani... :)
azimliyim ya azar azar da olsa olcak bu iş :)

Arada da olsa bi ses verin yahu tek bıraktınız beni buralarda :) düzenli yap canım benim 1 / 1.5 ay kendni sık düzenli yap sonucu görünce zaten her akşam rutine döncek yapmadan yatmıcaksın :) sevindim 1 kilo almana benim bu küre başlayalı tam 40 gün oluyo 10 gün önce tartıldam 3.5 kg almıştım 2.ayım dolsun bidaha tartılcam hedefim en kötü 5.5 6 kg ye tamamlamak (:

bnde takip ediyorum ya kaybolmadık burdayız :)) bn düzenli bi şekilde bi devam ettiremedm gtti ya okuldan dolayı ama yarın yine baslıycam bakalım baslayıp düzenli yapınca alıyorum kilo :)

Back