1 Ayda 4 kg Test Edildi Onaylandı...

canım kilo aldığında göğsünde dolgunlaştımı ?

Yapma canım ya benide üzüyosun bak böyle !! düzenli yap hırs yap evet tartıdan dır tartıdan aynı yerde tartıl bidahakine düzenliye geç artık bende yapıyorum 23 gün oldu 2.5 kilo almışım bu azimle daha cok alıcam insallah

kuzucuk ya moralim cok kötü oldu tartıyı öle görünce.sütümde bitti almıyorumda bahanesiyle 3 gündür.
ve yakında erkek arkadasımın ailesiyle tanışcam çöp gibiyim...
aslında acilen kilo almam gerekirken neden böleyimmm (

kilo alanlar nerelerinden kilo aldıklarını yazabilirler mi? :)

ben genel olarak her yerimden aldım diyebilirim en fazla yüz,kalça ve bacaklardan aldım

tek sorunum göğüslerim küçük

canım sanırım sen kilo alamam diye kendini şartlandırmışsın

bende hep öyle düşünürdüm ama ben bile kilo alabiliyormuşum :)

biraz hırslı ol, iste ve ben neden böyleyim düşüncesini kafandan at

mamayı aksatmadan hergün ye

gelsin kilolarrrr :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben eşim için yaptım bu karışımı 3hafta oldu duzenlı tükettı yarın tartılcak bakalım sonuc ne olacak yazarım sıZlerede...

hepimizden cok senin ihtiyacın varken kilolara sen üsengeç olmuşsun aynen ben bile alıyosam kilo herkes alabilir benimde moralim bozuldu ilk 12 gün 2 kilo aldım 12 gün geçti 500 gram almışım tuhaf oldum ama bunada şükür .. bacak kalça olarak aldım yüzüm dolmadı pek .s

Hırs yap düzenli 15 gün git bak sonucu görcksin canım

bnde bi türlü düzenli yapamadım ya hep aksatıyorum :/ ama yarın tam olarak başlıycam düzenli bi şekilde yapıcam hiç aksatmadan kafaya koydum düzenli yaptıgım zaman alıyorum çünkü :) bnm kilo heryerime gidio orantılı bi şekilde ama yüzümden çok alıyorum keşke yüzümden almasam .s

aynen bu işe yarıyor gibi tartılmadım henüz ama kilo aldım biraz yanaklarım doldu... şu aralar biraz aksattım ama devam edicem yine.. zaten gün ortasında aklıma gelip duruyo. bağımlılık yaptı resmen bebe bisküvileri

kızlar şu an çok büyük bi hayal kırıklığı yaşıyorum..
bugün itibariyle tam 10 gün oldu başlayalı... 2 su bardağı süt, bi tatlı kaşığı bal, ve 30 adet bebek bisküvisi ile yapıodum mamayı.. hiç aksatmadan yedim on gün boyunca...
aynı saatde aynı şekilde tartıldım bugün, yanlız 500 gr almışım var mı böle bişey ya, çok üzüldüm

herkesin metabolizması aynı değil o yüzde kimi 10 günde 1 kilo alır kimi daha az alır

moralini bozma sadece mama ile sınırlı kalma bunun yanında

kalorili yiyecekler tüket mesela fındık, fıstık, tahin pekmez... vs

Son düzenleme:

acaip bozuldu moralim ya...
öğünlerimi aksatmadım halbuki.. ben en azından bi kilo almayı umut ediodum ama alamamışım....
sence devam ediyim mi mamaya? yoksa demek ki bu yöntem bende işe yaramıyomuş deyip bırakayım mı?

bu mama dışında neler yiyorsun?

sadece bu mamaya bağlı kalma ek gıdalarda al üstteki mesajımda yazmıştım kuru yemişlerde acayip kalori var

birde öyle dene...

sadece mamayla 10 günde 500 gr almışsan yine iyi

sonuçta az da olsa almışsın hemen pes etme bence :)

cnm cevabın için tşkler...
kuruyemiş tarzı şeyleri hiç tüketmiyorum... hiç aram yok.. bir de öyle deneyim bakayım..
kilo almak için nası çaba sarfediorum ya, annem bu azmimi görse gözleri yaşarır valla..
zayıf olunca istediğin kadar güzel kıyafet giy, güzel durmuo... en çok bu yüzden istiorum kilo almayı.. inşşşş

ben bile 26 günde 2.5 kilo almşsam herkes alabilir bakarsın sonradan alırsın sende kiloyu yani 1. aydan sonra .. Bak bana 12 gnde 2 kilo aldım sonra 14 gün gecti sadece 500 gram almışım ama hırslıyım başarıcam inanıyorum ve 3 ay srekli yapcam hedefim tam 10 kilo daha almak :) 50 ydim 60 olmak istiyorum

cnm bak ben bi ara sabahları yarım çay bardağı pekmez öglen yemegnden sonra bebe bisküvisi akşam 6 gibi fln da 1 kase yoğurdun içine 3 yemek kaşıgı recel koyup yiyodum akşam da normal akşam yemeği yatarkende yine mama yani bebe bisküvisi öle yapmıştm 20 günde 3 kilo fln almıştım bnce sende bi dene bu recelli yogurt fln işe yarıyo çünkü bnden baska deneyenlerde var ben bi dene derim ya bnde bugünden itibaren yine böle yapmaya basladım :)

arkadaşlar hepinize ayrı ayrı tşk ederim...
söylediklerinizi yapmaya çalışcam... yemeye devam etcem.. bi an ki hayal kırıklığı ve moral bozukluğuyla ne yaparsam yapayım kilo alamıcam diye düşünmeye başlamıştım.. ama sizler moralimi düzelttiniz ya iyiki varsınız
yemeye devam o zaman.. 10 gün sonra yine tartılcam... en azından bi kilo almış olmayı umut ediyorum.. hepimize başarılar :)

Ben de 7-8 gün önce başladım bu tarife. Ama ben sütü ısıtmıyorum, oda sıcaklığındaki sütle yapıyorum. Süt ısındığı zaman bisküviler hamur gibi oluyo, böyle yemesi daha lezzetli bence. Ayrıca içeriğine bakmadım ama eğer protein içeriyorsa proteinler 35 derece üzerinde yok olurlar bu da kayıp olur. Eğer protein varsa sütü ısıtmadan tüketmenizi tavsiye ederim. En azından ılık olarak tüketin.

canım sen hazırladığın mamayı her gece yatmadan önce yiyip öyle mi yatıyorsun.bende 50 kiloyum 55 60 arası bişi olsam güzel olucak :)

Bir de siyah çay tüketiminize dikkat edin, özellikle yemekten en az 3-4 saat sonra için. Çünkü çayın içeriğindeki maddeler tükettiğiniz gıdadaki yararlı maddeleri içeriğindeki maddeyle tutarak vücut sindirmeden dışarı atıyor. Böylece yediğiniz yemek sadece karnınızı doyuruyor vücuda bi yararı olmuyor. Kahvaltıda çay içmekten bahsetmiyorum bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…