Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kilo alamayan şeker hastası bir yakınım vardı. sonra muhteşem bir şey oldu. kilo almaya başladı. şu anda 15 kilo yukarı kontrol etti ve şekerinden eser kalmadı.saol tatllım saol
ben denedim fakat iştah kesiyorkızlar öncelikle hiçbirimiz öyle aman aman 1 ayda 7-8-9-10 kg alalım diye uğraşmayalım olmuyo hem sağlıklı bir şekilde hemde eziyetsiz kilo aldığım tarifi veriyorum çok basit belki duymuşsunuzdur bi kaç konuda yazmıştım bunu;
akşamları yatmadan tok karna
** 2 kase büyüklüğündeki bi kaba sıcak süt (elinizi ne yaksın ne yakmasın o arada sıcaklık)
** İçine 15-20 adet bebe bisküvisi koyup eritin mama yapın
** 1 tatlı kaşığı da pekmez yada balla tadlandırın
****Ben bunu tam 3 ay aralıksız her akşam yaptım babam eve 12'li paketlerde süt aldı 5 kg lik hero baby biküsvileri bittikçe aldık hiç ara vermeden yaptım bunu ayda 4 kg 3 ayda ortalama 10-12 kg
45 kg den asla bir gram yukarı çıkamayan ben adıma safinaz koyanları kapak ettim ve şuan tam tamına 56kg'yim boyum 1,68 düşünün iişte bu sayede çevremde ben gibi olan 3 arkadaşıma kilo aldırdım.
Ama bunu kesinlikle aralıksız ve tok karna yapacaksınız yatmadan önce yiyip yatacaksınız.
Denenmiyecek bişey değil ve asla bi zararı yok çünkü bebe bisküvileri karbonhidrat ve liflerce zengin besleyici yiyeceklerdir.
kilo alamayan şeker hastası bir yakınım vardı. sonra muhteşem bir şey oldu. kilo almaya başladı. şu anda 15 kilo yukarı kontrol etti ve şekerinden eser kalmadı.
kilo almak vermekten gerçekten daha zordur. ama bunun çok kolay bir yolu var ... denenmiş ve sonuç alınmış bir yöntemle hemde.
gerçekten ilgileniyorsanız benimle temesa geçin 0537 603 33 15
ben denedim fakat iştah kesiyor
ender saraç bugün televizyon programında sağlıklı kilo almak için bir karışım tarifi verdi
ara öğünlerde içebileceğimizi söyledi bisküvi mamasından sıkıldıysanız ara sıra bunu yapıp içebilirsiniz
1 bardak süt
1 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 adet yumurta
1 adet muz
bunları blenderden geçirip afiyetle içiyorsunuz :)
bugün denedim kalorisi yüksek tadı da güzel...
Zeytin yağı var nasıl tadı güzel oluyo canım onun
zeytinyağı bir kaşık diyor ama ben daha az koydum
bana göre mamadan daha güzel bir tadı var :)
hadi ya :) güzelmş valla .. Zeytinyağının kilo aldırdğını duymuştum zaten bebe büskivisne 2-3 ay devam edelim olmadı buna geceriz :)
ben önceden süte yumurta ve zeytinyağı karıştırarak içiyordum daha hızlı kilo alıyordum..
bebe bisküvisini bırakmayı düşünmüyorum sadece 1'e indireceğim
sabah kahvaltıdan sonra bu yazdığım karışımı içeceğim gece yatmadan önce de bebe bisküvisini
arada sırada değişik şeyleri denemekte yarar var :)
ender saraç bugün televizyon programında sağlıklı kilo almak için bir karışım tarifi verdi
ara öğünlerde içebileceğimizi söyledi bisküvi mamasından sıkıldıysanız ara sıra bunu yapıp içebilirsiniz
1 bardak süt
1 yemek kaşığı keçi boynuzu tozu
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 adet yumurta
1 adet muz
bunları blenderden geçirip afiyetle içiyorsunuz :)
bugün denedim kalorisi yüksek tadı da güzel...
bugun deniyorum bendeeeee süt ve bebe bisküvisisni aldım hadı hayırlısı ınsallah alırım mutlu sonla bıterrrrr :) 1.62 ve 48,5 kiloyum 55 olsam yeter
devam ediyomusun bakalm canm ? bizden kimse kalmadı ya bu foruma ugramaz oldu pislikler
canım benım pek yazamasam da ben buralardayım.takipdeyim ve bebe bisküvisine devam etmekteyim. :)
ayrıca çok düzenli yapamadım ilk 1 ay ona rağmen 1 kilo almışım :) kesin yani... :)
azimliyim ya azar azar da olsa olcak bu iş :)